"Кат Ви спира за проверка" - или важна информация.
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
tsb_bg написа:Много добре е списано ама да го залепят в КАТ на входа и по патрулките ...
А иначе аз с катаджия и с телевизор не споря
абе да ги накарат да го назубкат .. ама те сите кукери помнят по 2 секунди пак ше го забравят

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе аз някой ден ще си купя от кат всичките закони за движение по пътищата и като ме спират почвам да разлиствам и да им чета
на бас че поне 2/3 от полицайте ще се посерат като видят колко не са прави и нарушават законите
на бас че поне 2/3 от полицайте ще се посерат като видят колко не са прави и нарушават законите

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Вчера едни от криене не можаха да ме спрат, че се показаха много късно и само си дръпнаха слънчогледа да не им го отнеса.... отгоре на всичкоро единия държеше радара в ръката, а до колкото знам трябва да е фиксиран?
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
То майтап майтап ама ми спести един акт това ПДФ-че
Мизерника се опита да поиска парички, ама като почнах да му изреждам кво ще пиша си ми връчи документите и да си одя..
А едно момченце след мене без документи, на пръв поглед нямаше и 18 май го отнесе и заради мене... горкото

Мизерника се опита да поиска парички, ама като почнах да му изреждам кво ще пиша си ми връчи документите и да си одя..
А едно момченце след мене без документи, на пръв поглед нямаше и 18 май го отнесе и заради мене... горкото
Чрез светло пиво, към светло бъдеще
_65536_kb_sec_ написа:а бе аз някой ден ще си купя от кат всичките закони за движение по пътищата и като ме спират почвам да разлиствам и да им чета
Само трябва да се движиш с някой приятел в колата с камера и да снимате, знаеш ли колко "куки" ще видиш в нарушение!
То без колани, то влизат в насрещтното платно(без сигнализация), или в забранени улици, а "паяка"колко нарушения прави за да "гепи" някой нарушител! А, ако се вгледаш когато са в частните си коли, тогава какви нарушения правят!
И те тръгнали на мен да ми говорят!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bobi_maxo написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе аз някой ден ще си купя от кат всичките закони за движение по пътищата и като ме спират почвам да разлиствам и да им чета
Само трябва да се движиш с някой приятел в колата с камера и да снимате, знаеш ли колко "куки" ще видиш в нарушение!
То без колани, то влизат в насрещтното платно(без сигнализация), или в забранени улици, а "паяка"колко нарушения прави за да "гепи" някой нарушител! А, ако се вгледаш когато са в частните си коли, тогава какви нарушения правят!
Полицайте, инструкторите и бакшишите имат правото да не са с колан.
MaXimal написа:bobi_maxo написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе аз някой ден ще си купя от кат всичките закони за движение по пътищата и като ме спират почвам да разлиствам и да им чета
Полицайте, инструкторите и бакшишите имат правото да не са с колан.
Това е само тук в БГ! Но аз исках да кажа, че те не слагат колани когато са в частните си коли и си джиткат с жилетките даже!
я
Дали ти се е случвало да гледаш "Дискавъри", там всеки полицай които участва в докуманталните им филми слага колан и то когато са на работа. Само когато имат някаква акция малко преди да спре с колата си сваля колана!
Те се крият и изкачат от къде ли не винаги се крият и по това, което пише излиза, че може и да не им спирам! И като не спра какво става
Или ми се разминава или ми скъсват гъза като ме намерят! Я си представете спираме ушев изпълзял от храстите и ми казва, какво съм сгафил, а аз го питам ти от къде изпълзя? Знаеш ли че нямате право да се криете и да ми изкачате така. Въобще за кви права говорим като те спрат може да те направят на пет стотинки без да им кажеш нищо! Винаги са поне двама и могат да ти скалъпят какво ли не и пак да го гризне човек!
Много пъти са ми искал и личните карти на тези, който возя а пише, че трябва да имат основание за това не просто да го реши на момента!
И като ги пойска аз да питам за какво му са каква е причината ами слет такъв въпрос от моя страна сигурно вече има причина да ги иска!
Въобще кви права кви пет лева, като не се подчиниш и ти слагат белезниците!

Много пъти са ми искал и личните карти на тези, който возя а пише, че трябва да имат основание за това не просто да го реши на момента!
И като ги пойска аз да питам за какво му са каква е причината ами слет такъв въпрос от моя страна сигурно вече има причина да ги иска!
Въобще кви права кви пет лева, като не се подчиниш и ти слагат белезниците!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Е неговата причина може да е, че му се струват съмнителни и отново ще си е в правото. Това за личните карти няма проблеми... 

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3