НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОГА ДА КУПЯ БИЛЕТИ ЗА Ф1-ТУРЦИЯ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Авг 2007, 17:13

да, легенди се носят за шофирането в Истамбул
като гледам как карат турските шофьори тук - най-вероятно няма да са легенди :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 09 Авг 2007, 17:22

Никакви легенди.Там мигачите имам чувството, че са забранени.За сметка на това клаксоните ги заместват :mhihi: Возих се 1км с такси, умрях от страх :confused:
Бахти диваците :evil:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: M5

Мнение от MOD_ » 09 Авг 2007, 19:58

Колеги карал съм в истанбул и не е чак толкова стра6но... примерно в париж се кара о6те по твърдо пък никой о6те не ги е обявил за диваци:)
Просто в големите градове трафика е мн плътен и всеки се бута ако има свободно място не като в софия неква лелка 6те се влачи 1 час по кръстовището там 6те я сма4кат от всякаде ако кара6 така и или 6те те откажат бързо или 6те се нау4и6 :mhihi: Навсякаде висят полицай и никой не пипа по колите като в бг ест не трябва да преви6ава6 с над 15км ограни4ението 6тото навсякаде като си 4ужденец 6те ти разкажат играта. Тука се говори все едно сме форум за млади блондинки дето 6те стават майки а не автоклуб, а и като запален фен да ходи6 на формулата с хавтобус и да си остави6 бмв-то само да се фръцка6 по главната на полусъединител е сме6но

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 10 Авг 2007, 20:05

Няма страшно - който е карал поне веднъж до морето през август, няма какво да се плаши.

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Авг 2007, 20:39

MOD_ написа: Тука се говори все едно сме форум за млади блондинки дето 6те стават майки а не автоклуб, а и като запален фен да ходи6 на формулата с хавтобус и да си остави6 бмв-то само да се фръцка6 по главната на полусъединител е сме6но

абе нека някой ти прасне без основание колата /не ти го пожелавам/ пък тогава пак се прави на мъж :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: M5

Мнение от MOD_ » 11 Авг 2007, 22:59

Приятел риска го има прав си! Видях ти в галерията една перфектна е36 ако е твоя и аз не бих отишъл с нея :mhihi: Просто гледам да не ставам роб на колата си защото все пак е направена да служи на хората и да носи удоволствие...за мен важното е да сме живи и здрави а за другото няма да ми трепне око0то и пак 6те може да изглежда страхотно. А не се правя на мъж а карам предпазливо и ако има тема страх ме е да карам за морето 6тото некой пиян с джип мое да илезе в насрещното 6те съм с две ръце за. Ама мнения 4е едва ли не българитене можем да караме колкото турците и 4аак такива легенди.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата