НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОГА ДА КУПЯ БИЛЕТИ ЗА Ф1-ТУРЦИЯ?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MOD_
- Потребител
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: M5
Колеги карал съм в истанбул и не е чак толкова стра6но... примерно в париж се кара о6те по твърдо пък никой о6те не ги е обявил за диваци:)
Просто в големите градове трафика е мн плътен и всеки се бута ако има свободно място не като в софия неква лелка 6те се влачи 1 час по кръстовището там 6те я сма4кат от всякаде ако кара6 така и или 6те те откажат бързо или 6те се нау4и6
Навсякаде висят полицай и никой не пипа по колите като в бг ест не трябва да преви6ава6 с над 15км ограни4ението 6тото навсякаде като си 4ужденец 6те ти разкажат играта. Тука се говори все едно сме форум за млади блондинки дето 6те стават майки а не автоклуб, а и като запален фен да ходи6 на формулата с хавтобус и да си остави6 бмв-то само да се фръцка6 по главната на полусъединител е сме6но
Просто в големите градове трафика е мн плътен и всеки се бута ако има свободно място не като в софия неква лелка 6те се влачи 1 час по кръстовището там 6те я сма4кат от всякаде ако кара6 така и или 6те те откажат бързо или 6те се нау4и6

MOD_ написа: Тука се говори все едно сме форум за млади блондинки дето 6те стават майки а не автоклуб, а и като запален фен да ходи6 на формулата с хавтобус и да си остави6 бмв-то само да се фръцка6 по главната на полусъединител е сме6но
абе нека някой ти прасне без основание колата /не ти го пожелавам/ пък тогава пак се прави на мъж

- MOD_
- Потребител
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: M5
Приятел риска го има прав си! Видях ти в галерията една перфектна е36 ако е твоя и аз не бих отишъл с нея
Просто гледам да не ставам роб на колата си защото все пак е направена да служи на хората и да носи удоволствие...за мен важното е да сме живи и здрави а за другото няма да ми трепне око0то и пак 6те може да изглежда страхотно. А не се правя на мъж а карам предпазливо и ако има тема страх ме е да карам за морето 6тото некой пиян с джип мое да илезе в насрещното 6те съм с две ръце за. Ама мнения 4е едва ли не българитене можем да караме колкото турците и 4аак такива легенди....

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2