Да помогнем...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Да помогнем...
Нова Телевизия и Mtel започват кампания за събиране на средства за пострадалите от наводненята в Цар Калоян. Нека помогнем на тези хорица (за което би трябвало държавата да мисли
) . Телефонът, на който се набират средствата е 1222 ( 1 лв)..Аз го направих
,а вие?

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не 1 а 50 лв ще дам ама на тиа СМС си не вярвам
в таа държава никой не му пука за тоа дето е в беда..специално пък за Нова телевизия..от тях по големи измамници нема..ами вижте Вип Брадър---аз съм ПАС-съжелявам 

Абе ,хубаво би било да се съберат средства за тези хора, но незнам защо и аз на тия SMS -и не им вярвам.Виж, ако открият сметка в банка ,ОК . И пак с едно наум, понеже цялата държава е пед......ка.Ако някой се навие да събира пари и лично да ги занесе в гр.Цар Калоян , дори и за само 1-но семейство да се помогне / с колкото толкова/ с удоволствие бих дал 50-100 лв. и то не само пред клавиатурата . Във форума има регистрирани 9700 потребители. Ако само 700 дарят по 20 лв , това ще е една сума, способна да свърши ЧУДЕСА на хората в беда.Аз само предлагам . Да видим колко с солидарен българина/ в частност форума/ . Днес бедствието е при тях , утре може да е при нас. Като гледам на запад ,как след такива наводнения , само след месец няма и следа от тяхbmwfena написа:не 1 а 50 лв ще дам ама на тиа СМС си не вярвам![]()
в таа държава никой не му пука за тоа дето е в беда..специално пък за Нова телевизия..от тях по големи измамници нема..ами вижте Вип Брадър---аз съм ПАС-съжелявам

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Съгласен съм за това, че ако има открита банкова сметка, ще се съберат доста средства, а дарителите ще са сигурни, че парите им ще отидат по предназначение, а не в нечий джоб. Ще следя темата и ако се измисли по-удачен вариянт за даренията на форума от смс-ите, ще се включа. Подкрепям мнението на колегата ivoo
А ако 1/3 от нас дарят по 20лв.? Може да се пусне и списък на дарителите с никовете им, за да се знае кой само си пише и кой върши нещо.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Иво даде много добра идея
,ако има някой със повече свободно време и желае да се заеме с откриването на банкова сметка,мисля че доста хоря от форума биха дарили по някой лев (според възможностите си)! 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

6 мнения
• Страница 1 от 1