Да помогнем...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Да помогнем...

Мнение от BMWgirl_Z8 » 09 Авг 2007, 22:49

Нова Телевизия и Mtel започват кампания за събиране на средства за пострадалите от наводненята в Цар Калоян. Нека помогнем на тези хорица (за което би трябвало държавата да мисли :evil: ) . Телефонът, на който се набират средствата е 1222 ( 1 лв)..Аз го направих :) ,а вие?
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 Е90 330xD
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Мнение от TNC » 09 Авг 2007, 22:51

Само за абонати на Мтел ли е този номер? :roll:
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 09 Авг 2007, 22:53

не 1 а 50 лв ще дам ама на тиа СМС си не вярвам :!: :!: в таа държава никой не му пука за тоа дето е в беда..специално пък за Нова телевизия..от тях по големи измамници нема..ами вижте Вип Брадър---аз съм ПАС-съжелявам :(
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 09 Авг 2007, 23:40

bmwfena написа:не 1 а 50 лв ще дам ама на тиа СМС си не вярвам :!: :!: в таа държава никой не му пука за тоа дето е в беда..специално пък за Нова телевизия..от тях по големи измамници нема..ами вижте Вип Брадър---аз съм ПАС-съжелявам :(
Абе ,хубаво би било да се съберат средства за тези хора, но незнам защо и аз на тия SMS -и не им вярвам.Виж, ако открият сметка в банка ,ОК . И пак с едно наум, понеже цялата държава е пед......ка.Ако някой се навие да събира пари и лично да ги занесе в гр.Цар Калоян , дори и за само 1-но семейство да се помогне / с колкото толкова/ с удоволствие бих дал 50-100 лв. и то не само пред клавиатурата . Във форума има регистрирани 9700 потребители. Ако само 700 дарят по 20 лв , това ще е една сума, способна да свърши ЧУДЕСА на хората в беда.Аз само предлагам . Да видим колко с солидарен българина/ в частност форума/ . Днес бедствието е при тях , утре може да е при нас. Като гледам на запад ,как след такива наводнения , само след месец няма и следа от тях :shock: a тук в милата родина , още си седят разрушенията от миналата година.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 09 Авг 2007, 23:49

Съгласен съм за това, че ако има открита банкова сметка, ще се съберат доста средства, а дарителите ще са сигурни, че парите им ще отидат по предназначение, а не в нечий джоб. Ще следя темата и ако се измисли по-удачен вариянт за даренията на форума от смс-ите, ще се включа. Подкрепям мнението на колегата ivoo :yes: А ако 1/3 от нас дарят по 20лв.? Може да се пусне и списък на дарителите с никовете им, за да се знае кой само си пише и кой върши нещо.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 09 Авг 2007, 23:57

Иво даде много добра идея :bowdown: ,ако има някой със повече свободно време и желае да се заеме с откриването на банкова сметка,мисля че доста хоря от форума биха дарили по някой лев (според възможностите си)! :bgflag:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към Извън Темата