колко получава един Senior Manager в България?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ако някой ми даде 2000евро на месец, зарязвам всичко и се хващам на работа при него
поне ще има някакво работно време, а не като сега - непрекъснато и постоянно в стрес, че държавата и нейните служители те смазват от изисквания, закони, данъци, които променят всеки ден и за които естествено те винаги са прави
поне ще има някакво работно време, а не като сега - непрекъснато и постоянно в стрес, че държавата и нейните служители те смазват от изисквания, закони, данъци, които променят всеки ден и за които естествено те винаги са прави
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Един по един разбирате едно нещо - работата в BG е шит, бачкаш цял ден по 9 часа , трепеш се и накрая за някви 250-300 лв., дето зимата тока ти е само 150 лв. Вдигат всички цени-правят ги "европейски", а заплатите стоят на едно и също ниво. Тях кога ще ги направят европейски ? Ш*баните п***и дето са в парламента кво ги е еня за оня дето взима 300 лв. и изхранва с тия пари семейство, нали той прибира 2000 лв. + още незнам си колко неизвестни за нас обикновените граждани дивиденти, постоянно увеличава данъци и още един куп простотии без да мисли че няма на какво отгоре да ги увеличава, предполагам че са и облекчени откъм данъци и такива истории.
ХОРА ЖИВЕЕМ В БГ, цените стават европейски ние НЕ

the project is ready....

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Dido_stz написа:Един по един разбирате едно нещо - работата в BG е шит, бачкаш цял ден по 9 часа , трепеш се и накрая за някви 250-300 лв., дето зимата тока ти е само 150 лв. Вдигат всички цени-правят ги "европейски", а заплатите стоят на едно и също ниво. Тях кога ще ги направят европейски ? Ш*баните п***и дето са в парламента кво ги е еня за оня дето взима 300 лв. и изхранва с тия пари семейство, нали той прибира 2000 лв. + още незнам си колко неизвестни за нас обикновените граждани дивиденти, постоянно увеличава данъци и още един куп простотии без да мисли че няма на какво отгоре да ги увеличава, предполагам че са и облекчени откъм данъци и такива истории.
Заплатите 'ше ни ги дигнат когато си ги поискаме, ма до като има такива които са готови да бачкат за жълти стотинки 'ше продължаваме 'а си "духаме супата"!
П.С. Всички знаете колко сме "единни"... за т'ва си правят сек'ви експерименти с нас но не мисля че някои ни е виновен освен самите ние.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
turboto написа:Заплатите 'ше ни ги дигнат когато си ги поискаме, ма до като има такива които са готови да бачкат за жълти стотинки 'ше продължаваме 'а си "духаме супата"!
П.С. Всички знаете колко сме "единни"... за т'ва си правят сек'ви експерименти с нас но не мисля че някои ни е виновен освен самите ние.

Тъжно но факт. И ся с тия кредити дето на набърбльоцаха сума ти хора
яко ще ги манипулират и те ще си мълчат и ще бачкат за жълти стинки,
щото нема пара за вноската

Даеба и скапано положение

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе то не може се организираме да гласуваме, тръгнахме заплатите да ни вдигат. ще стане на 32 февруари, без значение коя година 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
аз съм забелязал и друго.много малко хора учат това което искат,още по малко наистина полагат усилия да научат това което трябва и от там много малко хора знаят какво правят.Всички хора които познавам и са добри в работата си,демек разбират какво правят са се уредили,другите само мрънкат че няма оправия 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
© написа:ако някой ми даде 2000евро на месец, зарязвам всичко и се хващам на работа при него

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
zAcK написа:...Даеба и скапано положение![]()
Ми те 'ората още по татово време ни го беа написалЕ на лозунг:
"Да живее международното положение!",
ма н'еа кой да чете между редовете
Къв е извода... че то си живее добре ма ние

П.С. Митак знаеш в старата ни фирма за к'во идеше реч. Ти за малко ма аз почти 6 години не можах да се преборя с един олигофрен. Исторята си е направо за Страхотни истории чудя се кола ше я ракажа...
Последна промяна turboto на 10 Авг 2007, 12:35, променена общо 1 път
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
turboto написа:
Заплатите 'ше ни ги дигнат когато си ги поискаме, ма до като има такива които са готови да бачкат за жълти стотинки 'ше продължаваме 'а си "духаме супата"!
аз си го искам и го получавам, НО работя в фирма в която труда и старанието се награждава. Има хора които си го искат, но въпроса е има ли ДЕБЕЛИ НАДУТИ ПЛУЖЕЦИ, които имат желанието да им дадат малко и от тяхната си част
the project is ready....

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мамин синковец,на който мама и тате бачкат навън,спи по цял ден,следобед излезе по кафе,после се напие в кръчмата,щот му е мъчно за маминка и накрая е изхарчил двойно спрямо някой,който бачка отговорно,няма дебели връзки за лека работа(и заплатена)има умения и не е доволен от заплащането си...абе ебана работа и безкрайна тема
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2