колко получава един Senior Manager в България?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 09 Авг 2007, 10:33

2000 EUR на месец? Таблицата не е измислена! Това е нормална заплата на мениджър (висше ниво) във филиал на чуждестранна фирма у нас! А екстрите са си ясни! Тях си ги има по подразбиране!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 09 Авг 2007, 12:07

незнаех, че е толкова зле положението ... но явно е още по-зле :(

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Авг 2007, 12:18

ако някой ми даде 2000евро на месец, зарязвам всичко и се хващам на работа при него
поне ще има някакво работно време, а не като сега - непрекъснато и постоянно в стрес, че държавата и нейните служители те смазват от изисквания, закони, данъци, които променят всеки ден и за които естествено те винаги са прави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 09 Авг 2007, 12:33

Мдам рядкост е някой да взима към 2000лв пък камоли повече. Оказва се че сме по-евтина работна ръка от Китайците и Японците а мислих че те са зле.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 09 Авг 2007, 14:48

Един по един разбирате едно нещо - работата в BG е шит, бачкаш цял ден по 9 часа , трепеш се и накрая за някви 250-300 лв., дето зимата тока ти е само 150 лв. Вдигат всички цени-правят ги "европейски", а заплатите стоят на едно и също ниво. Тях кога ще ги направят европейски ? Ш*баните п***и дето са в парламента кво ги е еня за оня дето взима 300 лв. и изхранва с тия пари семейство, нали той прибира 2000 лв. + още незнам си колко неизвестни за нас обикновените граждани дивиденти, постоянно увеличава данъци и още един куп простотии без да мисли че няма на какво отгоре да ги увеличава, предполагам че са и облекчени откъм данъци и такива истории.
ХОРА ЖИВЕЕМ В БГ, цените стават европейски ние НЕ :confused:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 09 Авг 2007, 17:24

Dido_stz написа:Един по един разбирате едно нещо - работата в BG е шит, бачкаш цял ден по 9 часа , трепеш се и накрая за някви 250-300 лв., дето зимата тока ти е само 150 лв. Вдигат всички цени-правят ги "европейски", а заплатите стоят на едно и също ниво. Тях кога ще ги направят европейски ? Ш*баните п***и дето са в парламента кво ги е еня за оня дето взима 300 лв. и изхранва с тия пари семейство, нали той прибира 2000 лв. + още незнам си колко неизвестни за нас обикновените граждани дивиденти, постоянно увеличава данъци и още един куп простотии без да мисли че няма на какво отгоре да ги увеличава, предполагам че са и облекчени откъм данъци и такива истории.
ХОРА ЖИВЕЕМ В БГ, цените стават европейски ние НЕ :confused:

Заплатите 'ше ни ги дигнат когато си ги поискаме, ма до като има такива които са готови да бачкат за жълти стотинки 'ше продължаваме 'а си "духаме супата"!

П.С. Всички знаете колко сме "единни"... за т'ва си правят сек'ви експерименти с нас но не мисля че някои ни е виновен освен самите ние.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Авг 2007, 17:35

turboto написа:Заплатите 'ше ни ги дигнат когато си ги поискаме, ма до като има такива които са готови да бачкат за жълти стотинки 'ше продължаваме 'а си "духаме супата"!

П.С. Всички знаете колко сме "единни"... за т'ва си правят сек'ви експерименти с нас но не мисля че някои ни е виновен освен самите ние.

:yes: :yes: :yes: По-точно от това не може да го кажеш :(
Тъжно но факт. И ся с тия кредити дето на набърбльоцаха сума ти хора
яко ще ги манипулират и те ще си мълчат и ще бачкат за жълти стинки,
щото нема пара за вноската :( :( :(

Даеба и скапано положение :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 09 Авг 2007, 17:40

абе то не може се организираме да гласуваме, тръгнахме заплатите да ни вдигат. ще стане на 32 февруари, без значение коя година :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 09 Авг 2007, 17:55

аз съм забелязал и друго.много малко хора учат това което искат,още по малко наистина полагат усилия да научат това което трябва и от там много малко хора знаят какво правят.Всички хора които познавам и са добри в работата си,демек разбират какво правят са се уредили,другите само мрънкат че няма оправия ;)
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 09 Авг 2007, 18:24

© написа:ако някой ми даде 2000евро на месец, зарязвам всичко и се хващам на работа при него
поне ще има някакво работно време, а не като сега - непрекъснато и постоянно в стрес, че държавата и нейните служители те смазват от изисквания, закони, данъци, които променят всеки ден и за които естествено те винаги са прави

:yes:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 10 Авг 2007, 8:27

zAcK написа:...Даеба и скапано положение :evil: :evil:

Ми те 'ората още по татово време ни го беа написалЕ на лозунг:
"Да живее международното положение!",
ма н'еа кой да чете между редовете
Къв е извода... че то си живее добре ма ние :ranting: :banghead:

П.С. Митак знаеш в старата ни фирма за к'во идеше реч. Ти за малко ма аз почти 6 години не можах да се преборя с един олигофрен. Исторята си е направо за Страхотни истории чудя се кола ше я ракажа...
Последна промяна turboto на 10 Авг 2007, 12:35, променена общо 1 път

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 10 Авг 2007, 11:31

turboto написа:
Заплатите 'ше ни ги дигнат когато си ги поискаме, ма до като има такива които са готови да бачкат за жълти стотинки 'ше продължаваме 'а си "духаме супата"!

аз си го искам и го получавам, НО работя в фирма в която труда и старанието се награждава. Има хора които си го искат, но въпроса е има ли ДЕБЕЛИ НАДУТИ ПЛУЖЕЦИ, които имат желанието да им дадат малко и от тяхната си част
the project is ready....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Авг 2007, 11:48

мамин синковец,на който мама и тате бачкат навън,спи по цял ден,следобед излезе по кафе,после се напие в кръчмата,щот му е мъчно за маминка и накрая е изхарчил двойно спрямо някой,който бачка отговорно,няма дебели връзки за лека работа(и заплатена)има умения и не е доволен от заплащането си...абе ебана работа и безкрайна тема
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Извън Темата