НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОГА ДА КУПЯ БИЛЕТИ ЗА Ф1-ТУРЦИЯ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОГА ДА КУПЯ БИЛЕТИ ЗА Ф1-ТУРЦИЯ?

Мнение от alex-sm » 07 Авг 2007, 23:02

Търся билети за Ф1 - Турция, но не екскурзия , а само билети. Някой ако има информация от къде мога да взема ще съм благодарен.

Потребител
Аватар

Мнение от fleeper » 08 Авг 2007, 0:40

Виш в formula1.com , там май можеше да си поръчаш по интернет билет.

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 08 Авг 2007, 1:03

от фирмата дет работя в нея, ама май ще трябва и екскурзията да си купиш от там. тря питам
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Потребител
Аватар

Мнение от alex-sm » 08 Авг 2007, 10:23

Да, има сайтове от които можеш да си купиш , но вече е малко късно. Трябва поне месец по рано, а вече няма време. А екскурзия не искам , защото не ми се пътува с автобуси. По добре си отиди с колата като човек, гледай каквото ще гледаш и се спасявай.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 08 Авг 2007, 10:46

В Турция не е много добра идея да ходиш с колата!

кандидат ентусиаст
Аватар

t

Мнение от turieca » 08 Авг 2007, 14:13

В Турция не е много добра идея да ходиш с колата
защо че аз мисля да ходя с буса с един френд

Потребител
Аватар

Мнение от alex-sm » 08 Авг 2007, 14:30

Защо не е добра идеята? Какъв е проблема?

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 08 Авг 2007, 17:32

Айде разпитах колежките и за около 250евро отиваш(на човек). Включва пътя до там и обратно, 3 дена хотел с закусна (легло в двойна стая) билет за трите дена (тази цена е за зелени площи прав.. Ако искаш по-добри места е по-скъпо) на формулата, застраховка... Абе всичко което ти трябва. Ако се интересуваш пущай ЛС
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Авг 2007, 21:01

какви автобуси... :shock: :help:
друго е да пътуваш с 6-ца :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 08 Авг 2007, 21:52

KickingKing написа:Айде разпитах колежките и за около 250евро отиваш(на човек). Включва пътя до там и обратно, 3 дена хотел с закусна (легло в двойна стая) билет за трите дена (тази цена е за зелени площи прав.. Ако искаш по-добри места е по-скъпо) на формулата, застраховка... Абе всичко което ти трябва. Ако се интересуваш пущай ЛС

Офертата си е добра...трябва да се обмисли
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

er

Мнение от turieca » 09 Авг 2007, 8:42

доколкото разбрах билета за тревните площи е 130 лв поне така ми каза фредна които отговаряше за купуването даже билетите са пристигнали в турция вече купуват се по-рано но се даватна притежателите не по-рано от 2 седмици преди състезанието

п.с. нека защо да не ходим с колите казваи че няма време

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 09 Авг 2007, 10:33

© написа:какви автобуси... :shock: :help:
друго е да пътуваш с 6-ца :)

Единствената екстра е 6 турци да те "возят" ако желаеш :mhihi:
Офертата си е добра...трябва да се обмисли

Ако решите нещо казвайте да ви запазвам местата. Ама да не стане по стар български обичай да се сетите предишния ден :mhihi:
Билетите за тревната площ ПРАВИ е 68 евро някъде. Мога да ви дам и цени за по-скъпите места. Най-скъпото беше около 360+ евро.
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: er

Мнение от The_Ancient » 09 Авг 2007, 13:59

turieca написа:п.с. нека защо да не ходим с колите казваи че няма време

1. Турчолята карат като идиоти! То и в София вече е горе-долу така де. В смисъл че всеки се престроява без мигачи, минават отляво, отдясно, като цяло е доста хаотично там.
2. За мен това не е "бяла" държава, сиреч ако си оставиш колата някъде на открито и видят, че е с чужда регистрация ще трябва бая време да обикаляш по моргите докато я събереш пак цялата.
П.П. Не са ми лични впечатленията, ама не вервам баща ми да ме е излъгал. Минал е над 400 000км в България и Европа, но казва че толкова кофти движение като това на влизане в Истанбул не е виждал. Бе не знам, ако ходите с коли си имайте едно наум за всичко.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 09 Авг 2007, 15:08

Пътуването до входа на Истамбул е песен, но после както са ти писали ще започнат мъките ти. Желателно е да не се придвижваш в "час пик". По магистралата от Одрин до Истамбул В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не превишавай скоростта, защото заедно с плащането на таксата те чакат полицаите и те одират жив. засичат те патрули по пътя, които не те спират, но предават информацията. :twisted: :twisted:
Освен това на връщане ще има яки опашки на границата, защото гастарбайтерите масово ще са започнали да се завръщат по Европата. ;)
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SSASS » 09 Авг 2007, 16:03

прави са колегите знам го от личен опит
а за полицаите ... мале мале ... абе турци
..............................................................

Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!

Следваща

Назад към Извън Темата