НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОГА ДА КУПЯ БИЛЕТИ ЗА Ф1-ТУРЦИЯ?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОГА ДА КУПЯ БИЛЕТИ ЗА Ф1-ТУРЦИЯ?
Търся билети за Ф1 - Турция, но не екскурзия , а само билети. Някой ако има информация от къде мога да взема ще съм благодарен.
- KickingKing
- ентусиаст
-
от фирмата дет работя в нея, ама май ще трябва и екскурзията да си купиш от там. тря питам

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Айде разпитах колежките и за около 250евро отиваш(на човек). Включва пътя до там и обратно, 3 дена хотел с закусна (легло в двойна стая) билет за трите дена (тази цена е за зелени площи прав.. Ако искаш по-добри места е по-скъпо) на формулата, застраховка... Абе всичко което ти трябва. Ако се интересуваш пущай ЛС

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
KickingKing написа:Айде разпитах колежките и за около 250евро отиваш(на човек). Включва пътя до там и обратно, 3 дена хотел с закусна (легло в двойна стая) билет за трите дена (тази цена е за зелени площи прав.. Ако искаш по-добри места е по-скъпо) на формулата, застраховка... Абе всичко което ти трябва. Ако се интересуваш пущай ЛС
Офертата си е добра...трябва да се обмисли

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
er
доколкото разбрах билета за тревните площи е 130 лв поне така ми каза фредна които отговаряше за купуването даже билетите са пристигнали в турция вече купуват се по-рано но се даватна притежателите не по-рано от 2 седмици преди състезанието
п.с. нека защо да не ходим с колите казваи че няма време
п.с. нека защо да не ходим с колите казваи че няма време
- KickingKing
- ентусиаст
-
© написа:какви автобуси...![]()
![]()
друго е да пътуваш с 6-ца
Единствената екстра е 6 турци да те "возят" ако желаеш

Офертата си е добра...трябва да се обмисли
Ако решите нещо казвайте да ви запазвам местата. Ама да не стане по стар български обичай да се сетите предишния ден

Билетите за тревната площ ПРАВИ е 68 евро някъде. Мога да ви дам и цени за по-скъпите места. Най-скъпото беше около 360+ евро.

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Re: er
turieca написа:п.с. нека защо да не ходим с колите казваи че няма време
1. Турчолята карат като идиоти! То и в София вече е горе-долу така де. В смисъл че всеки се престроява без мигачи, минават отляво, отдясно, като цяло е доста хаотично там.
2. За мен това не е "бяла" държава, сиреч ако си оставиш колата някъде на открито и видят, че е с чужда регистрация ще трябва бая време да обикаляш по моргите докато я събереш пак цялата.
П.П. Не са ми лични впечатленията, ама не вервам баща ми да ме е излъгал. Минал е над 400 000км в България и Европа, но казва че толкова кофти движение като това на влизане в Истанбул не е виждал. Бе не знам, ако ходите с коли си имайте едно наум за всичко.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Пътуването до входа на Истамбул е песен, но после както са ти писали ще започнат мъките ти. Желателно е да не се придвижваш в "час пик". По магистралата от Одрин до Истамбул В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не превишавай скоростта, защото заедно с плащането на таксата те чакат полицаите и те одират жив. засичат те патрули по пътя, които не те спират, но предават информацията.
Освен това на връщане ще има яки опашки на границата, защото гастарбайтерите масово ще са започнали да се завръщат по Европата.

Освен това на връщане ще има яки опашки на границата, защото гастарбайтерите масово ще са започнали да се завръщат по Европата.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2