Чистачки на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Чистачки на Е36

Мнение от Dido_stz » 06 Авг 2007, 13:11

на един приятел който скоро си взе баварията му се случва следния проблем:
Когато включи чистачките на първа степен отиват до горе връщат се 5 санта и остават там.Като цъкнеш първа или втора степен нищо, включиш ли на трета си работят,ама само на трета.Като ги изключиш се прибират и пак почва един кръговрат- на първа догоре и спира и после пак си ръгаш само на трета.От какво може да му е това ?
the project is ready....
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 06 Авг 2007, 13:33

и аз съм с същия проблем брадъре но нявмам идея от какво е като съм сменил абсолютно всичко с ново около чистачките...някои ми беше споменал за запушени отводнителни канали някъде около двигателя :help:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Авг 2007, 13:44

Не са зацепили правилно моторчето към механизма ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pezano » 07 Авг 2007, 1:32

и аз имам абсолютно същия проблем но се си мисля че е от някое реле за чистачките :(

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 07 Авг 2007, 1:36

А за да не пускам нова тема за чистачките, как точно се задава нов интервал на чистачките при положение 1? Имам книгата на Е36, но не ми стана много ясно :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Авг 2007, 2:07

Enslaving_Lecher написа:А за да не пускам нова тема за чистачките, как точно се задава нов интервал на чистачките при положение 1? Имам книгата на Е36, но не ми стана много ясно :uups:

Просто влючваш от пол.0 на пол. 1 и засичаш за какъв интервал да ти се включват(например 5 сек.),връщаш на пол.0.При следващото пускане на пол.1 трябва да работи на зададения от теб интервал.Пробвай ,наистина в ръководството малко си противоречат,хем да пуснеш за настройване на интервала пол.1 ,хем ако върнеш на 0 ,настройката се занулява... :mhihi:.Не съм пробвал ,но вероятно се занулява само при изгасяне на двигателя.. :arrow:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 07 Авг 2007, 2:39

Le Transporteur написа:
Enslaving_Lecher написа:А за да не пускам нова тема за чистачките, как точно се задава нов интервал на чистачките при положение 1? Имам книгата на Е36, но не ми стана много ясно :uups:

Просто влючваш от пол.0 на пол. 1 и засичаш за какъв интервал да ти се включват(например 5 сек.),връщаш на пол.0.При следващото пускане на пол.1 трябва да работи на зададения от теб интервал.Пробвай ,наистина в ръководството малко си противоречат,хем да пуснеш за настройване на интервала пол.1 ,хем ако върнеш на 0 ,настройката се занулява... :mhihi:.Не съм пробвал ,но вероятно се занулява само при изгасяне на двигателя.. :arrow:
:yes:

Назад към E36