Чистачки на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Чистачки на Е36
на един приятел който скоро си взе баварията му се случва следния проблем:
Когато включи чистачките на първа степен отиват до горе връщат се 5 санта и остават там.Като цъкнеш първа или втора степен нищо, включиш ли на трета си работят,ама само на трета.Като ги изключиш се прибират и пак почва един кръговрат- на първа догоре и спира и после пак си ръгаш само на трета.От какво може да му е това ?
Когато включи чистачките на първа степен отиват до горе връщат се 5 санта и остават там.Като цъкнеш първа или втора степен нищо, включиш ли на трета си работят,ама само на трета.Като ги изключиш се прибират и пак почва един кръговрат- на първа догоре и спира и после пак си ръгаш само на трета.От какво може да му е това ?
the project is ready....

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
и аз съм с същия проблем брадъре но нявмам идея от какво е като съм сменил абсолютно всичко с ново около чистачките...някои ми беше споменал за запушени отводнителни канали някъде около двигателя 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
А за да не пускам нова тема за чистачките, как точно се задава нов интервал на чистачките при положение 1? Имам книгата на Е36, но не ми стана много ясно 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Enslaving_Lecher написа:А за да не пускам нова тема за чистачките, как точно се задава нов интервал на чистачките при положение 1? Имам книгата на Е36, но не ми стана много ясно
Просто влючваш от пол.0 на пол. 1 и засичаш за какъв интервал да ти се включват(например 5 сек.),връщаш на пол.0.При следващото пускане на пол.1 трябва да работи на зададения от теб интервал.Пробвай ,наистина в ръководството малко си противоречат,хем да пуснеш за настройване на интервала пол.1 ,хем ако върнеш на 0 ,настройката се занулява...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Le Transporteur написа:Enslaving_Lecher написа:А за да не пускам нова тема за чистачките, как точно се задава нов интервал на чистачките при положение 1? Имам книгата на Е36, но не ми стана много ясно
Просто влючваш от пол.0 на пол. 1 и засичаш за какъв интервал да ти се включват(например 5 сек.),връщаш на пол.0.При следващото пускане на пол.1 трябва да работи на зададения от теб интервал.Пробвай ,наистина в ръководството малко си противоречат,хем да пуснеш за настройване на интервала пол.1 ,хем ако върнеш на 0 ,настройката се занулява....Не съм пробвал ,но вероятно се занулява само при изгасяне на двигателя..

7 мнения
• Страница 1 от 1