Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюджет
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюджет
Колеги, предстои ми възможност за 4 дни да отскоча на морето с приятелката и си търся подходящи места за отсядане, някъде на юг от Бургас.
Не сме претенциозни, но за предпочитане е цената за нощувка да не надвишава 10 - 15лв. /може би искам твърде много, но ориентировъчно ме устройва финансово/.
Т.е. това определя, че няма да сме на хотел, прекалено скъпо е за нас иначе казано търсим бунгала, квартири или други жилища за краткотраен престой с поносими цени.
Ако някой скоро е бил на подобно място със сносен плаж и достатъчно капанчета за отсядане, примерно и дискотека, нека сподели.
Нямаме автомобил и сме силно транспортно ограничени, т.е. ще пътуваме с влак до Бургас и от там вече каквото решим.
Не съм ходил на нашето черноморие от преди 4 години и не знам как стоят нещата. Бях миналото лято във Валенсия, но там ситуацията е съвсем различна.
Та моля, насочете ме към курортни селища за хора с нисък бюджет.
И още нещо, редовни ли са автобусните транспортни линии по черноморието?
Благодаря на отзовалите се. Извинявам се, ако случайно съм дублирал някоя тема. Предпочитам по изчерпателните мнения
Не сме претенциозни, но за предпочитане е цената за нощувка да не надвишава 10 - 15лв. /може би искам твърде много, но ориентировъчно ме устройва финансово/.
Т.е. това определя, че няма да сме на хотел, прекалено скъпо е за нас иначе казано търсим бунгала, квартири или други жилища за краткотраен престой с поносими цени.
Ако някой скоро е бил на подобно място със сносен плаж и достатъчно капанчета за отсядане, примерно и дискотека, нека сподели.
Нямаме автомобил и сме силно транспортно ограничени, т.е. ще пътуваме с влак до Бургас и от там вече каквото решим.
Не съм ходил на нашето черноморие от преди 4 години и не знам как стоят нещата. Бях миналото лято във Валенсия, но там ситуацията е съвсем различна.
Та моля, насочете ме към курортни селища за хора с нисък бюджет.
И още нещо, редовни ли са автобусните транспортни линии по черноморието?
Благодаря на отзовалите се. Извинявам се, ако случайно съм дублирал някоя тема. Предпочитам по изчерпателните мнения

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Созопол е твоето място, на 30км южно от Бургас, редовен транспорт през половин час и цена на билета Бургас - Созопол 3.50лв , в стария град спокойно можете да си намерите квартира за 10-15лв дори със самостоятелен санитарен възел. Като стъпите на автогарата и ще ви посрещнат веднага 5-6 пенсионера да ви питат за квартири
Града е много хубав, има какво да се види, дискотеки, барове, клубове - МНОГО и цените са нормални за черноморието. Успех 

Re: Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюд
CuMo написа:Не сме претенциозни, но за предпочитане е цената за нощувка да не надвишава 10 - 15лв. /може би искам твърде много, но ориентировъчно ме устройва финансово/.
По мое мнение в тези цени до 15 лв на 4овек за вечер ще се вместите в почти всеки един курорт без слънчев бряг.Че дори на Несебър със сигурност ще намерите квартира за тези пари.100% гаранция.Миналото лято бях там да бачкам и намерих квартира на сестра ми и нейна пр точно за 10 мин. на по 10 лв леглото - говоря за силния сезон след 20 юли беше това.Тъй че смело саковете и не му мислете много.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
SuPeR_FLY написа:... Като стъпите на автогарата и ще ви посрещнат веднага 5-6 пенсионера да ви питат за квартири...
Батко, и мен така ме излъгаха преди 2 години и тръгнах на сляпо. Очаквах като сляза от автобуса в несебър да ме заринат от оферти, ама... нямаше никой на спирката. 5 часа се чудех къде ще спя...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Идете на Лозенец ,там е много приятно тази година,няма много папляч,цените са прилични и има доста квартири на 12-15лв. в зависимост от това къде се намира.
Бате таме за семейни с деца!!!
Пичагата иска романтика доколкотто разбирам
SKISA написа:колкото по-на юг,толкова по-евтино! в Ахтопол ще ти излезе с поне 120лв по-малко за тия дни ,отколкото в созопол....! иди на юг-колкото може повече-само не чак в синеморец,ма и там има тънкана!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
err0r написа:SuPeR_FLY написа:... Като стъпите на автогарата и ще ви посрещнат веднага 5-6 пенсионера да ви питат за квартири...
Батко, и мен така ме излъгаха преди 2 години и тръгнах на сляпо. Очаквах като сляза от автобуса в несебър да ме заринат от оферти, ама... нямаше никой на спирката. 5 часа се чудех къде ще спя...
И да няма никой на автогарата на 50-100м нагоре почват къщите в стария град, а там почти няма къща, в която да не се дават. С питане всичко става

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И ти си прав, ама с раница, огромен сак, евентуално някакви допълнителни багажи да почнеш да обикаляш града за да си търсиш кваритра е... знак на отчаяние и ако ти кажат не 15 ами 20 кинта на вечер ще се съгласиш.

- Гост
-
vld написа:Идете на Лозенец ,там е много приятно тази година,няма много папляч,цените са прилични и има доста квартири на 12-15лв. в зависимост от това къде се намира.SKISA написа:колкото по-на юг,толкова по-евтино! в Ахтопол ще ти излезе с поне 120лв по-малко за тия дни ,отколкото в созопол....! иди на юг-колкото може повече-само не чак в синеморец,ма и там има тънкана!
Е ми аз от де да знам колегата какъв му е статуса-аз казвам за най-евтино!

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Кога смяташ да пътуваш ?
Аз в събота след обяд смятам да тръгна (от София, не видях ти откъде си) и бих могъл да ви закарам до Бургас.
Има само два дребни проблема - не мога да се ангажирам с точен час на тръгване , имам малко работа в събота и не знам точно кога ще я свърша, и колко ще ви е багажа , че и един 17" монитор трябва да влача с мен.
Аз в събота след обяд смятам да тръгна (от София, не видях ти откъде си) и бих могъл да ви закарам до Бургас.
Има само два дребни проблема - не мога да се ангажирам с точен час на тръгване , имам малко работа в събота и не знам точно кога ще я свърша, и колко ще ви е багажа , че и един 17" монитор трябва да влача с мен.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
err0r написа:И ти си прав, ама с раница, огромен сак, евентуално някакви допълнителни багажи да почнеш да обикаляш града за да си търсиш кваритра е... знак на отчаяние и ако ти кажат не 15 ами 20 кинта на вечер ще се съгласиш.
В Несебър имаше един "туроператор", който веднага надушва туристите без квартира

много интересен човек, който постоянно разхожда някакви групи от туристи към разни квартири. Чудя се как не те е открил за 5 часа

err0r написа:SuPeR_FLY написа:... Като стъпите на автогарата и ще ви посрещнат веднага 5-6 пенсионера да ви питат за квартири...
Твърди се че в момента сезона е слаб...
Чудно как тогава си намерих места със зор и познати дори

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
pAbLo написа:Твърди се че в момента сезона е слаб...
Чудно как тогава си намерих места със зор и познати дори
Сезона е слаб или за баровските хотели 100 лева+ на вечер или колкото за медийна сензация

Сори за спама, но не знам цените в активния сезон. Аз ходя края август - крайморие, сарафово.
хижа Странджа - на 20 км южно от Бургас http://btsbg.org/modules/addresses/visi ... 41&lid=311
но не очаквай някакъв особен лукс там.
също така село Черноморец - има хубави пусти плажчета наоколо.
но не очаквай някакъв особен лукс там.
също така село Черноморец - има хубави пусти плажчета наоколо.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2