Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюджет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюджет

Мнение от CuMo » 26 Юли 2007, 11:38

Колеги, предстои ми възможност за 4 дни да отскоча на морето с приятелката и си търся подходящи места за отсядане, някъде на юг от Бургас.

Не сме претенциозни, но за предпочитане е цената за нощувка да не надвишава 10 - 15лв. /може би искам твърде много, но ориентировъчно ме устройва финансово/.
Т.е. това определя, че няма да сме на хотел, прекалено скъпо е за нас иначе казано търсим бунгала, квартири или други жилища за краткотраен престой с поносими цени.

Ако някой скоро е бил на подобно място със сносен плаж и достатъчно капанчета за отсядане, примерно и дискотека, нека сподели.
Нямаме автомобил и сме силно транспортно ограничени, т.е. ще пътуваме с влак до Бургас и от там вече каквото решим.

Не съм ходил на нашето черноморие от преди 4 години и не знам как стоят нещата. Бях миналото лято във Валенсия, но там ситуацията е съвсем различна.

Та моля, насочете ме към курортни селища за хора с нисък бюджет.

И още нещо, редовни ли са автобусните транспортни линии по черноморието?

Благодаря на отзовалите се. Извинявам се, ако случайно съм дублирал някоя тема. Предпочитам по изчерпателните мнения ;)
:smoke:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Юли 2007, 11:51

Созопол е твоето място, на 30км южно от Бургас, редовен транспорт през половин час и цена на билета Бургас - Созопол 3.50лв , в стария град спокойно можете да си намерите квартира за 10-15лв дори със самостоятелен санитарен възел. Като стъпите на автогарата и ще ви посрещнат веднага 5-6 пенсионера да ви питат за квартири :mhihi: :mhihi: :mhihi: Града е много хубав, има какво да се види, дискотеки, барове, клубове - МНОГО и цените са нормални за черноморието. Успех :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюд

Мнение от BarniPPP » 26 Юли 2007, 12:15

CuMo написа:Не сме претенциозни, но за предпочитане е цената за нощувка да не надвишава 10 - 15лв. /може би искам твърде много, но ориентировъчно ме устройва финансово/.
Т.е. това определя, че няма да сме на хотел, прекалено скъпо е за нас иначе казано търсим бунгала, квартири или други жилища за краткотраен престой с поносими цени.

По мое мнение в тези цени до 15 лв на 4овек за вечер ще се вместите в почти всеки един курорт без слънчев бряг.Че дори на Несебър със сигурност ще намерите квартира за тези пари.100% гаранция.Миналото лято бях там да бачкам и намерих квартира на сестра ми и нейна пр точно за 10 мин. на по 10 лв леглото - говоря за силния сезон след 20 юли беше това.Тъй че смело саковете и не му мислете много.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Юли 2007, 12:23

SuPeR_FLY написа:... Като стъпите на автогарата и ще ви посрещнат веднага 5-6 пенсионера да ви питат за квартири...

Батко, и мен така ме излъгаха преди 2 години и тръгнах на сляпо. Очаквах като сляза от автобуса в несебър да ме заринат от оферти, ама... нямаше никой на спирката. 5 часа се чудех къде ще спя... :(
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Юли 2007, 12:47

колкото по-на юг,толкова по-евтино! в Ахтопол ще ти излезе с поне 120лв по-малко за тия дни ,отколкото в созопол....! иди на юг-колкото може повече-само не чак в синеморец,ма и там има тънкана!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 26 Юли 2007, 12:47

Идете на Лозенец ,там е много приятно тази година,няма много папляч,цените са прилични и има доста квартири на 12-15лв. в зависимост от това къде се намира.

SKISA написа:колкото по-на юг,толкова по-евтино! в Ахтопол ще ти излезе с поне 120лв по-малко за тия дни ,отколкото в созопол....! иди на юг-колкото може повече-само не чак в синеморец,ма и там има тънкана!

Бате таме за семейни с деца!!!
Пичагата иска романтика доколкотто разбирам :mhihi:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Юли 2007, 12:49

err0r написа:
SuPeR_FLY написа:... Като стъпите на автогарата и ще ви посрещнат веднага 5-6 пенсионера да ви питат за квартири...

Батко, и мен така ме излъгаха преди 2 години и тръгнах на сляпо. Очаквах като сляза от автобуса в несебър да ме заринат от оферти, ама... нямаше никой на спирката. 5 часа се чудех къде ще спя... :(

И да няма никой на автогарата на 50-100м нагоре почват къщите в стария град, а там почти няма къща, в която да не се дават. С питане всичко става ;)
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Юли 2007, 13:00

И ти си прав, ама с раница, огромен сак, евентуално някакви допълнителни багажи да почнеш да обикаляш града за да си търсиш кваритра е... знак на отчаяние и ако ти кажат не 15 ами 20 кинта на вечер ще се съгласиш.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Юли 2007, 13:13

vld написа:Идете на Лозенец ,там е много приятно тази година,няма много папляч,цените са прилични и има доста квартири на 12-15лв. в зависимост от това къде се намира.

SKISA написа:колкото по-на юг,толкова по-евтино! в Ахтопол ще ти излезе с поне 120лв по-малко за тия дни ,отколкото в созопол....! иди на юг-колкото може повече-само не чак в синеморец,ма и там има тънкана!

Бате таме за семейни с деца!!!
Пичагата иска романтика доколкотто разбирам :mhihi:

Е ми аз от де да знам колегата какъв му е статуса-аз казвам за най-евтино! ;) В Лозенец наистина е много приятно и сравнително нормално като цени. вече 4та година ходя там - и тази бях преди 15тина дена-става си като разход и като предлагани екстри....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 26 Юли 2007, 13:23

Кога смяташ да пътуваш ?
Аз в събота след обяд смятам да тръгна (от София, не видях ти откъде си) и бих могъл да ви закарам до Бургас.
Има само два дребни проблема - не мога да се ангажирам с точен час на тръгване , имам малко работа в събота и не знам точно кога ще я свърша, и колко ще ви е багажа , че и един 17" монитор трябва да влача с мен.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Юли 2007, 14:19

err0r написа:И ти си прав, ама с раница, огромен сак, евентуално някакви допълнителни багажи да почнеш да обикаляш града за да си търсиш кваритра е... знак на отчаяние и ако ти кажат не 15 ами 20 кинта на вечер ще се съгласиш.

В Несебър имаше един "туроператор", който веднага надушва туристите без квартира :mhihi:
много интересен човек, който постоянно разхожда някакви групи от туристи към разни квартири. Чудя се как не те е открил за 5 часа :mhihi:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 26 Юли 2007, 14:19

err0r написа:

Твърди се че в момента сезона е слаб...
Чудно как тогава си намерих места със зор и познати дори :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 26 Юли 2007, 14:59

Благодаря за ценната информация! Определено ми беше полезна.
@AGD, благодаря за предложението, но най-рано ще пътувам в сряда, като и това не е още сигурно, за това не искам да ангажирам никого ;)

Ако някой знае още места, нека сподели. От повечко инфо глава не боли, нищо , че става компот в главата :)
:smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 26 Юли 2007, 15:27

pAbLo написа:Твърди се че в момента сезона е слаб...
Чудно как тогава си намерих места със зор и познати дори :roll:

Сезона е слаб или за баровските хотели 100 лева+ на вечер или колкото за медийна сензация :D А и черноморието е доста .. обширно :)

Сори за спама, но не знам цените в активния сезон. Аз ходя края август - крайморие, сарафово.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 26 Юли 2007, 20:46

хижа Странджа - на 20 км южно от Бургас http://btsbg.org/modules/addresses/visi ... 41&lid=311
но не очаквай някакъв особен лукс там.

също така село Черноморец - има хубави пусти плажчета наоколо.

Следваща

Назад към Извън Темата