Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 21 Юли 2007, 14:46

SpUd3r написа:и аз съм на история утре ;)

pesho а ти случайно да ходеше на курсовете на УНСС,които бяха,защото тази е34ка ми е много познат.Като ходех на курс я гледах там паркирана и стикери имаше :roll:

В ИСК .... да моита скромна личност беше. Що не си се обадил.

А за срещичка ...... особенно пък към младост ..... ми трябваше по рано
да се уговорим нещо.

А изпита беше .... то маиче най - гадното е чакането на резултатите, а не
самия изпит.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 21 Юли 2007, 15:00

WilliamsF1Team написа:
bum_bum написа:Кво да те кълна келеш изтърбушен, ти си си роден достатъчно прокълнат да си кух като хралупа.

Нека, ама на 18 години съм няколко обиколки пред тебе... :mhihi:

Отново казвам, че никъде не съм казал, че съм умен. А ти като обиждаш така можеш да ми накривиш шапката само... :!: Нали си кебичиш там в някакво жалко подобие на град и потъваш прогресивно... :mhihi:

Батка, най-приятелски ще ти кажа нещо от личен опит, винаги, когато се помисля за голямата работа, съдбата ме е порязвала брутално, така че скромността наистина краси човека и не е за индивиди без други качества.

Ся, разбира се, ти не си мен.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 21 Юли 2007, 15:07

Вендета значи аз нещо не съм разбрал като ти четох писанията :uups:

Пешо ми ние след изпита се видяхме със Слави ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Юли 2007, 20:03

Babuna написа:

Батка, най-приятелски ще ти кажа нещо от личен опит, винаги, когато се помисля за голямата работа, съдбата ме е порязвала брутално, така че скромността наистина краси човека и не е за индивиди без други качества.

Ся, разбира се, ти не си мен.

Ясно ми е, на мен също ми се е случвало дори и косвено. От високо се пада най-лошо... Работата със субекта Бум Бум е там, че без никой да го пита се намеси в темата само за да се заяде... За пореден път ще кажа, че е лично моя работа защо ще уча и с какво ще се занимавам. Той не е човека който ще се меша в личния ми живот. Нямам нищо против, който и да било от тук и мисля, че трябва да се уважаваме, но май не е това начина...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Юли 2007, 20:26

Въпросът ми беше към всички онези, които драпат само и само да влязат без никакво желание да учат и научат нещо.
Ти си знаеш що реагира така бурно обаче, аз не съм те споменавал :mhihi:
Ма не се впрягай от мен, така или иначе ме водиш една обиколка, ако че си на 18 :mhihi:
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 22 Юли 2007, 15:34

Аве някои няма ли за Висше Военноморско училище Варна ?
Записах се минах до тук 3 изпита ся остава математиката. Даскалите щели да сменят задачите щото не кат друга година да се кандидатират 1300-1600човека , всички записали се са едва 262 за 350 броики редовно :shock: а аз искам задочно смятаите за ко става дума , направо взех сам да се отказвам заради тоя ОТЛИВ на кандидат студенти :)
ИзображениеИзображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 22 Юли 2007, 15:50

bum_bum написа:
WilliamsF1Team написа:В тоя форум си имаме няколко копия на Дева Мария... :evil:

Ние сме избрали тоя начин, вие изберете другия като сте по-способни от нас. Просто аз смятам, че както и да влезна няма да науча нищо там, както и вие, защото нямам време да ходя 200 дни в годината на лекции. За това време ще изгубя доста пари... :!: Щом сте по-способни като се явим на интервю ще вземат вас, не мен. На никой от вас не съм виновен, че е учил 3 месеца и накрая е изкарал 4. Толкова си можете, това говори само по себе си за това колко знаете и каква полза има от това да учите...

Аз смело твърдя, че повечето въпроси би трябвало да се знаят от обща култура и едва ли има много хора в този форум, които да не могат да се справят с тоя тест. Но на въпроси като "Колко кози е имало в БГ през 2005" не мога да отговоря и моментално поглеждам в чуждите листа. Не мисля, че това е от много голямо значение за това как ще се развивам и като цяло за знанията ми...

Това са пълни глупости... :!: :!: :!:

Така ли ве "Господин, роден научен"?
Ми то милиони хора са се набутали значи, като се влязли и влизат всяка година да учат ве! На теб лично ти пожелавам лекар като те лекува да е влязал и да си е взел изпитите по твоите методи и къща ако изобщо някога си построиш архитекта ти и той така :twisted:
Аз понеже логистика съм държал като предмет и сега оцених как яко съм се преебал да го уча би ли ми обяснил ти, който си научен още откакто си се родил, е тъй с две думи само някои неща, които може много време ги учих ама съм ги позабравил. Ти понеже обаче ги знаеш още преди да влезеш, а ми кажи нещо за количествените методи в логистиката, нещо за взаимодействие между производство, потребление и обръщение, може би дори ще ми дадеш и формулата за Поасоновото разпределение?
А мое и да съм копие на Дева Мария, ама ти си копие на Бай Ганьо!

Хаха, тия работи аз ги знам, защото съм учил тия предмети :D

Само нещо искам да кажа по тая тема.

В нормалните страни смисълът от ученето и от магистратурата е този, че след като си завършил и имаш примерно магистратура, твоята заплата започва ОТ и с течение на времето обикновено расте. И това ОТ е доста, особено в сравнение с работите, които набират кадри без образование :) зависи и каква ти е специалността...

А неща като poisson probability function ili puk quantitative methods se забравят, което е нормално. И все пак аз съм трвърдо ЗА ученето :!:
Най-малкото човек, минал през това се различа доста от човек, който никога не се е сблъсквал с характените студентски проблеми, изпити, напрежение...

Иначе в топ 10 или 20(четох го някъде) на най-богатите хора, примерно 5-6 или 7 нямат висше образование... Или са нямали, когато са направили 1-вия си милион. Но това си е друга тема :) Има и такива и не са никак малко :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юли 2007, 16:00

Mamoukm написа:..........

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Юли 2007, 18:50

Mamouk написа:...

Вярно е, че образованието не е ключ към успеха (ако той се измерва с пари). Айнщайн е късан по физика, но колко от нас са Айнщайновци ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 22 Юли 2007, 19:14

БОЖЕ МОЙ.Аз съм мозък.Вчера на изпита бях в няква зала 40 човека и преписването беше невъзможно-бях на първия ред.Направо умрях от сдухване.Викам мамата си е*а.Преди малко си видях оценката и :shock: От 4.70 съм скочил на 5.42 :D Ще се напия,убия,самоубия.Адски съм щастлив и то не за оценката,а за това,че с моя си акъл постигнах нещо :)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 22 Юли 2007, 20:47

Bavarishe написа:БОЖЕ МОЙ.Аз съм мозък.Вчера на изпита бях в няква зала 40 човека и преписването беше невъзможно-бях на първия ред.Направо умрях от сдухване.Викам мамата си е*а.Преди малко си видях оценката и :shock: От 4.70 съм скочил на 5.42 :D Ще се напия,убия,самоубия.Адски съм щастлив и то не за оценката,а за това,че с моя си акъл постигнах нещо :)

:clap: :clap: :clap: поздравления и успех ,стискаме палци за класирането ;)
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юли 2007, 21:26

Bavarishe написа:БОЖЕ МОЙ.Аз съм мозък.Вчера на изпита бях в няква зала 40 човека и преписването беше невъзможно-бях на първия ред.Направо умрях от сдухване.Викам мамата си е*а.Преди малко си видях оценката и :shock: От 4.70 съм скочил на 5.42 :D Ще се напия,убия,самоубия.Адски съм щастлив и то не за оценката,а за това,че с моя си акъл постигнах нещо :)

Евала, евала... Плюете ме ама аз па ви се радвам на успехите, дано всеки влезне да учи това което иска...

Успех още веднъж... :!:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Юли 2007, 21:41

Аз съм изкарал 4.26 на историята и съм много доволен,понеже нито 1 от въпросите не го знаех :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 22 Юли 2007, 22:19

Квестора на едно аверче в НБУ е бил с тениска на клуба :shock:
Що не ходих тааааамм бееееее :mhihi:

А иначе честито и на двамата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 23 Юли 2007, 0:59

Еее благодаря много.Аз съм записал Икономика на транспорта на първо място.Искам в Камор или Порше да бачкам :D :lol:
ТДС - Турбо Див Селянин

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата