Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...
Модератор: Общи модератори
SpUd3r написа:и аз съм на история утре
pesho а ти случайно да ходеше на курсовете на УНСС,които бяха,защото тази е34ка ми е много познат.Като ходех на курс я гледах там паркирана и стикери имаше
В ИСК .... да моита скромна личност беше. Що не си се обадил.
А за срещичка ...... особенно пък към младост ..... ми трябваше по рано
да се уговорим нещо.
А изпита беше .... то маиче най - гадното е чакането на резултатите, а не
самия изпит.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
WilliamsF1Team написа:bum_bum написа:Кво да те кълна келеш изтърбушен, ти си си роден достатъчно прокълнат да си кух като хралупа.
Нека, ама на 18 години съм няколко обиколки пред тебе...![]()
Отново казвам, че никъде не съм казал, че съм умен. А ти като обиждаш така можеш да ми накривиш шапката само...Нали си кебичиш там в някакво жалко подобие на град и потъваш прогресивно...
Батка, най-приятелски ще ти кажа нещо от личен опит, винаги, когато се помисля за голямата работа, съдбата ме е порязвала брутално, така че скромността наистина краси човека и не е за индивиди без други качества.
Ся, разбира се, ти не си мен.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Вендета значи аз нещо не съм разбрал като ти четох писанията
Пешо ми ние след изпита се видяхме със Слави

Пешо ми ние след изпита се видяхме със Слави

Tux0 Ca !

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Babuna написа:
Батка, най-приятелски ще ти кажа нещо от личен опит, винаги, когато се помисля за голямата работа, съдбата ме е порязвала брутално, така че скромността наистина краси човека и не е за индивиди без други качества.
Ся, разбира се, ти не си мен.
Ясно ми е, на мен също ми се е случвало дори и косвено. От високо се пада най-лошо... Работата със субекта Бум Бум е там, че без никой да го пита се намеси в темата само за да се заяде... За пореден път ще кажа, че е лично моя работа защо ще уча и с какво ще се занимавам. Той не е човека който ще се меша в личния ми живот. Нямам нищо против, който и да било от тук и мисля, че трябва да се уважаваме, но май не е това начина...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Въпросът ми беше към всички онези, които драпат само и само да влязат без никакво желание да учат и научат нещо.
Ти си знаеш що реагира така бурно обаче, аз не съм те споменавал
Ма не се впрягай от мен, така или иначе ме водиш една обиколка, ако че си на 18
Ти си знаеш що реагира така бурно обаче, аз не съм те споменавал

Ма не се впрягай от мен, така или иначе ме водиш една обиколка, ако че си на 18

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аве някои няма ли за Висше Военноморско училище Варна ?
Записах се минах до тук 3 изпита ся остава математиката. Даскалите щели да сменят задачите щото не кат друга година да се кандидатират 1300-1600човека , всички записали се са едва 262 за 350 броики редовно
а аз искам задочно смятаите за ко става дума , направо взех сам да се отказвам заради тоя ОТЛИВ на кандидат студенти 
Записах се минах до тук 3 изпита ся остава математиката. Даскалите щели да сменят задачите щото не кат друга година да се кандидатират 1300-1600човека , всички записали се са едва 262 за 350 броики редовно

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
bum_bum написа:WilliamsF1Team написа:В тоя форум си имаме няколко копия на Дева Мария...![]()
Ние сме избрали тоя начин, вие изберете другия като сте по-способни от нас. Просто аз смятам, че както и да влезна няма да науча нищо там, както и вие, защото нямам време да ходя 200 дни в годината на лекции. За това време ще изгубя доста пари...Щом сте по-способни като се явим на интервю ще вземат вас, не мен. На никой от вас не съм виновен, че е учил 3 месеца и накрая е изкарал 4. Толкова си можете, това говори само по себе си за това колко знаете и каква полза има от това да учите...
Аз смело твърдя, че повечето въпроси би трябвало да се знаят от обща култура и едва ли има много хора в този форум, които да не могат да се справят с тоя тест. Но на въпроси като "Колко кози е имало в БГ през 2005" не мога да отговоря и моментално поглеждам в чуждите листа. Не мисля, че това е от много голямо значение за това как ще се развивам и като цяло за знанията ми...
Това са пълни глупости...![]()
![]()
Така ли ве "Господин, роден научен"?
Ми то милиони хора са се набутали значи, като се влязли и влизат всяка година да учат ве! На теб лично ти пожелавам лекар като те лекува да е влязал и да си е взел изпитите по твоите методи и къща ако изобщо някога си построиш архитекта ти и той така![]()
Аз понеже логистика съм държал като предмет и сега оцених как яко съм се преебал да го уча би ли ми обяснил ти, който си научен още откакто си се родил, е тъй с две думи само някои неща, които може много време ги учих ама съм ги позабравил. Ти понеже обаче ги знаеш още преди да влезеш, а ми кажи нещо за количествените методи в логистиката, нещо за взаимодействие между производство, потребление и обръщение, може би дори ще ми дадеш и формулата за Поасоновото разпределение?
А мое и да съм копие на Дева Мария, ама ти си копие на Бай Ганьо!
Хаха, тия работи аз ги знам, защото съм учил тия предмети

Само нещо искам да кажа по тая тема.
В нормалните страни смисълът от ученето и от магистратурата е този, че след като си завършил и имаш примерно магистратура, твоята заплата започва ОТ и с течение на времето обикновено расте. И това ОТ е доста, особено в сравнение с работите, които набират кадри без образование

А неща като poisson probability function ili puk quantitative methods se забравят, което е нормално. И все пак аз съм трвърдо ЗА ученето

Най-малкото човек, минал през това се различа доста от човек, който никога не се е сблъсквал с характените студентски проблеми, изпити, напрежение...
Иначе в топ 10 или 20(четох го някъде) на най-богатите хора, примерно 5-6 или 7 нямат висше образование... Или са нямали, когато са направили 1-вия си милион. Но това си е друга тема

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mamouk написа:...
Вярно е, че образованието не е ключ към успеха (ако той се измерва с пари). Айнщайн е късан по физика, но колко от нас са Айнщайновци

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
БОЖЕ МОЙ.Аз съм мозък.Вчера на изпита бях в няква зала 40 човека и преписването беше невъзможно-бях на първия ред.Направо умрях от сдухване.Викам мамата си е*а.Преди малко си видях оценката и
От 4.70 съм скочил на 5.42
Ще се напия,убия,самоубия.Адски съм щастлив и то не за оценката,а за това,че с моя си акъл постигнах нещо 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
Bavarishe написа:БОЖЕ МОЙ.Аз съм мозък.Вчера на изпита бях в няква зала 40 човека и преписването беше невъзможно-бях на първия ред.Направо умрях от сдухване.Викам мамата си е*а.Преди малко си видях оценката иОт 4.70 съм скочил на 5.42
Ще се напия,убия,самоубия.Адски съм щастлив и то не за оценката,а за това,че с моя си акъл постигнах нещо

Най-много обичам "форумни героини"

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:БОЖЕ МОЙ.Аз съм мозък.Вчера на изпита бях в няква зала 40 човека и преписването беше невъзможно-бях на първия ред.Направо умрях от сдухване.Викам мамата си е*а.Преди малко си видях оценката иОт 4.70 съм скочил на 5.42
Евала, евала... Плюете ме ама аз па ви се радвам на успехите, дано всеки влезне да учи това което иска...
Успех още веднъж...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз съм изкарал 4.26 на историята и съм много доволен,понеже нито 1 от въпросите не го знаех 

Tux0 Ca !

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Еее благодаря много.Аз съм записал Икономика на транспорта на първо място.Искам в Камор или Порше да бачкам

ТДС - Турбо Див Селянин