Дъждът и жълтите павета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Май 2007, 15:43

Аз с мойта 5ца и М20б20 само на паветата ми идва повера, вие за некъв асфалт ми говорите :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 30 Май 2007, 18:00

BMWALPINA написа:Не знам дали ти помниш, но аз помная как мина отсечката между Раковски и почти до отбиваката за Алекснадар Невски, цялото на една страна :twisted:

Това не се забравя. Зимата бяхме тръгнали да посрещаме Пловдивската група на ОМВ-то. Ръчкам първа, буксува, удрям втора тръгва на ебем ти... викам си са ще я спра, че много движение има да не стане някоя глупост и слагам трета. Ама стана точно обратното - отплесна гъзеца на другата страна. Тогава и аз се понааках малко... :uups:
А веднъж как се въртях пред министерството. От БНБ към ЦУМ и на вливането на двете платна става суууупер плавен ляв завой. Така го взех, че вестникаря на светофара скива задния номер. :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 30 Май 2007, 20:38

аз пък един ден слизайки по Св Наум на завоя с черни връх бих втора, съдеинител, газ и кат пуснах съденителя се почна едно кантарене докато не свърши волана и се обърнах с очички към движението

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svilendotorg » 22 Юли 2007, 16:32

Burningparis написа:аз пък един ден слизайки по Св Наум на завоя с черни връх бих втора, съдеинител, газ и кат пуснах съденителя се почна едно кантарене докато не свърши волана и се обърнах с очички към движението

а камерите там?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Юли 2007, 17:20

svilendotorg написа:
Burningparis написа:аз пък един ден слизайки по Св Наум на завоя с черни връх бих втора, съдеинител, газ и кат пуснах съденителя се почна едно кантарене докато не свърши волана и се обърнах с очички към движението

а камерите там?

Ноо ми е кеф като се извади некоя стара тема. ( а от къде - "Не знам")

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 22 Юли 2007, 17:26

svilendotorg написа:
а камерите там?

ми не знам ... може и да ме пуснат в поредното клипче "по Софииските ..." все пак се надявам да не ми се случва отново де:):)
Последна промяна Burningparis на 23 Юли 2007, 9:13, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юли 2007, 17:30

Burningparis написа:

ми не знам ... може и да ме пуснат в поредното клипче "по Софииските ..." все пак се надявам да не ми се случва отново де:):)

Не е лошо да си говориш сам, ама чак па да си отговаряш... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Joke... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 23 Юли 2007, 9:14

[/quote]Не е лошо да си говориш сам, ама чак па да си отговаряш... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Joke... ;)[/quote]

:D мани мани ...

Предишна

Назад към Извън Темата