Дъждът и жълтите павета
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
BMWALPINA написа:Не знам дали ти помниш, но аз помная как мина отсечката между Раковски и почти до отбиваката за Алекснадар Невски, цялото на една страна
Това не се забравя. Зимата бяхме тръгнали да посрещаме Пловдивската група на ОМВ-то. Ръчкам първа, буксува, удрям втора тръгва на ебем ти... викам си са ще я спра, че много движение има да не стане някоя глупост и слагам трета. Ама стана точно обратното - отплесна гъзеца на другата страна. Тогава и аз се понааках малко...

А веднъж как се въртях пред министерството. От БНБ към ЦУМ и на вливането на двете платна става суууупер плавен ляв завой. Така го взех, че вестникаря на светофара скива задния номер.

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
аз пък един ден слизайки по Св Наум на завоя с черни връх бих втора, съдеинител, газ и кат пуснах съденителя се почна едно кантарене докато не свърши волана и се обърнах с очички към движението
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
Burningparis написа:аз пък един ден слизайки по Св Наум на завоя с черни връх бих втора, съдеинител, газ и кат пуснах съденителя се почна едно кантарене докато не свърши волана и се обърнах с очички към движението
а камерите там?
svilendotorg написа:Burningparis написа:аз пък един ден слизайки по Св Наум на завоя с черни връх бих втора, съдеинител, газ и кат пуснах съденителя се почна едно кантарене докато не свърши волана и се обърнах с очички към движението
а камерите там?
Ноо ми е кеф като се извади некоя стара тема. ( а от къде - "Не знам")
- Burningparis
- ентусиаст
-
svilendotorg написа:
а камерите там?
ми не знам ... може и да ме пуснат в поредното клипче "по Софииските ..." все пак се надявам да не ми се случва отново де:):)
а камерите там?
ми не знам ... може и да ме пуснат в поредното клипче "по Софииските ..." все пак се надявам да не ми се случва отново де:):)
Последна промяна Burningparis на 23 Юли 2007, 9:13, променена общо 2 пъти
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Burningparis написа:Burningparis написа:аз пък един ден слизайки по Св Наум на завоя с черни връх бих втора, съдеинител, газ и кат пуснах съденителя се почна едно кантарене докато не свърши волана и се обърнах с очички към движението
Не е лошо да си говориш сам, ама чак па да си отговаряш...

Joke...

- Burningparis
- ентусиаст
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2