Имаме си сайт :)
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Много яку напрао са кефа та ша са пръснъ
Много ми харесва секцията модели
и ако може да дам едно мнение
няма да е лошо навсеки модел да се напраи нещо като линк от дясно цъкаш на него и ти излиза подробна информация за него двигатели и така нататака
какво алпината беше писал за е10/20
както грешката беше писал за е30 и така

Много ми харесва секцията модели
няма да е лошо навсеки модел да се напраи нещо като линк от дясно цъкаш на него и ти излиза подробна информация за него двигатели и така нататака
какво алпината беше писал за е10/20
както грешката беше писал за е30 и така
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Това ще стане, но малко по малко
Една такава статия не се пише лесно и трябва да похвалим хората написали по нещо. Малко по малко сайта ще се напълни с подробна информация 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
LeX написа:Иво лично аз подкрепям BMWALPINA и SpUd3r за това че трябва да се направи както преди да се отваря страницата и да имаш избор, не заради друго ами заради снимките който бяха там...сигурен съм че не само аз обичах да цъкам по 10 минути Ф5 и да ги разглеждам пак и пак и пак
Асен доколкото знам мисли нещо свързано с тия снимки точно. И на мен са ми приятни, ти не знаеш но навремето аз предложих и настоявах на главната страница да се сменят снимките на нашите коли, но в този вариант какъвто беше надали ще се върне. Нека изчакаме малко, когато се натрупат достатъчно мнения ще ги обмислим и решим наведнъж.

- Новини
-
BMWALPINA написа:Браво много е добро сайтчето, ама не може ли да се направи не да се отваря той направо, ами както преди да имаш избор между форума и сайта?
Няма шанс да върнем старото положение. Причините за това са много и ако се замислиш за потока потребители, анонсите и т.н., сам ще си отговориш на въпроса.
Да не говорим, че усилието ти е еднакво - преди трябваше да кликнеш върху снимка а сега е върху надпис.
[Georgi] написа:Баце, оправете HTML грешките (Result: 5 errors / 74 warnings), не слагайте текст в картинки заради SEO ефекта. И малко цветовата гама... пробвай с Color Schemer.
Грешките ще ги оправим в най-скоро време ако е необходимо. Warning-те ще ги прегледаме и ще преценим на кои да обърнем внимание.
Цветовата гама си е напълно наред освен ако не ползваш компютър и софтуер от праисторията, които да не могат да се справят с широка цветова палитра.
SEO ефекта изобщо не е приоритет. Търсачките индексират предостатъчно.
Всичко е въпрос на компромиси: Дизайн - функционалност - техническа архитектура.
denko написа:Много ми харесва секцията модели
Ако отвориш секцията с моделите и я прегледаш внимателно ще видиш, че към някои от моделите има прикачен линк към статия. Добавяме представянето им постепенно.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Може ли някой да ме светне като по-прост как да вляза в сайта,че нещо не се справям..мишока не ми е активен като отворя www.bmwpower-bg.net върху надписа "сайт"

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
///MapTo написа:Може ли някой да ме светне като по-прост как да вляза в сайта,че нещо не се справям..мишока не ми е активен като отворя www.bmwpower-bg.net върху надписа "сайт"![]()
Изчисти си кеша на браузъра. Този прозорец с сменящата се снимка не трябва да се появява въобще

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
kriso85 написа: Изчисти си кеша на браузъра. Този прозорец с сменящата се снимка не трябва да се появява въобще
Акъл море - глава шамандура..

Мерси много

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3