Имаме си сайт :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 21 Юли 2007, 3:17

Много яку напрао са кефа та ша са пръснъ :twisted:

Много ми харесва секцията модели
и ако може да дам едно мнение
няма да е лошо навсеки модел да се напраи нещо като линк от дясно цъкаш на него и ти излиза подробна информация за него двигатели и така нататака
какво алпината беше писал за е10/20
както грешката беше писал за е30 и така
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Юли 2007, 3:18

Това ще стане, но малко по малко ;) Една такава статия не се пише лесно и трябва да похвалим хората написали по нещо. Малко по малко сайта ще се напълни с подробна информация :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 21 Юли 2007, 11:22

Браво браво най сетне и нашия клуб със сайт :D
Браво на момчетата дето се трудиха толкова за него :bowdown:
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Юли 2007, 16:25

LeX написа:Иво лично аз подкрепям BMWALPINA и SpUd3r за това че трябва да се направи както преди да се отваря страницата и да имаш избор, не заради друго ами заради снимките който бяха там...сигурен съм че не само аз обичах да цъкам по 10 минути Ф5 и да ги разглеждам пак и пак и пак :roll:

Асен доколкото знам мисли нещо свързано с тия снимки точно. И на мен са ми приятни, ти не знаеш но навремето аз предложих и настоявах на главната страница да се сменят снимките на нашите коли, но в този вариант какъвто беше надали ще се върне. Нека изчакаме малко, когато се натрупат достатъчно мнения ще ги обмислим и решим наведнъж.
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 21 Юли 2007, 18:57

Мигар е вернууу? Невероятно?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Юли 2007, 5:39

BMWALPINA написа:Браво много е добро сайтчето, ама не може ли да се направи не да се отваря той направо, ами както преди да имаш избор между форума и сайта?

Няма шанс да върнем старото положение. Причините за това са много и ако се замислиш за потока потребители, анонсите и т.н., сам ще си отговориш на въпроса.
Да не говорим, че усилието ти е еднакво - преди трябваше да кликнеш върху снимка а сега е върху надпис.

[Georgi] написа:Баце, оправете HTML грешките (Result: 5 errors / 74 warnings), не слагайте текст в картинки заради SEO ефекта. И малко цветовата гама... пробвай с Color Schemer.

Грешките ще ги оправим в най-скоро време ако е необходимо. Warning-те ще ги прегледаме и ще преценим на кои да обърнем внимание.
Цветовата гама си е напълно наред освен ако не ползваш компютър и софтуер от праисторията, които да не могат да се справят с широка цветова палитра.
SEO ефекта изобщо не е приоритет. Търсачките индексират предостатъчно.
Всичко е въпрос на компромиси: Дизайн - функционалност - техническа архитектура.

denko написа:Много ми харесва секцията модели
и ако може да дам едно мнение
няма да е лошо навсеки модел да се напраи нещо като линк от дясно цъкаш на него и ти излиза подробна информация за него двигатели и така нататака

Ако отвориш секцията с моделите и я прегледаш внимателно ще видиш, че към някои от моделите има прикачен линк към статия. Добавяме представянето им постепенно.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Юли 2007, 9:59

Може ли някой да ме светне като по-прост как да вляза в сайта,че нещо не се справям..мишока не ми е активен като отворя www.bmwpower-bg.net върху надписа "сайт" :roll: :help:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 22 Юли 2007, 13:34

///MapTo написа:Може ли някой да ме светне като по-прост как да вляза в сайта,че нещо не се справям..мишока не ми е активен като отворя www.bmwpower-bg.net върху надписа "сайт" :roll: :help:

Изчисти си кеша на браузъра. Този прозорец с сменящата се снимка не трябва да се появява въобще ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Юли 2007, 13:46

kriso85 написа: Изчисти си кеша на браузъра. Този прозорец с сменящата се снимка не трябва да се появява въобще ;)

Акъл море - глава шамандура.. :mhihi: :mhihi:
Мерси много ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към Извън Темата