Шарнир - направи си сам! ....План Б :mhihi:
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ето промяната в плана, ключът от палатката струвал 100 кинта - подсилено изпълнение на Meyle
Сега остава да намеря от някъде и скоба за вадене на лагери и почвам да се правя на майстор! Имам обаче още 1-2 въпроса!
1. Тоя гумения маншон може ли да го изполъвам, за да избия с него стария от тва желязо, в което се набива? Идеята ми е да сложа новия отдолу, а стария заедно с джаджата отгоре и да чукам с нещо кръгло с подходящ диаметър по желязото, така че новия да влезне на мястото на стария. Възможно ли е??
2. Злите езиц говорят, че след такава интервенция е добре да се иде на реглаж. А вие как мислите? Ако се наложи, все ще намеря някъде реглаж де...

Сега остава да намеря от някъде и скоба за вадене на лагери и почвам да се правя на майстор! Имам обаче още 1-2 въпроса!
1. Тоя гумения маншон може ли да го изполъвам, за да избия с него стария от тва желязо, в което се набива? Идеята ми е да сложа новия отдолу, а стария заедно с джаджата отгоре и да чукам с нещо кръгло с подходящ диаметър по желязото, така че новия да влезне на мястото на стария. Възможно ли е??

2. Злите езиц говорят, че след такава интервенция е добре да се иде на реглаж. А вие как мислите? Ако се наложи, все ще намеря някъде реглаж де...
Последна промяна Митко Ганчев на 21 Юли 2007, 15:39, променена общо 1 път

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
НЕ, не е възможно.На преса се избива, а пресата представлява 5 тонен (поне) маслен крик и железа от П-образно желязо заварено......сещай се, така че преса тряя.......Митко Ганчев написа:1. Тоя гумения маншон може ли да го изполъвам, за да избия с него стария от тва желязо, в което се набива? Идеята ми е да сложа новия отдолу, а стария заедно с джаджата отгоре и да чукам с нещо кръгло с подходящ диаметър по желязото, така че новия да влезне на мястото на стария. Възможно ли е??![]()
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
опа
мога веднага да кажа на интересувашите се от софия от къде да си закупя тези шарнири на мейле подсилени - дружба 1 бл.182,тухления блок!За София де!!! По около 40 кинта са
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Не бе 100 кинта в Евро, забравих пояснението
А пресата май е нужна за шарнира, но за тампона се съмнявам, все ще излезне, ако не, ше го срежа - мамичката му 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: опа
emiche написа:мога веднага да кажа на интересувашите се от софия от къде да си закупя тези шарнири на мейле подсилени - дружба 1 бл.182,тухления блок!За София де!!! По около 40 кинта са
И не се разбра какво им е подсиленото

Митко ,що не взе от плътните тампони.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми ше сменям само от едната страна и за да са еднакви, взех нормален...а за посиленото
Водят ги някви ganzmetall Traggelenk, което ше рече че са целите от метал, макар че не знам на другите кое не им е от метал. И някви легла има от някъв вери спешъл полимер...абе надявам се да изкара повече от турския, че точно левите завои как ги обичам...на турския шарнир за 3 месеца му разказах играта

Водят ги някви ganzmetall Traggelenk, което ше рече че са целите от метал, макар че не знам на другите кое не им е от метал. И някви легла има от някъв вери спешъл полимер...абе надявам се да изкара повече от турския, че точно левите завои как ги обичам...на турския шарнир за 3 месеца му разказах играта

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мисията е изпълнена
Лагера не поиска да влезне с менгемето, но влезна по стария изпитан метод - с голям чук
Зора беше докато извадя външния шарнир от от колелото, около два часа съм го чукал и не излиза, на края дойде майстор Пешо, чукна го по конуса отстрани и той си изпадна сам
Кой да се сети да го удари отстрани... Мерси за помощта на всички!

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2