Шарнир - направи си сам! ....План Б :mhihi:
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ето промяната в плана, ключът от палатката струвал 100 кинта - подсилено изпълнение на Meyle
Сега остава да намеря от някъде и скоба за вадене на лагери и почвам да се правя на майстор! Имам обаче още 1-2 въпроса!
1. Тоя гумения маншон може ли да го изполъвам, за да избия с него стария от тва желязо, в което се набива? Идеята ми е да сложа новия отдолу, а стария заедно с джаджата отгоре и да чукам с нещо кръгло с подходящ диаметър по желязото, така че новия да влезне на мястото на стария. Възможно ли е??
2. Злите езиц говорят, че след такава интервенция е добре да се иде на реглаж. А вие как мислите? Ако се наложи, все ще намеря някъде реглаж де...
Сега остава да намеря от някъде и скоба за вадене на лагери и почвам да се правя на майстор! Имам обаче още 1-2 въпроса!
1. Тоя гумения маншон може ли да го изполъвам, за да избия с него стария от тва желязо, в което се набива? Идеята ми е да сложа новия отдолу, а стария заедно с джаджата отгоре и да чукам с нещо кръгло с подходящ диаметър по желязото, така че новия да влезне на мястото на стария. Възможно ли е??
2. Злите езиц говорят, че след такава интервенция е добре да се иде на реглаж. А вие как мислите? Ако се наложи, все ще намеря някъде реглаж де...
Последна промяна Митко Ганчев на 21 Юли 2007, 15:39, променена общо 1 път

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
НЕ, не е възможно.На преса се избива, а пресата представлява 5 тонен (поне) маслен крик и железа от П-образно желязо заварено......сещай се, така че преса тряя.......Митко Ганчев написа:1. Тоя гумения маншон може ли да го изполъвам, за да избия с него стария от тва желязо, в което се набива? Идеята ми е да сложа новия отдолу, а стария заедно с джаджата отгоре и да чукам с нещо кръгло с подходящ диаметър по желязото, така че новия да влезне на мястото на стария. Възможно ли е??![]()
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
опа
мога веднага да кажа на интересувашите се от софия от къде да си закупя тези шарнири на мейле подсилени - дружба 1 бл.182,тухления блок!За София де!!! По около 40 кинта са
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Не бе 100 кинта в Евро, забравих пояснението
А пресата май е нужна за шарнира, но за тампона се съмнявам, все ще излезне, ако не, ше го срежа - мамичката му 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: опа
emiche написа:мога веднага да кажа на интересувашите се от софия от къде да си закупя тези шарнири на мейле подсилени - дружба 1 бл.182,тухления блок!За София де!!! По около 40 кинта са
И не се разбра какво им е подсиленото
Митко ,що не взе от плътните тампони.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми ше сменям само от едната страна и за да са еднакви, взех нормален...а за посиленото
Водят ги някви ganzmetall Traggelenk, което ше рече че са целите от метал, макар че не знам на другите кое не им е от метал. И някви легла има от някъв вери спешъл полимер...абе надявам се да изкара повече от турския, че точно левите завои как ги обичам...на турския шарнир за 3 месеца му разказах играта

Водят ги някви ganzmetall Traggelenk, което ше рече че са целите от метал, макар че не знам на другите кое не им е от метал. И някви легла има от някъв вери спешъл полимер...абе надявам се да изкара повече от турския, че точно левите завои как ги обичам...на турския шарнир за 3 месеца му разказах играта

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мисията е изпълнена
Лагера не поиска да влезне с менгемето, но влезна по стария изпитан метод - с голям чук
Зора беше докато извадя външния шарнир от от колелото, около два часа съм го чукал и не излиза, на края дойде майстор Пешо, чукна го по конуса отстрани и той си изпадна сам
Кой да се сети да го удари отстрани... Мерси за помощта на всички!
Кой да се сети да го удари отстрани... Мерси за помощта на всички!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2