E23 - Много папка
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
такъв му е модела на Мотроника да го еба лапкащ,на сони бившият седмак не лапаше толкоз ама беше с по новия мотроник явно има неква загадка в него!
Иначе и при мен си Папка като го изкарвам на лов за малолитражки

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
MadVanio написа:такъв му е модела на Мотроника да го еба лапкащ,на сони бившият седмак не лапаше толкоз ама беше с по новия мотроник явно има неква загадка в него!
Аз съм с ДВГ и инжекция от Е34 535i 92-ра година. Уж има ламда (работеща) т.е. технологии за прецизна горивна смес и к'во се получава. старото 3.5 ми скърцаше по малко бензин.
Шперкам си с куатрото
Искам сняг и лед бре не дъжд 

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
е и бело ша 4ерпиш ей, 20л у градо са нищо с тия обороти ве брат,
за м30 с ламбда ти говора, мен майстора ми каза да си смена горивния филтър, и ако не се оправи да смена дебитомера, и ако не се оправи да смена колата,тва с дилъра е банално нали
за м30 с ламбда ти говора, мен майстора ми каза да си смена горивния филтър, и ако не се оправи да смена дебитомера, и ако не се оправи да смена колата,тва с дилъра е банално нали

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
dopestar написа:е и бело ша 4ерпиш ей, 20л у градо са нищо с тия обороти ве брат,
Сменил съм филтър, дебитомер, свещи, кабели (оригинални, а не от тези на метър), Ламдата също е чисто нова и тя е истинска, не е от алтернативните. Компресията е перфектана и еднаква на 6-те цилиндъра. Абе гледкам си го бебчето ама много папка. Май ще трябва да си вдигна заплатата за да не ми прави вчепетление колко лапа

Шперкам си с куатрото

- dopestar
- ентусиаст
-
- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:тоа мотор, трябва да лапа 15 в града, на пълна ръчка макс17, това за лятото говоря, зимата си около 20, на витоша 25-30. Единствения 3.5, който знам да харчи 13-15 в градски режим на моя крак (45 номер), беше, бившата ми е23ка
Старото ми Е23 наистина гореше по малко около 18-20 на ръчка, за спокойно каране немога да ти кажа, защото никога не е изпадала в такива пенсионерски режими. Ама на новото моторче си му дават 18,9 градско по книга. Няма как да свалиш разхода особенно с тези "качественни" горива в БГ. Единствения начин е ако си сложиш по малки на диаметър гуми и километража да ти отчита повече

Шперкам си с куатрото

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ogres-Power написа: Няма как да свалиш разхода особенно с тези "качественни" горива в БГ. Единствения начин е ако си сложиш по малки на диаметър гуми и километража да ти отчита повече![]()
![]()

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
krika написа:Ogres-Power написа: Няма как да свалиш разхода особенно с тези "качественни" горива в БГ. Единствения начин е ако си сложиш по малки на диаметър гуми и километража да ти отчита повече![]()
![]()
кефиш
Благодаря

Шперкам си с куатрото

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
Ogres-Power написа:krika написа:Ogres-Power написа: Няма как да свалиш разхода особенно с тези "качественни" горива в БГ. Единствения начин е ако си сложиш по малки на диаметър гуми и километража да ти отчита повече![]()
![]()
кефиш
Благодаря![]()
![]()
Абе колеги, какво ще кажете да си я направя на G-Power

Шперкам си с куатрото

- dopestar
- ентусиаст
-
и аз тази седмица ще се захващам с тоя проект lpG_POWER
мизерията ебава майката на шестаците, кат си неаме по две коли,

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
dopestar написа:и аз тази седмица ще се захващам с тоя проект lpG_POWER
Ако имаш кинти за G-Power Injection може, но иначе от обикновенната уредба неа файда на шестака. Излиза ти същото все едно си на бензин и получаваш като бонус една с кофа неприятности и ядове!!!
Аз имам 4-ри коли, но най-много си тача Е23-то и си го карам постоянно. Един съвет намери начин да вадиш повече кинти отколкото да преебаваш колата !!!
Шперкам си с куатрото

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
Re: hi
vellin написа:чета за разходите, ми то на 2 тона машина кво искате?
има едни фичета, полски, и те гълтат по 7-8, така че като имаш БМВ, не мисли за това![]()
![]()
А бре мой човек, аз не се оплаквам от горенето. На мен ми е ясно, че за такъв автомобил това е нормален разход на гориво. А що се касае за разни полски, чешки, корейски, френски и т.н. моторни превозни средства то те са за тези дето искат само да си придвижват дупетата икономично от точка "А" до точка "Б" и ако не се счупи може и наобратно, но не и да усетят удоволствието от шофирането на истински расов автомобил като BMW. А и нали се сещаш "Кефа цена няма" !!!
Шперкам си с куатрото

- dopestar
- ентусиаст
-
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4