E23 - Много папка

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 09 Май 2007, 15:37

такъв му е модела на Мотроника да го еба лапкащ,на сони бившият седмак не лапаше толкоз ама беше с по новия мотроник явно има неква загадка в него!
Иначе и при мен си Папка като го изкарвам на лов за малолитражки :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ogres-Power » 09 Май 2007, 16:22

MadVanio написа:такъв му е модела на Мотроника да го еба лапкащ,на сони бившият седмак не лапаше толкоз ама беше с по новия мотроник явно има неква загадка в него!
Иначе и при мен си Папка като го изкарвам на лов за малолитражки :)

Аз съм с ДВГ и инжекция от Е34 535i 92-ра година. Уж има ламда (работеща) т.е. технологии за прецизна горивна смес и к'во се получава. старото 3.5 ми скърцаше по малко бензин.
Шперкам си с куатрото :) Искам сняг и лед бре не дъжд :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 10 Май 2007, 6:07

е и бело ша 4ерпиш ей, 20л у градо са нищо с тия обороти ве брат,
за м30 с ламбда ти говора, мен майстора ми каза да си смена горивния филтър, и ако не се оправи да смена дебитомера, и ако не се оправи да смена колата,тва с дилъра е банално нали :mhihi:
:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ogres-Power » 10 Май 2007, 6:37

dopestar написа:е и бело ша 4ерпиш ей, 20л у градо са нищо с тия обороти ве брат,
за м30 с ламбда ти говора, мен майстора ми каза да си смена горивния филтър, и ако не се оправи да смена дебитомера, и ако не се оправи да смена колата,тва с дилъра е банално нали :mhihi:

Сменил съм филтър, дебитомер, свещи, кабели (оригинални, а не от тези на метър), Ламдата също е чисто нова и тя е истинска, не е от алтернативните. Компресията е перфектана и еднаква на 6-те цилиндъра. Абе гледкам си го бебчето ама много папка. Май ще трябва да си вдигна заплатата за да не ми прави вчепетление колко лапа :D :D :D

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Май 2007, 20:37

тоа мотор, трябва да лапа 15 в града, на пълна ръчка макс17, това за лятото говоря, зимата си около 20, на витоша 25-30. Единствения 3.5, който знам да харчи 13-15 в градски режим на моя крак (45 номер :mhihi: ), беше, бившата ми е23ка

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 10 Май 2007, 21:31

OffTopic

Сони къде си пазаруваш обуща бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ogres-Power » 11 Май 2007, 6:46

sonny написа:тоа мотор, трябва да лапа 15 в града, на пълна ръчка макс17, това за лятото говоря, зимата си около 20, на витоша 25-30. Единствения 3.5, който знам да харчи 13-15 в градски режим на моя крак (45 номер :mhihi: ), беше, бившата ми е23ка

Старото ми Е23 наистина гореше по малко около 18-20 на ръчка, за спокойно каране немога да ти кажа, защото никога не е изпадала в такива пенсионерски режими. Ама на новото моторче си му дават 18,9 градско по книга. Няма как да свалиш разхода особенно с тези "качественни" горива в БГ. Единствения начин е ако си сложиш по малки на диаметър гуми и километража да ти отчита повече :D :D :D

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 11 Май 2007, 17:52

Ogres-Power написа: Няма как да свалиш разхода особенно с тези "качественни" горива в БГ. Единствения начин е ако си сложиш по малки на диаметър гуми и километража да ти отчита повече :D :D :D
:mhihi: кефиш :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ogres-Power » 12 Май 2007, 8:11

krika написа:
Ogres-Power написа: Няма как да свалиш разхода особенно с тези "качественни" горива в БГ. Единствения начин е ако си сложиш по малки на диаметър гуми и километража да ти отчита повече :D :D :D

Благодаря :D :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ogres-Power » 13 Май 2007, 7:36

Ogres-Power написа:
krika написа:

Благодаря :D :D :D

Абе колеги, какво ще кажете да си я направя на G-Power :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 14 Май 2007, 3:54

и аз тази седмица ще се захващам с тоя проект lpG_POWER

мизерията ебава майката на шестаците, кат си неаме по две коли,

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ogres-Power » 14 Май 2007, 8:43

dopestar написа:и аз тази седмица ще се захващам с тоя проект lpG_POWER

мизерията ебава майката на шестаците, кат си неаме по две коли,

Ако имаш кинти за G-Power Injection може, но иначе от обикновенната уредба неа файда на шестака. Излиза ти същото все едно си на бензин и получаваш като бонус една с кофа неприятности и ядове!!!
Аз имам 4-ри коли, но най-много си тача Е23-то и си го карам постоянно. Един съвет намери начин да вадиш повече кинти отколкото да преебаваш колата !!!

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: skype znaiko2

hi

Мнение от vellin » 04 Юли 2007, 10:57

чета за разходите, ми то на 2 тона машина кво искате?
има едни фичета, полски, и те гълтат по 7-8, така че като имаш БМВ, не мисли за това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: hi

Мнение от Ogres-Power » 04 Юли 2007, 22:43

vellin написа:чета за разходите, ми то на 2 тона машина кво искате?
има едни фичета, полски, и те гълтат по 7-8, така че като имаш БМВ, не мисли за това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А бре мой човек, аз не се оплаквам от горенето. На мен ми е ясно, че за такъв автомобил това е нормален разход на гориво. А що се касае за разни полски, чешки, корейски, френски и т.н. моторни превозни средства то те са за тези дето искат само да си придвижват дупетата икономично от точка "А" до точка "Б" и ако не се счупи може и наобратно, но не и да усетят удоволствието от шофирането на истински расов автомобил като BMW. А и нали се сещаш "Кефа цена няма" !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 21 Юли 2007, 22:48

дайте да думнеме некоя бензиностанция заедно, един може и да хванат ама другите ше се навозят а :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Други модели