Новите дизайни на БМВ - какво мислите за тях?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Новите дизайни на БМВ - какво мислите за тях?
една малка анкетка...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
аз да си призная гласувах с 2......
отначало ги ненавиждах дори , ама кат скивах онзи ден как пича си взе нешто от багажника (новата 5-ца комби) и зацепи към ресторанта, и как си беше разтворена колата всичко се затвори и заключи след кат се отдалечи на 10-тина метра, направо кофата преляяя... такава подсечка ми удари че 2 часа не можах да стана от паркинга
и после като си пооставих отпечатаците по стаклата пак подсечка и пак на земятааа....
и си викам я да зимам да се отдалеча от тая кола че току виж ми удари маваши

отначало ги ненавиждах дори , ама кат скивах онзи ден как пича си взе нешто от багажника (новата 5-ца комби) и зацепи към ресторанта, и как си беше разтворена колата всичко се затвори и заключи след кат се отдалечи на 10-тина метра, направо кофата преляяя... такава подсечка ми удари че 2 часа не можах да стана от паркинга

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Tрудно се свиква с тия нови форми, но смятам че те са уникални и в момента пишат история! За мен фаворит от новите модели е новата четвърта серия- много стилна, компактна, и същевременно доста агресивна!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
нов отговор...
Красиви и агресивни коли, не мисля, че е крайно време да почнат да изглеждат така, просто са хубави и това е!!!
Красиви и агресивни коли, не мисля, че е крайно време да почнат да изглеждат така, просто са хубави и това е!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Почти не съм изпуснал тема за някой от новите модели, така че събирателно - новия дозайн много ми допада! С някои изключения, разбира се. Но то във всяко стадо си има мърша...
Never mistake motion for action...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
аз съм и за и против, зависи от автомобила...
7-цата си е кошник от всякъде, но 5-цата е много хубава!
7-цата си е кошник от всякъде, но 5-цата е много хубава!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
въпрос на вкус.не са лоши ама просто не ми допадат.не може ве4но с един и същ образ да са колите.ама според мен това не е правилната форма.особено 7-ма серия.много производители смениха образа на колите си и бмв трябваше да го направи.сега 6е кажете 4е минавам от другия лагер ама на ауди и форд колите ми допадат пове4е.6е видим по нататък какво ще направят баварците.всеки си има мнение.

BMW is the car...another cars are just traffic
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
koko_star написа:не съм о4арован много.прили4ат на коли за бизнес класата.
Сега , моето мнение по въпроса е друго . БМВ имат ( в момента ) 4 класа автомобили - 3 , 5 , 6 и 7 :
3-та серия - автомобил за младите хора и такива като нас , дето по цял ден " мерят улиците " . Това е кола специално за хората , които търсят спортното усещане
5-та серия - това е за младите бизнесмени или предприемачи , които тепърва навлизат в бизнес средата и следователно приспадат към групата - 27-8 до към 38-40 години .
6-та серия - оттук вече започваме да навлизаме в по-сериозната част на марката , а именно бизнес класата - този автомобил е специално за истинските , отвърдили се като такива , бизнесмени , за които 3-та серия е доста нисък клас , а пък и те искат да усетят спортната тръпка , затова избират този клас
7-ма серия - ето това вече е истинският бизнес-автомобил на БМВ и тука вече се намесват наистина богатите хора
Та мнението ми е , че всички нови модели на БМВ са супер , а това че много от вас плюят новата седмица - имам логично обяснение на нещата

Е ? Все още ли смятате , че новата 7-ца не е хубава ???

Та така , БМВ си е БМВ и никога не е и няма да пусне боклуци на пазара !
П.С. : Извинявам се за многото снимки , но ... те са част от доказателствата ...

Не съм гласувал в анкетата , защото новите модели са супер , но това , че било крайно време не ми допада

[/b]
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2