Новите дизайни на БМВ - какво мислите за тях?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Харесват ли ви новите "ръбести" БМВ-та?

Супер са. Крайно време беше да започнат да изглеждат така
9
17%
Не ми харесваха преди, но май започвам да се увличам...
14
26%
Някои ми харесват, други не.
16
30%
Няма значение как изглеждат- важното е усещането
3
6%
Бе... можеха и да са по-хубави. Леко съм разочарован
11
21%

Общо гласове : 53
master of the force
Аватар

Новите дизайни на БМВ - какво мислите за тях?

Мнение от alx » 20 Фев 2004, 23:21

една малка анкетка...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от DA WOLF » 20 Фев 2004, 23:45

аз да си призная гласувах с 2......

отначало ги ненавиждах дори , ама кат скивах онзи ден как пича си взе нешто от багажника (новата 5-ца комби) и зацепи към ресторанта, и как си беше разтворена колата всичко се затвори и заключи след кат се отдалечи на 10-тина метра, направо кофата преляяя... такава подсечка ми удари че 2 часа не можах да стана от паркинга :lol: :lol: :lol: и после като си пооставих отпечатаците по стаклата пак подсечка и пак на земятааа.... :lol: :lol: :lol: и си викам я да зимам да се отдалеча от тая кола че току виж ми удари маваши :shock: :lol:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 20 Фев 2004, 23:46

От мен -- твърдо зад новите дизайни! :bowdown:

:wink:

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 21 Фев 2004, 0:08

Ми кво да ви кажа, като цяло не е лош дизайна, ама има кво да се желае от определени модели!
ИзображениеИзображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 21 Фев 2004, 0:13

Tрудно се свиква с тия нови форми, но смятам че те са уникални и в момента пишат история! За мен фаворит от новите модели е новата четвърта серия- много стилна, компактна, и същевременно доста агресивна!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 21 Фев 2004, 0:34

новия и дизаин и коли бъкани с екстри :puke: :puke: :puke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Фев 2004, 4:01

нов отговор...
Красиви и агресивни коли, не мисля, че е крайно време да почнат да изглеждат така, просто са хубави и това е!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Фев 2004, 8:12

Почти не съм изпуснал тема за някой от новите модели, така че събирателно - новия дозайн много ми допада! С някои изключения, разбира се. Но то във всяко стадо си има мърша...
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 21 Фев 2004, 8:37

не съм о4арован много.прили4ат на коли за бизнес класата.не ми харесват
BMW is the car...another cars are just traffic

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 21 Фев 2004, 9:15

аз съм и за и против, зависи от автомобила...
7-цата си е кошник от всякъде, но 5-цата е много хубава!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 21 Фев 2004, 9:36

koko_star написа:не съм о4арован много.прили4ат на коли за бизнес класата.не ми харесват

А ти какво си мислиш, че са коли за волфаджиите ли? :mha: Те просто са за бизнес класата и по цял свявт е така - това, че в БГ картината е малко по-различна, си е само наш проблем

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 21 Фев 2004, 12:35

въпрос на вкус.не са лоши ама просто не ми допадат.не може ве4но с един и същ образ да са колите.ама според мен това не е правилната форма.особено 7-ма серия.много производители смениха образа на колите си и бмв трябваше да го направи.сега 6е кажете 4е минавам от другия лагер ама на ауди и форд колите ми допадат пове4е.6е видим по нататък какво ще направят баварците.всеки си има мнение. :) :) :)
BMW is the car...another cars are just traffic

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 21 Фев 2004, 12:53

За мен БМВ е уникална марка, за да е уникално едно нещо то триабва да се различава от масата. Когато масата започне да наподобява уникалното, то трябва да се промени. В караина сметка всеки критикува Крис Бенгал но никои не е дал друга точна формула за развитието на дизайна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 21 Фев 2004, 12:59

koko_star написа:не съм о4арован много.прили4ат на коли за бизнес класата.

Сега , моето мнение по въпроса е друго . БМВ имат ( в момента ) 4 класа автомобили - 3 , 5 , 6 и 7 :

3-та серия - автомобил за младите хора и такива като нас , дето по цял ден " мерят улиците " . Това е кола специално за хората , които търсят спортното усещане
5-та серия - това е за младите бизнесмени или предприемачи , които тепърва навлизат в бизнес средата и следователно приспадат към групата - 27-8 до към 38-40 години .
6-та серия - оттук вече започваме да навлизаме в по-сериозната част на марката , а именно бизнес класата - този автомобил е специално за истинските , отвърдили се като такива , бизнесмени , за които 3-та серия е доста нисък клас , а пък и те искат да усетят спортната тръпка , затова избират този клас
7-ма серия - ето това вече е истинският бизнес-автомобил на БМВ и тука вече се намесват наистина богатите хора
Та мнението ми е , че всички нови модели на БМВ са супер , а това че много от вас плюят новата седмица - имам логично обяснение на нещата :D : Красотата на новата 7-ца можете да видите само в действителност , тези снимки дето са тука из нета ... Седмиците могат да станат изключително красиви , ако някоя добра компания ( Шницер , Хаман , Алпина ) я " пипнат " тук-там . Като доказателство :
Изображение 8) 8)
Изображение
Изображение
Изображение
Е ? Все още ли смятате , че новата 7-ца не е хубава ??? :wink:
Та така , БМВ си е БМВ и никога не е и няма да пусне боклуци на пазара !

П.С. : Извинявам се за многото снимки , но ... те са част от доказателствата ... :lol:
Не съм гласувал в анкетата , защото новите модели са супер , но това , че било крайно време не ми допада 8)
[/b]

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 21 Фев 2004, 13:12

Присъединявам се към предишното мнение :arrow: вси4ките са хубави аиде се га да не си кривим душата :!: :D

Следваща

Назад към Основен Форум