Светлоотразителни жилетки
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ..........
Тоо Cool написа:да се връщат в родопите в овчите кошари, откъдето са се пръкнали!!!!!!!![]()
![]()

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Що? Ти да не си оттам, че се засегна????

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
мен па ме яд че дадох пари за нея .. като видех после хората къде си ги слагат наи лесно щеше да ми е да чупа некои джам и да си зема 2-3 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Абе не знам селско или не...ама ако жилетката си има оригнален голям светлоотразителен надпис POLICE най-добре да си седи добре опъната с надписа навън....особено ако караш с изтекъл акт

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Хич не ми пука твоята къде е.........пак добре, че си признаваш, че Столицата се напълни с некви такива индивиди дето се водят "кореняци" , "софиянци" ма само по рег, номер на колата щото такава са си купили...иначе са НЕМА ТАКИВА СЕЛСКИ МЪРЦИНИ...и затова са тия зверски задръствания и мизерии...та така.... 

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
да си седи в багажника, има ли я - има я, смятам, че е достатъчно..
т'ва е последното нещо за което ще помисля ако ми се наложи да си оправям колата на пътя.. ама ако си намеря една палка..
с това съм съгласен.. до някъде, ама мисля, че е излишно да изпадаме в крайности с епитетите, защото тук има много хора от провинцията, които предполагам се засягат по някакъв начин и си изграждат лошото мнение за нас(столичаните), и за това като отидем някъде извън софето и ни гледат на кръв
т'ва е последното нещо за което ще помисля ако ми се наложи да си оправям колата на пътя.. ама ако си намеря една палка..

Тоо Cool написа:Столицата се напълни с некви такива индивиди дето се водят "кореняци" , "софиянци" ма само по рег, номер на колата щото такава са си купили...иначе са НЕМА ТАКИВА СЕЛСКИ МЪРЦИНИ...и затова са тия зверски задръствания и мизерии...та така....
с това съм съгласен.. до някъде, ама мисля, че е излишно да изпадаме в крайности с епитетите, защото тук има много хора от провинцията, които предполагам се засягат по някакъв начин и си изграждат лошото мнение за нас(столичаните), и за това като отидем някъде извън софето и ни гледат на кръв

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
bum_bum написа:Другата простотия е, че няма кой да проверява качеството на жилетките. Т.е. те нямат сертификат, че са годни за това за което се използват. Качествената жилетка би трябвало да се вижда от 250м, но "оригиналните китайски", както се оказва се виждат на много, много по- малко разстояние. Т.е. от цялата работа някой пак направи яко кешовица.
Това би трябвало да е задача на Комисията за защита на потребителя. Тя, е органа, който сезира Прокуратурата за продажби на не отговарящи на стандарта и несертифицирани по българския и европейския стандарт стоки. С други думи... "Аве, топката е важно да се върти"...

Иначе и китайците се изтарикатиха, на техните жилетки вече пише - "Произведено в Румъния"

Да караш Peugeot е страст!
аз нямам и намерение да идвам в София, освен ако не бъда принуден от обстоятелствата
дръжте си я, не я щем
предполагам, че с повечето се е случило така. Хубаво щеше да бъде обаче на влизане в София да им показвате някакъв документ за собственост на столицата на "селяните", поне да знаят, че навлизат в чужда територия
а може и визи да въведете
дръжте си я, не я щем

предполагам, че с повечето се е случило така. Хубаво щеше да бъде обаче на влизане в София да им показвате някакъв документ за собственост на столицата на "селяните", поне да знаят, че навлизат в чужда територия

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
© написа:аз нямам и намерение да идвам в София, освен ако не бъда принуден от обстоятелствата
дръжте си я, не я щем![]()

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
хаха too cool и после са чудиш кои ти потрошил колата хахах .
аре да не се обиждаме а ???
PS: модове има ли или просто и тук като навсякъде има двоен стандарт ???

PS: модове има ли или просто и тук като навсякъде има двоен стандарт ???
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3