Светлоотразителни жилетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Защо хората си оставят светлоотразителните жилетки на задния джам, така че да се виждат отвън

Защото са гъзари
6
10%
Защото са селяни
27
47%
Защото им липсва китеника от москвича (изяли са го молците)
22
38%
Защото така е по закон
3
5%

Общо гласове : 58
ентусиаст
Аватар

Re: ..........

Мнение от Louis » 17 Юли 2007, 19:37

Тоо Cool написа:да се връщат в родопите в овчите кошари, откъдето са се пръкнали!!!!!!! :puke: :puke: :puke:

:wtf: е тука според мен се увлече повечко :nono:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 17 Юли 2007, 21:03

Що? Ти да не си оттам, че се засегна???? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Юли 2007, 21:53

мен па ме яд че дадох пари за нея .. като видех после хората къде си ги слагат наи лесно щеше да ми е да чупа некои джам и да си зема 2-3 :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 17 Юли 2007, 22:01

Тоо Cool написа:Що? Ти да не си оттам, че се засегна???? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

язе съм си шопе :mhihi: ама някси неетично :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 17 Юли 2007, 22:35

Абе не знам селско или не...ама ако жилетката си има оригнален голям светлоотразителен надпис POLICE най-добре да си седи добре опъната с надписа навън....особено ако караш с изтекъл акт :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Юли 2007, 23:32

Louis написа:
Тоо Cool написа:Що? Ти да не си оттам, че се засегна???? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

язе съм си шопе :mhihi: ама някси неетично :mhihi:

да, от тук съм и се засегнах
може да провериш моята къде е

иначе отговорът ми е комбиниран - защото са селски гъзари :mhihi:
доста родопчани изникнаха в цяла България, не знаех че са толкова много :P

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..............

Мнение от Тоо Cool » 17 Юли 2007, 23:44

Хич не ми пука твоята къде е.........пак добре, че си признаваш, че Столицата се напълни с некви такива индивиди дето се водят "кореняци" , "софиянци" ма само по рег, номер на колата щото такава са си купили...иначе са НЕМА ТАКИВА СЕЛСКИ МЪРЦИНИ...и затова са тия зверски задръствания и мизерии...та така.... 8)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Юли 2007, 23:46

да си седи в багажника, има ли я - има я, смятам, че е достатъчно..
т'ва е последното нещо за което ще помисля ако ми се наложи да си оправям колата на пътя.. ама ако си намеря една палка.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тоо Cool написа:Столицата се напълни с некви такива индивиди дето се водят "кореняци" , "софиянци" ма само по рег, номер на колата щото такава са си купили...иначе са НЕМА ТАКИВА СЕЛСКИ МЪРЦИНИ...и затова са тия зверски задръствания и мизерии...та така.... 8)

с това съм съгласен.. до някъде, ама мисля, че е излишно да изпадаме в крайности с епитетите, защото тук има много хора от провинцията, които предполагам се засягат по някакъв начин и си изграждат лошото мнение за нас(столичаните), и за това като отидем някъде извън софето и ни гледат на кръв :roll:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Юли 2007, 0:17

bum_bum написа:Другата простотия е, че няма кой да проверява качеството на жилетките. Т.е. те нямат сертификат, че са годни за това за което се използват. Качествената жилетка би трябвало да се вижда от 250м, но "оригиналните китайски", както се оказва се виждат на много, много по- малко разстояние. Т.е. от цялата работа някой пак направи яко кешовица. :mhihi:

Това би трябвало да е задача на Комисията за защита на потребителя. Тя, е органа, който сезира Прокуратурата за продажби на не отговарящи на стандарта и несертифицирани по българския и европейския стандарт стоки. С други думи... "Аве, топката е важно да се върти"... :mhihi:

Иначе и китайците се изтарикатиха, на техните жилетки вече пише - "Произведено в Румъния" :lol: Иди го докажи...
Да караш Peugeot е страст!

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Юли 2007, 7:37

аз нямам и намерение да идвам в София, освен ако не бъда принуден от обстоятелствата
дръжте си я, не я щем :mhihi:
предполагам, че с повечето се е случило така. Хубаво щеше да бъде обаче на влизане в София да им показвате някакъв документ за собственост на столицата на "селяните", поне да знаят, че навлизат в чужда територия ;)
а може и визи да въведете

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 18 Юли 2007, 7:49

© написа:аз нямам и намерение да идвам в София, освен ако не бъда принуден от обстоятелствата
дръжте си я, не я щем :mhihi:
предполагам, че с повечето се е случило така. Хубаво щеше да бъде обаче на влизане в София да им показвате някакъв документ за собственост на столицата на "селяните", поне да знаят, че навлизат в чужда територия ;)
а може и визи да въведете

:yes: :yes: :yes: :yes: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 18 Юли 2007, 8:51

хаха too cool и после са чудиш кои ти потрошил колата хахах . :confused: аре да не се обиждаме а ???

PS: модове има ли или просто и тук като навсякъде има двоен стандарт ???

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 18 Юли 2007, 10:29

Айде, и тая тема...
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата