КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Юли 2007, 21:40

Милко кажи бе кои е .. че тука имаше доста интернет барети къде му се заканваха .. искам да доида и да му правят бърнаут на главата даже някои накрая ще го застреля аз ше снимам и ще го излъчим по БамТв :mhihi: ... ще напраим Бригада 3 .. ако им стиска още де и не сме си правили балон муабети :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Юли 2007, 21:46

......що ли ми се струва ,че човек ,който мисли да прави такова нещо няма да пусне тема във форум за това,което е намислил!?! :roll: .... или само ми се струва... може па и да не е така...! ама мое и па да е! знае ли човек! :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Юли 2007, 21:51

SKISA написа:......що ли ми се струва ,че човек ,който мисли да прави такова нещо няма да пусне тема във форум за това,което е намислил!?! :roll: .... или само ми се струва... може па и да не е така...! ама мое и па да е! знае ли човек! :roll:

ами аз имам мноо мерак да снимам некоя екзекуция на живо .. аз държа на думата си :lol: ... ама не зависи от мен .. чакам екзекуторите да кажат кога ще е денят Х :)
иначе аз не бързам мога и да ги изчакам некои ден , седмица , месец докато се наканят .... само да не излезат несериозни накрая :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 17 Юли 2007, 21:55

bam-bam написа:Милко кажи бе кои е .. че тука имаше доста интернет барети къде му се заканваха .. искам да доида и да му правят бърнаут на главата даже някои накрая ще го застреля аз ше снимам и ще го излъчим по БамТв :mhihi: ... ще напраим Бригада 3 .. ако им стиска още де и не сме си правили балон муабети :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В конкретния случай намесата на трети лица е лишена от смисъл.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Юли 2007, 22:01

[Georgi] написа:
bam-bam написа:Милко кажи бе кои е .. че тука имаше доста интернет барети къде му се заканваха .. искам да доида и да му правят бърнаут на главата даже някои накрая ще го застреля аз ше снимам и ще го излъчим по БамТв :mhihi: ... ще напраим Бригада 3 .. ако им стиска още де и не сме си правили балон муабети :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В конкретния случай намесата на трети лица е лишена от смисъл.

В конкретния случай ....намесата на форум е лишена от смисъл!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 18 Юли 2007, 0:59

BamTV r0x :!: :mhihi:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата