КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Милко кажи бе кои е .. че тука имаше доста интернет барети къде му се заканваха .. искам да доида и да му правят бърнаут на главата даже някои накрая ще го застреля аз ше снимам и ще го излъчим по БамТв
... ще напраим Бригада 3 .. ако им стиска още де и не сме си правили балон муабети

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
SKISA написа:......що ли ми се струва ,че човек ,който мисли да прави такова нещо няма да пусне тема във форум за това,което е намислил!?!.... или само ми се струва... може па и да не е така...! ама мое и па да е! знае ли човек!
ами аз имам мноо мерак да снимам некоя екзекуция на живо .. аз държа на думата си

иначе аз не бързам мога и да ги изчакам некои ден , седмица , месец докато се наканят .... само да не излезат несериозни накрая

bam-bam написа:Милко кажи бе кои е .. че тука имаше доста интернет барети къде му се заканваха .. искам да доида и да му правят бърнаут на главата даже някои накрая ще го застреля аз ше снимам и ще го излъчим по БамТв... ще напраим Бригада 3 .. ако им стиска още де и не сме си правили балон муабети
![]()
![]()
В конкретния случай намесата на трети лица е лишена от смисъл.
- Гост
-
[Georgi] написа:bam-bam написа:Милко кажи бе кои е .. че тука имаше доста интернет барети къде му се заканваха .. искам да доида и да му правят бърнаут на главата даже някои накрая ще го застреля аз ше снимам и ще го излъчим по БамТв... ще напраим Бригада 3 .. ако им стиска още де и не сме си правили балон муабети
![]()
![]()
В конкретния случай намесата на трети лица е лишена от смисъл.
В конкретния случай ....намесата на форум е лишена от смисъл!