Все още има хора!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Все още има хора!
15-ти Юли 07г... Пистата до Самоков - бяхме се събрали не малко хора... опънати шатри, бира, скара и изобщо за каквото се сетите! Бях решил да не карам с неподготвената М10-ка но от обстановката и возенето при Георги ( ge_a ) не се сдържах и реших че така и така съм дошъл веднъж на пистата, поне да покарам малко. Всичко вървеше добре, тренирах и се радвах на пистата докато на един от последните завой колата не започна да работи странно
Мислих че като се охлади ще се оправи, но след 30 минути когато запалих колата разбрах че нещо не е наред! Отворих капака и видях че на капачката на делкото има дупка и палеца е увреден. По пътя на логиката това се е случило на някой от последните завои когато акумулатора се е лашнал, ударил е чашката и явно палчето тогава е задрало във нея! Със maggkrabar и още едно момче което беше дошло със mitko_o тръгнахме към Дупница да търсим капачка и палец а през това време alex_matrix направи всичко възможно да закрепи положението във случей че не намерим части, полутахме се из Дупница ( Специални благодарности на момчето което звънеше по магазини и техници забележете от НЕГОВИЯ СИ телефон ) Както и да е... не намерихме части, единственото което имахме под ръка беше моментно лепило! Върнахме се на пистата и алекс позакрепи нещата но с повече от 2 000 оборота не трябваше да карам до София... Като стана ясно какво е положението брат му на ge_a предложи да разглобим неговата кола ( същия двигател ) да вземем частите които ни трябваха и така да се прибера до София
Колко ли хора биха се занимавали даже да разглобят нещо, камоли от собствената си кола за да дадат части на някой друг! Момчетата не оставиха нещата така, въпреки че вече бяхме намерили начин да се прибера намериха и магазин от където да си купя нужните части и ми казаха да не се притеснявам ако нямам пари в мен, че ще ми помогнат
Малко по късно се развали обаче и колата на 1net ( Емо ) и се наложи Алекс да го дърпа до София...
Тръгнахме към Самоков за частите, като карахме след тамошната дрифт група и си набавихме всичко необходимо, сглобихме го и най важното, отвориха магазина във 10:30 по сред нощ заради мен
След това ме изпратиха до изхода на града и пристигнах във София без да се притеснявам дали нещо ще се случи отново с колата защото вече бях сигурен че ще има кой да ми помогне и че хората са сериозни! ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, първо за купона който беше много на ниво, второ за помоща... Повечето хора обикновенно след купона не ебават да помогнат за каквото и да било, вдигат си багажите и заминават. Вие доказахте че не сте от тези хора!!!
ЕВАЛА! 

Тръгнахме към Самоков за частите, като карахме след тамошната дрифт група и си набавихме всичко необходимо, сглобихме го и най важното, отвориха магазина във 10:30 по сред нощ заради мен

след влизането в йЕвро съюза мноо почнаха да си помагат хората бре
/шегувам се
/
едно голямо ЕВАЛА на тия хора за това което са направили

едно голямо ЕВАЛА на тия хора за това което са направили

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

П.С. Май стават повече - България може и да се оправи

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

ех тоя АЛЕКС бееееее... от де се извъди такъв готин тип. На всички помогна, навсякъде огря.
Не мога да ви зарадвам обаче със снимка как линята ладюха дърпа японската бегачка
много тъмно стана и бързахме да се прибираме
Айде следващия път 2-3пъти по готино да стане
Абе Ванка, най-готината част с полицаите забрави да разкажеш бе
седим си дие и пристига една патрулка на буркани - спек... питам аз "Какъв е шанса да НЕ ни изгонят" а самоковци викат "голям"
Бре да му се невиди, дойдоха бавно, навряха се при шатрите, огледаха и си тръгнаха. Дори не слязоха от колата. Почнах да се замислям да се изнасям в самоков да живея.
След 2-3 часа пак довтасаха, но този път спряха и излязоха да погледат ае86-цата....
Ех и софийските господа да бяха толкова толерантни
Не мога да ви зарадвам обаче със снимка как линята ладюха дърпа японската бегачка

Айде следващия път 2-3пъти по готино да стане

Абе Ванка, най-готината част с полицаите забрави да разкажеш бе

седим си дие и пристига една патрулка на буркани - спек... питам аз "Какъв е шанса да НЕ ни изгонят" а самоковци викат "голям"

След 2-3 часа пак довтасаха, но този път спряха и излязоха да погледат ае86-цата....
Ех и софийските господа да бяха толкова толерантни

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
много ви моля колеги,ако имате възможност да споделите някакво видео със АЕ86-то
TOYOTA SPRINTER TRUENO AE86
TOYOTA SPRINTER TRUENO AE86

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ivantchoG написа::bowdown: на такива хора!
П.С. Май стават повече - България може и да се оправи
ти не пиши ами земи ела другия път ... на 30 км ти е

да видим и твойта баба ко може че тея новите за нищо не стават нема го тфа усещане на вятър в косите

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Няма за какво да благодариш, то неможахме да сваршим работа
Иначе с каквото можем се опитваме да помогнем.
След като сте се изкефили толкоз много се надявам скоро пак да ни доидете на гости

Иначе с каквото можем се опитваме да помогнем.
След като сте се изкефили толкоз много се надявам скоро пак да ни доидете на гости

Мн хубаво са направили хората.От тва да помогнеш на човек в нужда по-хубаво няма.щеше ми се да има повече такива самаряни...
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=30427
-Дай да те кусна!!!
Spies Hecker
Създадена преди 120 години, фирмата има клонове в над 55 страни, където предлага висококачествени АВТОБОИ и материали, достатъчни и за най-високите изисквания на клиентите.
-Дай да те кусна!!!
Spies Hecker
Създадена преди 120 години, фирмата има клонове в над 55 страни, където предлага висококачествени АВТОБОИ и материали, достатъчни и за най-високите изисквания на клиентите.
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Re: aaa
dqvola666 написа:Самоковчанлиииии са много точни хорица. Евалата![]()
![]()
.
Е ако не сме ние кой тогава

Dare To Dream
14 мнения
• Страница 1 от 1