Все още има хора!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Все още има хора!

Мнение от Ivan Petrov » 16 Юли 2007, 1:29

15-ти Юли 07г... Пистата до Самоков - бяхме се събрали не малко хора... опънати шатри, бира, скара и изобщо за каквото се сетите! Бях решил да не карам с неподготвената М10-ка но от обстановката и возенето при Георги ( ge_a ) не се сдържах и реших че така и така съм дошъл веднъж на пистата, поне да покарам малко. Всичко вървеше добре, тренирах и се радвах на пистата докато на един от последните завой колата не започна да работи странно :shock: Мислих че като се охлади ще се оправи, но след 30 минути когато запалих колата разбрах че нещо не е наред! Отворих капака и видях че на капачката на делкото има дупка и палеца е увреден. По пътя на логиката това се е случило на някой от последните завои когато акумулатора се е лашнал, ударил е чашката и явно палчето тогава е задрало във нея! Със maggkrabar и още едно момче което беше дошло със mitko_o тръгнахме към Дупница да търсим капачка и палец а през това време alex_matrix направи всичко възможно да закрепи положението във случей че не намерим части, полутахме се из Дупница ( Специални благодарности на момчето което звънеше по магазини и техници забележете от НЕГОВИЯ СИ телефон ) Както и да е... не намерихме части, единственото което имахме под ръка беше моментно лепило! Върнахме се на пистата и алекс позакрепи нещата но с повече от 2 000 оборота не трябваше да карам до София... Като стана ясно какво е положението брат му на ge_a предложи да разглобим неговата кола ( същия двигател ) да вземем частите които ни трябваха и така да се прибера до София :idea: Колко ли хора биха се занимавали даже да разглобят нещо, камоли от собствената си кола за да дадат части на някой друг! Момчетата не оставиха нещата така, въпреки че вече бяхме намерили начин да се прибера намериха и магазин от където да си купя нужните части и ми казаха да не се притеснявам ако нямам пари в мен, че ще ми помогнат ;) Малко по късно се развали обаче и колата на 1net ( Емо ) и се наложи Алекс да го дърпа до София...
Тръгнахме към Самоков за частите, като карахме след тамошната дрифт група и си набавихме всичко необходимо, сглобихме го и най важното, отвориха магазина във 10:30 по сред нощ заради мен ;) След това ме изпратиха до изхода на града и пристигнах във София без да се притеснявам дали нещо ще се случи отново с колата защото вече бях сигурен че ще има кой да ми помогне и че хората са сериозни! ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, първо за купона който беше много на ниво, второ за помоща... Повечето хора обикновенно след купона не ебават да помогнат за каквото и да било, вдигат си багажите и заминават. Вие доказахте че не сте от тези хора!!! ;) ЕВАЛА! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 16 Юли 2007, 2:03

след влизането в йЕвро съюза мноо почнаха да си помагат хората бре :mhihi: /шегувам се :D /
едно голямо ЕВАЛА на тия хора за това което са направили :clap: :bchug:
:bgflag:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 16 Юли 2007, 2:16

:yes: Евала хора

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 16 Юли 2007, 6:46

:bowdown: на такива хора!

П.С. Май стават повече - България може и да се оправи :roll:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 16 Юли 2007, 9:20

аз се чудех от де се всеза толкова баваррци по пътя софия-самоков :P
евала
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 1net » 16 Юли 2007, 11:59

ех тоя АЛЕКС бееееее... от де се извъди такъв готин тип. На всички помогна, навсякъде огря.

Не мога да ви зарадвам обаче със снимка как линята ладюха дърпа японската бегачка :mhihi: много тъмно стана и бързахме да се прибираме

Айде следващия път 2-3пъти по готино да стане ;)

Абе Ванка, най-готината част с полицаите забрави да разкажеш бе :idea:
седим си дие и пристига една патрулка на буркани - спек... питам аз "Какъв е шанса да НЕ ни изгонят" а самоковци викат "голям" :shock: Бре да му се невиди, дойдоха бавно, навряха се при шатрите, огледаха и си тръгнаха. Дори не слязоха от колата. Почнах да се замислям да се изнасям в самоков да живея.
След 2-3 часа пак довтасаха, но този път спряха и излязоха да погледат ае86-цата....
Ех и софийските господа да бяха толкова толерантни :cop:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 16 Юли 2007, 13:51

много ви моля колеги,ако имате възможност да споделите някакво видео със АЕ86-то
TOYOTA SPRINTER TRUENO AE86 :bowdown:
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 16 Юли 2007, 15:31

ето едно видео със АЕ-то
http://83.142.17.227/driftingbg/Saparev ... hiroku.MPG
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Юли 2007, 22:12

ivantchoG написа::bowdown: на такива хора!

П.С. Май стават повече - България може и да се оправи :roll:

ти не пиши ами земи ела другия път ... на 30 км ти е :)
да видим и твойта баба ко може че тея новите за нищо не стават нема го тфа усещане на вятър в косите :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

aaa

Мнение от dqvola666 » 17 Юли 2007, 10:13

А не бе как няма да има хора предполага се че този клуб е създаден точно с тази цел да си помагаме и съдействаме пък Самоковчанлиииии са много точни хорица. Евалата :bowdown: :bowdown: :bowdown: . :twisted:

М10 Разрушителя
Аватар

Мнение от ddt » 17 Юли 2007, 13:43

Ми не "Самоковчанлиииии",ами Самоковци ;) А за помоща,ми това беше най-малкото което можеше да направим ;) Все пак заедно сме тръгнали заедно се прибираме 8)
П.С. Независимо от трудностите по пътя :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Мнение от oTECa » 17 Юли 2007, 17:18

Няма за какво да благодариш, то неможахме да сваршим работа :(
Иначе с каквото можем се опитваме да помогнем.
След като сте се изкефили толкоз много се надявам скоро пак да ни доидете на гости :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от mitAK-47 » 20 Юли 2007, 12:31

Мн хубаво са направили хората.От тва да помогнеш на човек в нужда по-хубаво няма.щеше ми се да има повече такива самаряни...
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=30427
-Дай да те кусна!!!

Spies Hecker
Създадена преди 120 години, фирмата има клонове в над 55 страни, където предлага висококачествени АВТОБОИ и материали, достатъчни и за най-високите изисквания на клиентите.

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Re: aaa

Мнение от cherry_dream » 20 Юли 2007, 14:50

dqvola666 написа:Самоковчанлиииии са много точни хорица. Евалата :bowdown: :bowdown: :bowdown: . :twisted:

Е ако не сме ние кой тогава :lol: Ама и това "самоковчанлии'' си го бива :D
Dare To Dream

Назад към Страхотни истории