КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 13 Юли 2007, 17:57

Ся, последно ко стана?
Гаджето на пичката дет си я наебал/разделил ли се оказа?
:?:
ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Юли 2007, 18:00

......поне зема ли гаджето!?!? или само дет си остана с ядовете с колата!!??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 13 Юли 2007, 18:16

spacepl написа:Мдам аз заради моита едва ли ша ти пипам колата - тя колата ко ми е виновна, направо ша търса човека - колата кво еи го потрошиха я , оправи я, ама я го спукай от бой пък да видим после :mhihi: :twisted: :!: :lol:

Е що човека? Да не е той виновен ,че "жената" му е пуснала? Тя решава пуща или не. Тъй,че най-добре жената да си го отнесе човека нищо не е виновен.Това по-принцип в случая е неприложимо при положение ,че не женската маймуна е потрошила колата ;) :)

Тея рогачешки изпълнения са много тъпи :) Тоз ми такова жената трябва да го бия ,убия да му счупя колата и тн.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Юли 2007, 19:48

M3CSL написа:
spacepl написа:Мдам аз заради моита едва ли ша ти пипам колата - тя колата ко ми е виновна, направо ша търса човека - колата кво еи го потрошиха я , оправи я, ама я го спукай от бой пък да видим после :mhihi: :twisted: :!: :lol:

Е що човека? Да не е той виновен ,че "жената" му е пуснала? Тя решава пуща или не. Тъй,че най-добре жената да си го отнесе човека нищо не е виновен.Това по-принцип в случая е неприложимо при положение ,че не женската маймуна е потрошила колата ;) :)

Тея рогачешки изпълнения са много тъпи :) Тоз ми такова жената трябва да го бия ,убия да му счупя колата и тн.

именно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 16 Юли 2007, 15:59

M3CSL написа:... Тея рогачешки изпълнения са много тъпи :) Тоз ми такова жената трябва да го бия ,убия да му счупя колата и тн.

То човек като освирепее и не знае к'во прави. После му минава (евентуално), ма на момента... :roll:
It's not who You are, it's who You know...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Юли 2007, 17:06

Бе, то нали знаете - първите рога са като първите зъби - при поникването винаги боли :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 16 Юли 2007, 17:40

Мизерия голяма, застреляй го това копеле, майка му мръсна! Твоята кола наистина е неветроятна, един от най-готините баварци, които съм виждал и чувал и не заслужаваше такива мизерии.
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 17 Юли 2007, 0:45

logout написа:
M3CSL написа:... Тея рогачешки изпълнения са много тъпи :) Тоз ми такова жената трябва да го бия ,убия да му счупя колата и тн.

То човек като освирепее и не знае к'во прави. После му минава (евентуално), ма на момента... :roll:

То си е до самоконтрол ;) Аз не бих тръгнал да гоня човека да го бия или да му чупя колата. Веднага при жената отивам :) Поне по-лесно ше я намеря а ако се е покрила нещо си и тече лихва на боя :) ;)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Юли 2007, 9:25

И какво стана в крайна сметка :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 17 Юли 2007, 11:56

вече сме "другата седмица" :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Юли 2007, 13:32

Всичко хубаво ,че все пак си разбрал кой е извършителя.
Само не ми е ясно защо някои хора немогат да проумеят,че една жена като си е к**ва няма оправия тя така си се е родила и толкова,това е като със ръждата избие ли някъде няма спиране...
Общо взето май ще излезне пуберска история тоя иба жина ми са че го оправим..
Ма жена му какво пак си е ебана не е ли така :roll:
Милко като го намериш постарай се да му набиеш прилични шамари пред женаму и другарите му по голям срам за тоя мухльо няма да има :!:
И му кажи в очите че твоята кола е зрава ма жена му добре гълта и ти няма да го забравиш :mhihi:
Ще помни думите ти до края на дните си :!:
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 17 Юли 2007, 19:20

spacepl, ти ако чакаш подробно описание как съм го гаврил или снимки, просто забрави-не съм я пуснал темата за забавление на некви сеирджий като тебе! ЯСНО???
А щетата по костната система на индивида е вече факт....... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Юли 2007, 20:18

Ма сигурен ли беше, че е той? Щото иначе некъв да го е изял за нищо ... още по-кофти :confused:
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Re: ...........

Мнение от Fking » 17 Юли 2007, 20:56

Тоо Cool написа:spacepl, ти ако чакаш подробно описание как съм го гаврил или снимки, просто забрави-не съм я пуснал темата за забавление на некви сеирджий като тебе! ЯСНО???
А щетата по костната система на индивида е вече факт....... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тогава поне кажи, жена му как беше в леглото :)

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 17 Юли 2007, 21:02

Жената е уникална бате-за пръв път като бях с нея и след това мислех, че не съм бил досега с жена, и тя ми е първата-има горещи жени, има и огнени-тази е термоядрена!!!!!
А мишока-ми 98% е той-ако не е-боли ме-не съм си мръднал пръста, а се забавлявах доста.....сега е "телефонът на абоната не е включен"....е как да включен като абоната само мое да сумти и да се движи ограничено :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата