КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!
Модератор: Общи модератори
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Гост
-
spacepl написа:Мдам аз заради моита едва ли ша ти пипам колата - тя колата ко ми е виновна, направо ша търса човека - колата кво еи го потрошиха я , оправи я, ама я го спукай от бой пък да видим после![]()
![]()
![]()
Е що човека? Да не е той виновен ,че "жената" му е пуснала? Тя решава пуща или не. Тъй,че най-добре жената да си го отнесе човека нищо не е виновен.Това по-принцип в случая е неприложимо при положение ,че не женската маймуна е потрошила колата

Тея рогачешки изпълнения са много тъпи

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
M3CSL написа:spacepl написа:Мдам аз заради моита едва ли ша ти пипам колата - тя колата ко ми е виновна, направо ша търса човека - колата кво еи го потрошиха я , оправи я, ама я го спукай от бой пък да видим после![]()
![]()
![]()
Е що човека? Да не е той виновен ,че "жената" му е пуснала? Тя решава пуща или не. Тъй,че най-добре жената да си го отнесе човека нищо не е виновен.Това по-принцип в случая е неприложимо при положение ,че не женската маймуна е потрошила колата![]()
![]()
Тея рогачешки изпълнения са много тъпиТоз ми такова жената трябва да го бия ,убия да му счупя колата и тн.
именно!

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
M3CSL написа:... Тея рогачешки изпълнения са много тъпиТоз ми такова жената трябва да го бия ,убия да му счупя колата и тн.
То човек като освирепее и не знае к'во прави. После му минава (евентуално), ма на момента...

It's not who You are, it's who You know...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мизерия голяма, застреляй го това копеле, майка му мръсна! Твоята кола наистина е неветроятна, един от най-готините баварци, които съм виждал и чувал и не заслужаваше такива мизерии.
BMW only!
logout написа:M3CSL написа:... Тея рогачешки изпълнения са много тъпиТоз ми такова жената трябва да го бия ,убия да му счупя колата и тн.
То човек като освирепее и не знае к'во прави. После му минава (евентуално), ма на момента...
То си е до самоконтрол

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Всичко хубаво ,че все пак си разбрал кой е извършителя.
Само не ми е ясно защо някои хора немогат да проумеят,че една жена като си е к**ва няма оправия тя така си се е родила и толкова,това е като със ръждата избие ли някъде няма спиране...
Общо взето май ще излезне пуберска история тоя иба жина ми са че го оправим..
Ма жена му какво пак си е ебана не е ли така
Милко като го намериш постарай се да му набиеш прилични шамари пред женаму и другарите му по голям срам за тоя мухльо няма да има
И му кажи в очите че твоята кола е зрава ма жена му добре гълта и ти няма да го забравиш
Ще помни думите ти до края на дните си
Само не ми е ясно защо някои хора немогат да проумеят,че една жена като си е к**ва няма оправия тя така си се е родила и толкова,това е като със ръждата избие ли някъде няма спиране...
Общо взето май ще излезне пуберска история тоя иба жина ми са че го оправим..
Ма жена му какво пак си е ебана не е ли така

Милко като го намериш постарай се да му набиеш прилични шамари пред женаму и другарите му по голям срам за тоя мухльо няма да има

И му кажи в очите че твоята кола е зрава ма жена му добре гълта и ти няма да го забравиш

Ще помни думите ти до края на дните си

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
spacepl, ти ако чакаш подробно описание как съм го гаврил или снимки, просто забрави-не съм я пуснал темата за забавление на некви сеирджий като тебе! ЯСНО???
А щетата по костната система на индивида е вече факт.......

А щетата по костната система на индивида е вече факт.......

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Re: ...........
Тоо Cool написа:spacepl, ти ако чакаш подробно описание как съм го гаврил или снимки, просто забрави-не съм я пуснал темата за забавление на некви сеирджий като тебе! ЯСНО???
А щетата по костната система на индивида е вече факт.......![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава поне кажи, жена му как беше в леглото

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Жената е уникална бате-за пръв път като бях с нея и след това мислех, че не съм бил досега с жена, и тя ми е първата-има горещи жени, има и огнени-тази е термоядрена!!!!!
А мишока-ми 98% е той-ако не е-боли ме-не съм си мръднал пръста, а се забавлявах доста.....сега е "телефонът на абоната не е включен"....е как да включен като абоната само мое да сумти и да се движи ограничено
А мишока-ми 98% е той-ако не е-боли ме-не съм си мръднал пръста, а се забавлявах доста.....сега е "телефонът на абоната не е включен"....е как да включен като абоната само мое да сумти и да се движи ограничено

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!