Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дразни ме факта че винаги изтъкват тая пуста марка БМВ,Е кво като е било БМВ не можаха ли да напишат че е загинал в колата сиА то голямо заглавие,И после естествено че ще има негативни мнения за БМВ.И преди да са прочели ще кажат "ей го тоя пак се е силил"
а се оказва съвсем друга причината.
Незнам защо винаги я изтъкват тая марка,(харесвам я ама някой прекаляват)Вчера една фр ми вика Един нещастник с БМВ ме засече.Викам й как разбра че е нещастник ?еми кара БМВ!!
не се стърпях и и теглих една.
Може ли такива изводи???Ставала съм и аз свидетел да ме заичат,удрят и да ми свиркат БМВ ама да съм ги псувала само защото тяхната кола е БМВ и по-бърза от мойта?
Аз даже където вида БМВ му правя път,пускам ги да минат (когато карам по бавно).НЕ само на БМВ,просто като видя че доближава по-бърза кола,минавам по вдясно за да не му преча.А тая даже ги псува щщото нейната кошница не вдига повече от 100.
Малко съм объркана и ядосана.Май не се изразих много точно.

а се оказва съвсем друга причината.
Незнам защо винаги я изтъкват тая марка,(харесвам я ама някой прекаляват)Вчера една фр ми вика Един нещастник с БМВ ме засече.Викам й как разбра че е нещастник ?еми кара БМВ!!

Може ли такива изводи???Ставала съм и аз свидетел да ме заичат,удрят и да ми свиркат БМВ ама да съм ги псувала само защото тяхната кола е БМВ и по-бърза от мойта?
Аз даже където вида БМВ му правя път,пускам ги да минат (когато карам по бавно).НЕ само на БМВ,просто като видя че доближава по-бърза кола,минавам по вдясно за да не му преча.А тая даже ги псува щщото нейната кошница не вдига повече от 100.
Малко съм объркана и ядосана.Май не се изразих много точно.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
atanasova86 написа:...Вчера една фр ми вика Един нещастник с БМВ ме засече.Викам й как разбра че е нещастник ?еми кара БМВ!!![]()
![]()
...
Да не съм бил аз тоя дето го е засякъл? Щото аз свиркам, викам, псувам, засичам и каквото се сетиш още от репертоара на шофьора простак. Но едно е сигурно, не съм нещастник!!! И то точно защото карам БМВ.

- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
абе може и ти да си ме засичал(по вероятно аз теб де) щото докато не е изджасах за мен нямаше странични или квито и да било огледала
А и аз псувам(много лошо за жена) и един даже искаше да ме бие.аз хем виновна хем го псувам,(беше колега с БМВ) ама не заради тва беше ми супер ядосано и без да искам.После го наптигнах и му се извиних
ама да има такива коментари че щом си с БМВ си боклук,мутра,наркоман и т.н
Един съсед си купи е 46 и го обвиниха че е дилър и сводник.А момчето просто го купи на лизинг,

А и аз псувам(много лошо за жена) и един даже искаше да ме бие.аз хем виновна хем го псувам,(беше колега с БМВ) ама не заради тва беше ми супер ядосано и без да искам.После го наптигнах и му се извиних

Един съсед си купи е 46 и го обвиниха че е дилър и сводник.А момчето просто го купи на лизинг,

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheBoss написа:atanasova86 написа:...Вчера една фр ми вика Един нещастник с БМВ ме засече.Викам й как разбра че е нещастник ?еми кара БМВ!!![]()
![]()
...
Да не съм бил аз тоя дето го е засякъл? Щото аз свиркам, викам, псувам, засичам и каквото се сетиш още от репертоара на шофьора простак. Но едно е сигурно, не съм нещастник!!! И то точно защото карам БМВ.![]()
![]()
Бравос ве колега!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
TheBoss
много ми хареса изказването ти! "Но едно е сигурно, не съм нещастник!!! И то точно защото карам БМВ. "
Оф и аз много се дразна така някой като каже:"А бе всички дето карат БМВ са селяни и нещастници!"....направо подивявам така
..все едно в другите коли се возят само граждани и щастливци!
...има си тъпанари навсякъде и обобщението за БМВ е много тъпо!
И доста често основната причина е,защото гроздето е кисело! 

Оф и аз много се дразна така някой като каже:"А бе всички дето карат БМВ са селяни и нещастници!"....направо подивявам така

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
atanasova86 написа:А момчето просто го купи на лизинг,![]()
Това момче с лизинга нещо ме съмнява

Да беше момиче, разбирам...
Сори за Офф-а, не издържах на изкушението
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- TheBoss
- Полковника
-
BigMUZZY написа:atanasova86 написа:А момчето просто го купи на лизинг,![]()
...
Да беше момиче, разбирам...
Тук си прав, момчетата само рено на лизинг

А момичетата? Aми емблемата на БМВ е като лолипоп бре

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
колежке, тряаа те оторизираме да ръководиш секцията със смъртните случаи... от къде ги копаеш тия теми...
пп : БМВ то е предразположено към такива случаи... дълга линия на горивото под налягане и т.н.... така че колегите с "мирис на бензин от колата" трябва бая да внимават...
пп : БМВ то е предразположено към такива случаи... дълга линия на горивото под налягане и т.н.... така че колегите с "мирис на бензин от колата" трябва бая да внимават...
- TheBoss
- Полковника
-
11 мнения
• Страница 1 от 1