Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от atanasova86 » 13 Юли 2007, 13:08

Дразни ме факта че винаги изтъкват тая пуста марка БМВ,Е кво като е било БМВ не можаха ли да напишат че е загинал в колата сиА то голямо заглавие,И после естествено че ще има негативни мнения за БМВ.И преди да са прочели ще кажат "ей го тоя пак се е силил"
а се оказва съвсем друга причината.
Незнам защо винаги я изтъкват тая марка,(харесвам я ама някой прекаляват)Вчера една фр ми вика Един нещастник с БМВ ме засече.Викам й как разбра че е нещастник ?еми кара БМВ!! :shock: :shock: :shock: не се стърпях и и теглих една.
Може ли такива изводи???Ставала съм и аз свидетел да ме заичат,удрят и да ми свиркат БМВ ама да съм ги псувала само защото тяхната кола е БМВ и по-бърза от мойта?
Аз даже където вида БМВ му правя път,пускам ги да минат (когато карам по бавно).НЕ само на БМВ,просто като видя че доближава по-бърза кола,минавам по вдясно за да не му преча.А тая даже ги псува щщото нейната кошница не вдига повече от 100.
Малко съм объркана и ядосана.Май не се изразих много точно. :roll: :roll: :roll: :roll:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от TheBoss » 13 Юли 2007, 13:14

atanasova86 написа:...Вчера една фр ми вика Един нещастник с БМВ ме засече.Викам й как разбра че е нещастник ?еми кара БМВ!! :shock: :shock: :shock: не се стърпях и и теглих една.
Може ли такива изводи???Ставала съм и аз свидетел да ме заичат,удрят и да ми свиркат БМВ ама да съм ги псувала само защото тяхната кола е БМВ и по-бърза от мойта?
...

Да не съм бил аз тоя дето го е засякъл? Щото аз свиркам, викам, псувам, засичам и каквото се сетиш още от репертоара на шофьора простак. Но едно е сигурно, не съм нещастник!!! И то точно защото карам БМВ. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 13 Юли 2007, 13:20

абе може и ти да си ме засичал(по вероятно аз теб де) щото докато не е изджасах за мен нямаше странични или квито и да било огледала :uups:
А и аз псувам(много лошо за жена) и един даже искаше да ме бие.аз хем виновна хем го псувам,(беше колега с БМВ) ама не заради тва беше ми супер ядосано и без да искам.После го наптигнах и му се извиних :mhihi: :mhihi: ама да има такива коментари че щом си с БМВ си боклук,мутра,наркоман и т.н
Един съсед си купи е 46 и го обвиниха че е дилър и сводник.А момчето просто го купи на лизинг, :!: :!:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: Шофъор се запали в БМВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от POL_Starshi » 13 Юли 2007, 13:23

TheBoss написа:
atanasova86 написа:...Вчера една фр ми вика Един нещастник с БМВ ме засече.Викам й как разбра че е нещастник ?еми кара БМВ!! :shock: :shock: :shock: не се стърпях и и теглих една.
...

Да не съм бил аз тоя дето го е засякъл? Щото аз свиркам, викам, псувам, засичам и каквото се сетиш още от репертоара на шофьора простак. Но едно е сигурно, не съм нещастник!!! И то точно защото карам БМВ. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бравос ве колега!
:mhihi: Ама май почваме да си чатим и някоя умна кратуна ще заключи темата отново! :ranting:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Angel eyes » 13 Юли 2007, 13:35

TheBoss :bowdown: :clap: много ми хареса изказването ти! "Но едно е сигурно, не съм нещастник!!! И то точно защото карам БМВ. "
Оф и аз много се дразна така някой като каже:"А бе всички дето карат БМВ са селяни и нещастници!"....направо подивявам така :ranting: ..все едно в другите коли се возят само граждани и щастливци! :kuku: ...има си тъпанари навсякъде и обобщението за БМВ е много тъпо! :maad: И доста често основната причина е,защото гроздето е кисело! :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 13 Юли 2007, 13:43

atanasova86 написа:А момчето просто го купи на лизинг, :!: :!:

Това момче с лизинга нещо ме съмнява :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да беше момиче, разбирам...

Сори за Офф-а, не издържах на изкушението
...Тез` две бири `що ги каза ...?

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 13 Юли 2007, 13:46

BigMUZZY написа:
atanasova86 написа:А момчето просто го купи на лизинг, :!: :!:

...
Да беше момиче, разбирам...

Тук си прав, момчетата само рено на лизинг :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

А момичетата? Aми емблемата на БМВ е като лолипоп бре ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 13 Юли 2007, 14:29

нещо зза рено ли чух :twisted: :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 13 Юли 2007, 15:37

колежке, тряаа те оторизираме да ръководиш секцията със смъртните случаи... от къде ги копаеш тия теми...
пп : БМВ то е предразположено към такива случаи... дълга линия на горивото под налягане и т.н.... така че колегите с "мирис на бензин от колата" трябва бая да внимават...

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 13 Юли 2007, 15:53

atanasova86 написа:нещо зза рено ли чух :twisted: :winky:

Да, и при това на лизинг :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 13 Юли 2007, 15:55