Един е по-малко от много....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Aleks написа:SuPeR_FLY написа:Искай му пари, пък ако откаже му направи очилата каубойски вратички![]()
![]()
![]()
иначе казано да му строши остъклената тераса![]()
Направо да му разклати дограмата

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
аз бих му искал кинти, ако откаже - цаките, ако да ок
после оглед при застрахователите: "някой ме е забърсал докато съм паркирал..." и така

после оглед при застрахователите: "някой ме е забърсал докато съм паркирал..." и така

- Гост
-
sonny написа:С бой нистааа, после мое да додат увас и да кажат, аааа хулиганство, нападение, аре са под отговорност, аре са следствие и аре по канален ред 400лв на адвокат и по съдилища.
ПС Не ме хитайте отдде знам
прав си ,човек! на всеки може да се случи и не искам да се правя на неандерталец да се тепаме по улиците,ма ако скачи да се ежи не се знае колко ше ми издържат нервите! а за съд ша му требват свидетели,чудеса,па и аз нема да го пребивам,те очилата мое да му паднат от големите жеги....!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SuPeR_FLY написа:Искай му пари, пък ако откаже му направи очилата каубойски вратички![]()
![]()
![]()
Това е моя реплика бе момко!Браво на клонинга ми!
Аз бих си взел помощник,да го изчакам да е сам в колата и помощника да не му позволи да си отвори и да излезе през врата,а аз от другата щях да му направя с М-пакет муцуната!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Гост
-
бе хора бе-нема нужда от помошници-човека си е некъв цайс към 70 кила с ризка и бибизка! беше се закичил с тутутрутка за телефона на ухото с блутут и си и е зел-дал ако се фанем за гушите. не е въпроса дали требат помошници или да се бие,а дали ше отговори като човек и ше каже -сори и ше се разберем или ше каже - бе я си еби майката -не съм те удрял или ти си ме ударил па са се праиш. и тогава вече се почва! аз не отивам да го бия щот ме е ударил-случва се. просто културно ше си поискам да напишем протокол и да ми покрие щетите/ само разликата до платеното от застрахователите-нищо повече!!/ от немарливото си кормуване. изобщо не искам да посягам на човек щото станало ПТП. биенето обикновено почва ,когато виновния се направи на тарикат или просто е по-як от тебе и те почне.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
е айде де, той днешния ден отече в мислене
отиваш, обесняваш му случката, ако не е с загубена памет, трябва да се сети за какво иде реч... какъв шампион
пък после пак пусни тема тоя така направи... да видим ние кво ще правим
...
между другото не съм оптимист, щото като нищо ще ти каже, че от 3 години не е бил на море

отиваш, обесняваш му случката, ако не е с загубена памет, трябва да се сети за какво иде реч... какъв шампион

пък после пак пусни тема тоя така направи... да видим ние кво ще правим

между другото не съм оптимист, щото като нищо ще ти каже, че от 3 години не е бил на море

гласувах да ме вземеш направо 100-те лева, но се замислих... дали ще е достатъчно?
Мой съсед спря рязко преди месец в някакъв автомобил. Скарал се с него и изнервен - газ и отишъл на работа. Нито чакал КАТ, нито въобще си е направил труда да ги викне. Някакъв таксиметров шофьор му направил забележка, да се върне. Резултатът от това е, призовка на Драган Цанков да се яви по незнам си гой член на Закона на МВР. В призовката пише ясно номера на личния му автомобил. Сега, с новия закон, ако някой е избягал от ПТП може да се счита, че е бил и пиян. Няма 6-5, взимат книжката директно за 6 месеца. Точките са друга песен. Та, що не пробваш? Макар, че май е малко късно, но... идея е.
Мой съсед спря рязко преди месец в някакъв автомобил. Скарал се с него и изнервен - газ и отишъл на работа. Нито чакал КАТ, нито въобще си е направил труда да ги викне. Някакъв таксиметров шофьор му направил забележка, да се върне. Резултатът от това е, призовка на Драган Цанков да се яви по незнам си гой член на Закона на МВР. В призовката пише ясно номера на личния му автомобил. Сега, с новия закон, ако някой е избягал от ПТП може да се счита, че е бил и пиян. Няма 6-5, взимат книжката директно за 6 месеца. Точките са друга песен. Та, що не пробваш? Макар, че май е малко късно, но... идея е.
Да караш Peugeot е страст!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Зимай, квото дават застрахователите и не се занимавай. Да му почупиш неговата коруба файда няма, пари от това няма да изкараш. Да се занимаваш да му обясняваш, че преди еди колко си време на морето те е ударил не мисля, че ще хване ред. Освен да кажеш, че някой го е видял и е записал номера и го търсиш отдавна, но не мисля, че ще хване ред, особено имайки впредвид, че пък може и да грешиш.
Теб реално са те преебали застрахователите, затва за мен правилния изход за да не си назад е да инсценираш някоя щета. Счупен фар примерно, доколкото знам се плаща на 100% и няма остаряване. "Е тука на паркинга някой пиян гамен ми счупил фара с бутилка.."

Теб реално са те преебали застрахователите, затва за мен правилния изход за да не си назад е да инсценираш някоя щета. Счупен фар примерно, доколкото знам се плаща на 100% и няма остаряване. "Е тука на паркинга някой пиян гамен ми счупил фара с бутилка.."

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3