Един е по-малко от много....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

какво бихте направили?

Анкетата свършва на 31 Юли 2007, 9:30

слизам,спирам го и го моля да напишем протокол между двамата за произшествието!
13
26%
слизам и му начупвам цайсите за успокоение на духа!
8
16%
спирам го и викам КАТ!или въобще не слизам и си поемам разходите и гледам тъжно!
3
6%
слизам и му искам 100лв за допълнителните разходи !
16
32%
слизам и му бия един шут на страничното огледало!
10
20%

Общо гласове : 50
Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 11 Юли 2007, 11:26

SuPeR_FLY написа:Искай му пари, пък ако откаже му направи очилата каубойски вратички :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

иначе казано да му строши остъклената тераса :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Юли 2007, 11:29

Aleks написа:
SuPeR_FLY написа:Искай му пари, пък ако откаже му направи очилата каубойски вратички :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

иначе казано да му строши остъклената тераса :mhihi: :mhihi:

Направо да му разклати дограмата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Юли 2007, 12:42

първо първото и ако откаже второто 8)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 11 Юли 2007, 12:44

аз бих му искал кинти, ако откаже - цаките, ако да ок ;)

после оглед при застрахователите: "някой ме е забърсал докато съм паркирал..." и така ;)
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Юли 2007, 13:49

наблюдавам изключително доверие в служба КАТ....! :lol:
мене ме влече номер 4 , ако ли не номер 5 ,и накрая номер 2 ако съвсем вече се закучи....!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Юли 2007, 13:52

С бой нистааа, после мое да додат увас и да кажат, аааа хулиганство, нападение, аре са под отговорност, аре са следствие и аре по канален ред 400лв на адвокат и по съдилища.

ПС Не ме хитайте отдде знам :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Юли 2007, 13:56

sonny написа:С бой нистааа, после мое да додат увас и да кажат, аааа хулиганство, нападение, аре са под отговорност, аре са следствие и аре по канален ред 400лв на адвокат и по съдилища.

ПС Не ме хитайте отдде знам :mhihi:

прав си ,човек! на всеки може да се случи и не искам да се правя на неандерталец да се тепаме по улиците,ма ако скачи да се ежи не се знае колко ше ми издържат нервите! а за съд ша му требват свидетели,чудеса,па и аз нема да го пребивам,те очилата мое да му паднат от големите жеги....!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 11 Юли 2007, 14:19

Аз гласувах за 1ви вариант.
Все пак .. това им е работата на КАТ както и да го гледаме.
Няма смисъл от бой ще го набиеш и ще те осъди :confused:
Ако обаче не ти се занимава с кат и протоколи и щуротий купи си едно масло за скорости и му го разлей по покрива :mhihi: Ефекта е поразителен на тези жеги :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ZergHero » 11 Юли 2007, 14:29

Тфа ако е Така Отиваш и му е*б*ш Маиката и му искаш пари после :)
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 11 Юли 2007, 14:39

Това е моя реплика бе момко!Браво на клонинга ми!
Аз бих си взел помощник,да го изчакам да е сам в колата и помощника да не му позволи да си отвори и да излезе през врата,а аз от другата щях да му направя с М-пакет муцуната! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Юли 2007, 17:30

бе хора бе-нема нужда от помошници-човека си е некъв цайс към 70 кила с ризка и бибизка! беше се закичил с тутутрутка за телефона на ухото с блутут и си и е зел-дал ако се фанем за гушите. не е въпроса дали требат помошници или да се бие,а дали ше отговори като човек и ше каже -сори и ше се разберем или ше каже - бе я си еби майката -не съм те удрял или ти си ме ударил па са се праиш. и тогава вече се почва! аз не отивам да го бия щот ме е ударил-случва се. просто културно ше си поискам да напишем протокол и да ми покрие щетите/ само разликата до платеното от застрахователите-нищо повече!!/ от немарливото си кормуване. изобщо не искам да посягам на човек щото станало ПТП. биенето обикновено почва ,когато виновния се направи на тарикат или просто е по-як от тебе и те почне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 11 Юли 2007, 17:59

е айде де, той днешния ден отече в мислене :shock:
отиваш, обесняваш му случката, ако не е с загубена памет, трябва да се сети за какво иде реч... какъв шампион :mhihi:
пък после пак пусни тема тоя така направи... да видим ние кво ще правим :mhihi: ...
между другото не съм оптимист, щото като нищо ще ти каже, че от 3 години не е бил на море :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 11 Юли 2007, 18:02

гласувах да ме вземеш направо 100-те лева, но се замислих... дали ще е достатъчно?

Мой съсед спря рязко преди месец в някакъв автомобил. Скарал се с него и изнервен - газ и отишъл на работа. Нито чакал КАТ, нито въобще си е направил труда да ги викне. Някакъв таксиметров шофьор му направил забележка, да се върне. Резултатът от това е, призовка на Драган Цанков да се яви по незнам си гой член на Закона на МВР. В призовката пише ясно номера на личния му автомобил. Сега, с новия закон, ако някой е избягал от ПТП може да се счита, че е бил и пиян. Няма 6-5, взимат книжката директно за 6 месеца. Точките са друга песен. Та, що не пробваш? Макар, че май е малко късно, но... идея е.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Юли 2007, 18:59

Зимай, квото дават застрахователите и не се занимавай. Да му почупиш неговата коруба файда няма, пари от това няма да изкараш. Да се занимаваш да му обясняваш, че преди еди колко си време на морето те е ударил не мисля, че ще хване ред. Освен да кажеш, че някой го е видял и е записал номера и го търсиш отдавна, но не мисля, че ще хване ред, особено имайки впредвид, че пък може и да грешиш.
Теб реално са те преебали застрахователите, затва за мен правилния изход за да не си назад е да инсценираш някоя щета. Счупен фар примерно, доколкото знам се плаща на 100% и няма остаряване. "Е тука на паркинга някой пиян гамен ми счупил фара с бутилка.."
:mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 11 Юли 2007, 22:33

пии една газирана ;)
вече си се прибвал у вас и тепърва умуваш какво да му напраиш :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата