КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!

Мнение от Тоо Cool » 07 Юли 2007, 19:34

Та какво се случи днес-слизам към 13.00 да ходя на басейнче и кво да видя-МОЯТА ЛЮБИМА със следните щети:
-супено предно стъкло
-счупено задно стъкло
-счупена кора задна
-скъсана щора
-счупени и двата кристални ФК стопа
-изкъртено дясно ///М огледало (ел. и с подгрев)
-нарязани с нож 3 гуми 18"................. :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Не знам кой и защо, не мога да си го обясня, но знам следните неоспорими ФАКТИ:
-разбера ли кой е или кой го е поръчал, ще настъпи наистина края на дните-ебането от роми пандизчийй ще е лека увертюра за това, което съм замислил на извършителя и семейството му (деца, рода, баби, деди и т.н)-ше ги разчекна отвсякъде-душевно, физически-ше ги мъча до дупка! Принципно не съм лош човек...май, но засегнаха много чувствителна струна от мен и гаврите ще са зверски тоя път!

На любимата всичко вече е поръчано чисто ново и по-хубаво разбира се! Магазина, както винаги е Аутофешън 3003 (Жорко, евала, че те има приятелю!), скоро ще е още по-прекрасна!

Ако щастливеца, който причини това на колата ми случайно чете тоя форум, да ходи да се забавлява като за последно, защото все някога, все някъде ще се изпусне, ще се похвали, ще го похвалят за случката и ако ще да е и след 10 години, (аз съм СТРАШНО злопаметен!!!) ще подлежи на ГРАНДЕ гаври, глоби и издевателства! Честито к**ва-тоя път уцели джакпота!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

селянина с колелото
Аватар
Кара: тролей
Мечтае да кара: влак

Мнение от b0k0 » 07 Юли 2007, 19:49

и на мен мин. седмица ми изкъртиха предницата.. :(
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 07 Юли 2007, 20:04

като чета това направо ми се :bcry:

завистта няма граници

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 07 Юли 2007, 20:17

това пък е ебати селянията да ти чупат колата, по добре да ти кажат в очите какво имат срещу тебе а не по тоя селски начин.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Мнение от ceno83 » 07 Юли 2007, 20:19

аз съм с теб приятелю... Според мен който го е направил едва ли може да чете... Но ако го хванеш ми се обади .. Може и аз да му тегля малко бой. Такива хора трябва да ги разтрелват публично !!!!!!!!!!
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 07 Юли 2007, 20:26

:evil:
една от най-красивите е36-ци...
такава съдба да я сполети...
мамка им мръсна на извършителите...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Re: КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!

Мнение от Slavi_m » 07 Юли 2007, 20:55

Тоо Cool написа:...

Това не е завист,най-много да му надерат боята...
Мисли чий интереси си засегнал по някакъв начин.Предполагам че си сервирал солидната щета на застрахователя,ма за какво иначе плащаме застраховки?
Успех :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 07 Юли 2007, 21:54

толкова много пусивни написах преди малко че преди да го пратя се отказах, на късо мога да кажа че който го е направил е долен страхливец или някой наркоман на който още пъпките му излизат. Сетих за предишната кола, когато се качих за да тръгна към работа и на предното стъкло един камък колкото половин глава :shock: , и на около още камъни, някой просто ей така за спорта се е пробвал кое ще улучи в паркинга. По принцип не бих наранил и мравка но ако видя някакъв такъв извършител бих го обезчовековил на място без да се замисля.
Съжелявам за случилото се колега и да я направиш по яка от колкото е била, и да се пръснат от яд които са го направили.
Успех

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 07 Юли 2007, 22:13

Жалко за колата и нервите- да си я направиш още по-хубава .
Наистина мисли кой си настъпил по мазола и решавай проблема- това не е от едната завист... Иначе някой ден пак така ще я откриеш...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 07 Юли 2007, 22:17

Too Cool ти от младост ли беше ? и ако да къде точно е станало това ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Юли 2007, 22:34

Наистина язък за хубавата кола и за старанието на Ту Куул.
Този някой е взаимствал способа на мафията,намек чрез посягане на най-милото.. :evil:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Юли 2007, 22:38

Лелелеееееееееее :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 07 Юли 2007, 22:53

Тоо Cool, моите съболезнования за колата, наистина изглежда доста красива. Дано я направиш още по-добра.

Колкото до извършителя, това не ми изглежда някаква наркоманска история. По-скоро наистина си имал комфликт на интереси с някого. Поне така изглежда.

Предлагам ти безвъзмездно помощ при наказване на виновника... Трябва следващия път като види паркирано BMW да си добута инвалидната количка до отсрещния тротоар! :twisted:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Юли 2007, 23:01

УжасТ :shock: :shock: :shock: :shock: Дорева ми се направо :evil: Дано да го намериш тоя дето го е направил и да му навреш това дето е счупил в гъзъ :!: :evil: :evil:
Изображение

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 08 Юли 2007, 1:01

малее такива хора са за трепане на мен оня ден пак някои идиот ми бе6е лепнал не6то и аз не знам кво на задния прозорец маи4е развален думат (бях я спрял до един блок) никога не спираите така селяните мятат си4ко през терасите хубо 4е не го бе6е с4упил 4е 6тях да припадна в тоя момент ако знаех кои то4но е 6тях да разбия вратата му и да го пре4укам :twisted:

Следваща

Назад към Извън Темата