КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!
Модератор: Общи модератори
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!
Та какво се случи днес-слизам към 13.00 да ходя на басейнче и кво да видя-МОЯТА ЛЮБИМА със следните щети:
-супено предно стъкло
-счупено задно стъкло
-счупена кора задна
-скъсана щора
-счупени и двата кристални ФК стопа
-изкъртено дясно ///М огледало (ел. и с подгрев)
-нарязани с нож 3 гуми 18".................
Не знам кой и защо, не мога да си го обясня, но знам следните неоспорими ФАКТИ:
-разбера ли кой е или кой го е поръчал, ще настъпи наистина края на дните-ебането от роми пандизчийй ще е лека увертюра за това, което съм замислил на извършителя и семейството му (деца, рода, баби, деди и т.н)-ше ги разчекна отвсякъде-душевно, физически-ше ги мъча до дупка! Принципно не съм лош човек...май, но засегнаха много чувствителна струна от мен и гаврите ще са зверски тоя път!
На любимата всичко вече е поръчано чисто ново и по-хубаво разбира се! Магазина, както винаги е Аутофешън 3003 (Жорко, евала, че те има приятелю!), скоро ще е още по-прекрасна!
Ако щастливеца, който причини това на колата ми случайно чете тоя форум, да ходи да се забавлява като за последно, защото все някога, все някъде ще се изпусне, ще се похвали, ще го похвалят за случката и ако ще да е и след 10 години, (аз съм СТРАШНО злопаметен!!!) ще подлежи на ГРАНДЕ гаври, глоби и издевателства! Честито к**ва-тоя път уцели джакпота!!!!!!

-супено предно стъкло
-счупено задно стъкло
-счупена кора задна
-скъсана щора
-счупени и двата кристални ФК стопа
-изкъртено дясно ///М огледало (ел. и с подгрев)
-нарязани с нож 3 гуми 18".................

Не знам кой и защо, не мога да си го обясня, но знам следните неоспорими ФАКТИ:
-разбера ли кой е или кой го е поръчал, ще настъпи наистина края на дните-ебането от роми пандизчийй ще е лека увертюра за това, което съм замислил на извършителя и семейството му (деца, рода, баби, деди и т.н)-ше ги разчекна отвсякъде-душевно, физически-ше ги мъча до дупка! Принципно не съм лош човек...май, но засегнаха много чувствителна струна от мен и гаврите ще са зверски тоя път!
На любимата всичко вече е поръчано чисто ново и по-хубаво разбира се! Магазина, както винаги е Аутофешън 3003 (Жорко, евала, че те има приятелю!), скоро ще е още по-прекрасна!
Ако щастливеца, който причини това на колата ми случайно чете тоя форум, да ходи да се забавлява като за последно, защото все някога, все някъде ще се изпусне, ще се похвали, ще го похвалят за случката и ако ще да е и след 10 години, (аз съм СТРАШНО злопаметен!!!) ще подлежи на ГРАНДЕ гаври, глоби и издевателства! Честито к**ва-тоя път уцели джакпота!!!!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
и на мен мин. седмица ми изкъртиха предницата.. 

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
това пък е ебати селянията да ти чупат колата, по добре да ти кажат в очите какво имат срещу тебе а не по тоя селски начин.
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
аз съм с теб приятелю... Според мен който го е направил едва ли може да чете... Но ако го хванеш ми се обади .. Може и аз да му тегля малко бой. Такива хора трябва да ги разтрелват публично !!!!!!!!!!
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Andronoff
- триногата
-

една от най-красивите е36-ци...
такава съдба да я сполети...
мамка им мръсна на извършителите...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Re: КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!
Тоо Cool написа:...
Това не е завист,най-много да му надерат боята...
Мисли чий интереси си засегнал по някакъв начин.Предполагам че си сервирал солидната щета на застрахователя,ма за какво иначе плащаме застраховки?
Успех

толкова много пусивни написах преди малко че преди да го пратя се отказах, на късо мога да кажа че който го е направил е долен страхливец или някой наркоман на който още пъпките му излизат. Сетих за предишната кола, когато се качих за да тръгна към работа и на предното стъкло един камък колкото половин глава
, и на около още камъни, някой просто ей така за спорта се е пробвал кое ще улучи в паркинга. По принцип не бих наранил и мравка но ако видя някакъв такъв извършител бих го обезчовековил на място без да се замисля.
Съжелявам за случилото се колега и да я направиш по яка от колкото е била, и да се пръснат от яд които са го направили.
Успех

Съжелявам за случилото се колега и да я направиш по яка от колкото е била, и да се пръснат от яд които са го направили.
Успех
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Жалко за колата и нервите- да си я направиш още по-хубава .
Наистина мисли кой си настъпил по мазола и решавай проблема- това не е от едната завист... Иначе някой ден пак така ще я откриеш...
Наистина мисли кой си настъпил по мазола и решавай проблема- това не е от едната завист... Иначе някой ден пак така ще я откриеш...
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Наистина язък за хубавата кола и за старанието на Ту Куул.
Този някой е взаимствал способа на мафията,намек чрез посягане на най-милото..
Този някой е взаимствал способа на мафията,намек чрез посягане на най-милото..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Тоо Cool, моите съболезнования за колата, наистина изглежда доста красива. Дано я направиш още по-добра.
Колкото до извършителя, това не ми изглежда някаква наркоманска история. По-скоро наистина си имал комфликт на интереси с някого. Поне така изглежда.
Предлагам ти безвъзмездно помощ при наказване на виновника... Трябва следващия път като види паркирано BMW да си добута инвалидната количка до отсрещния тротоар!
Колкото до извършителя, това не ми изглежда някаква наркоманска история. По-скоро наистина си имал комфликт на интереси с някого. Поне така изглежда.
Предлагам ти безвъзмездно помощ при наказване на виновника... Трябва следващия път като види паркирано BMW да си добута инвалидната количка до отсрещния тротоар!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
УжасТ
Дорева ми се направо
Дано да го намериш тоя дето го е направил и да му навреш това дето е счупил в гъзъ

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
малее такива хора са за трепане на мен оня ден пак някои идиот ми бе6е лепнал не6то и аз не знам кво на задния прозорец маи4е развален думат (бях я спрял до един блок) никога не спираите така селяните мятат си4ко през терасите хубо 4е не го бе6е с4упил 4е 6тях да припадна в тоя момент ако знаех кои то4но е 6тях да разбия вратата му и да го пре4укам