Въпрос за хакери...
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Въпрос за хакери...
Значи да питам има ли програма чрез която да можеш да четеш примерно какво си пише даден потребител в скайпа примерно или в irc?
Казаха ми за една Radmin обаче тя иска и ИП адреси и пароли абе сложна работа(с паролите де).Иначе можело да си правиш всичко с нея в компютъра на другия
На мене ми трябва нещо по простичко дето да може само в скайп или irc да мога да чета?
Може и на ЛС да ми разясни някой хакер
Казаха ми за една Radmin обаче тя иска и ИП адреси и пароли абе сложна работа(с паролите де).Иначе можело да си правиш всичко с нея в компютъра на другия

На мене ми трябва нещо по простичко дето да може само в скайп или irc да мога да чета?
Може и на ЛС да ми разясни някой хакер

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Иначе го зарежи тоа Radmin или кото е там

трябва да знае къде ще се връзва, а щом иска само парола значи
на ония комп сигурно трябва да има пак някъф Радмин

към него и да му изпълнява командите

Не съм го виждал ма ми звъчи голямо дърво

А четеш явно щото т'ва ти показва т'ва коет дава монитора другия

Тъпня няква

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
RAdmin се нуждае от двустранна връзка, осъществена от Сървър-Клиент.
За твоите нужди, както някой от колегите по-горе каза, ще ти бъде необходим снифър (Sniffer). Тъй като наистина, Скайп с криптира с UniCode 86PNF, Ettercap G ще ти свърши добра работа. С негова помощ можеш да четеш всичко от-до. Като например - IRC, ICQ, MSN, Skype, можеш да разгледаш кои сайтове посещава и съотвенот Username//Password за тях.
Това е, имай на предвид че всичкото това не става с две-три щраквания (както по филмите) а се изисква доста начетеност.
Успех!
За твоите нужди, както някой от колегите по-горе каза, ще ти бъде необходим снифър (Sniffer). Тъй като наистина, Скайп с криптира с UniCode 86PNF, Ettercap G ще ти свърши добра работа. С негова помощ можеш да четеш всичко от-до. Като например - IRC, ICQ, MSN, Skype, можеш да разгледаш кои сайтове посещава и съотвенот Username//Password за тях.
Това е, имай на предвид че всичкото това не става с две-три щраквания (както по филмите) а се изисква доста начетеност.
Успех!

bum_bum написа:Фани и набий шамарите, като не слуша, не се занимавай с глупости

zAcK написа:Иначе го зарежи тоа Radmin или кото е тамIP ти иска щото
трябва да знае къде ще се връзва, а щом иска само парола... А четеш явно щото т'ва ти показва т'ва коет дава монитора другия
Не е точно така с паролата.Не знам и аз точно коя парола иска ама на не е задължително да има Радмин.А с него можеш да управляваш всичко и да влизаш навсчкъде из компа ама нестава тоя начин

Та някой друг с идеи

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Nightmare написа:bum_bum написа:Фани и набий шамарите, като не слуша, не се занимавай с глупости
![]()
![]()
![]()
zAcK написа:Иначе го зарежи тоа Radmin или кото е тамIP ти иска щото
трябва да знае къде ще се връзва, а щом иска само парола... А четеш явно щото т'ва ти показва т'ва коет дава монитора другия
Не е точно така с паролата.Не знам и аз точно коя парола иска ама на не е задължително да има Радмин.А с него можеш да управляваш всичко и да влизаш навсчкъде из компа ама нестава тоя начин![]()
Та някой друг с идеи
Ти ся що не ме слушаш

Като набиеш IP-то и паролата и ония там дава на твоя Радмин да мажеш
по ПЦ-то

Другия вариант е да иска админска парола няква на тъпото Виндоус

И недей ги слуша за снифърите

Намери някой троянец, набий го на другото ПЦ уж без да искаш
и след това си гледай той какво прави на компютъра

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз ще ти кажа как се прави. До скоро бях с 2 скайпа на моя комп...
Отиваш в тях качваш един кейлогър без значение кой ииииииии ужким си влизаш в твоя скайп, но просто излизаш от нейния. После учтиво я молиш да си влезне в скайпа за да провериш ужким нещо дали се препраща (абе лъжеш нещо). След това тя си пише паса и хоп, кейлогъра го е засекъл. Отваряш, четеш, триеш и си готов. Прибираш се във вас. Правиш си друг юзър(задължително му слагаш пасс) и пускаш скайпа през другия юзър. Демек десен бутон Рън ас, втория юзър, паролата и си в играта. Цъкаш се на инвизибъл и си капитан Петко Войвода. Само гледай да не объркаш скайповете, че тогава лъжите са весели... Получават се доста весели неща, особено когато нещо има за споделяне...
Имало е ситуации, в които буквално съм тичал до тоалетната за да не се напикам...
.
Отиваш в тях качваш един кейлогър без значение кой ииииииии ужким си влизаш в твоя скайп, но просто излизаш от нейния. После учтиво я молиш да си влезне в скайпа за да провериш ужким нещо дали се препраща (абе лъжеш нещо). След това тя си пише паса и хоп, кейлогъра го е засекъл. Отваряш, четеш, триеш и си готов. Прибираш се във вас. Правиш си друг юзър(задължително му слагаш пасс) и пускаш скайпа през другия юзър. Демек десен бутон Рън ас, втория юзър, паролата и си в играта. Цъкаш се на инвизибъл и си капитан Петко Войвода. Само гледай да не объркаш скайповете, че тогава лъжите са весели... Получават се доста весели неща, особено когато нещо има за споделяне...

Имало е ситуации, в които буквално съм тичал до тоалетната за да не се напикам...

WilliamsF1Team написа:Аз ще ти кажа как се прави. До скоро бях с 2 скайпа на моя комп...
Отиваш в тях качваш един кейлогър без значение кой ииииииии ужким си влизаш в твоя скайп, но просто излизаш от нейния. После учтиво я молиш да си влезне в скайпа за да провериш ужким нещо дали се препраща (абе лъжеш нещо). След това тя си пише паса и хоп, кейлогъра го е засекъл. Отваряш, четеш, триеш и си готов. Прибираш се във вас. Правиш си друг юзър(задължително му слагаш пасс) и пускаш скайпа през другия юзър. Демек десен бутон Рън ас, втория юзър, паролата и си в играта. Цъкаш се на инвизибъл и си капитан Петко Войвода. Само гледай да не объркаш скайповете, че тогава лъжите са весели... Получават се доста весели неща, особено когато нещо има за споделяне...![]()
![]()
![]()
Имало е ситуации, в които буквално съм тичал до тоалетната за да не се напикам...![]()
![]()
.
Мммне значи сега ми трябва само да разбера ИП адреса и.Иначе това е добра идея ама е почти неосъществима

Трябва сега само да разбера ИП адреса и ако е с реално ИП работата ще стане.Ако не

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
А бе само с IP адрес ако стане работата

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
При скайпа е проблем, че не ти дава старата парола да я видиш, ами ти дава линк с който да промениш паролата. След като я промениш тя я няма пък ти я имаш и няма смисъл от цялата тази гимнастика. Ще уклепаш работата и накрая няма да разбереш нищо. Моя вариянт е в пъти по лесен. Просто 2 минути достъп до нейния комп...
.

72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5