Въпрос за хакери...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Въпрос за хакери...

Мнение от Nightmare » 06 Юли 2007, 0:00

Значи да питам има ли програма чрез която да можеш да четеш примерно какво си пише даден потребител в скайпа примерно или в irc?
Казаха ми за една Radmin обаче тя иска и ИП адреси и пароли абе сложна работа(с паролите де).Иначе можело да си правиш всичко с нея в компютъра на другия :lol:
На мене ми трябва нещо по простичко дето да може само в скайп или irc да мога да чета?
Може и на ЛС да ми разясни някой хакер 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 06 Юли 2007, 0:15

sniffer-и се казват тия програми, но има няколко предпоставки за да може да ги използваш. Комуникацията в Skype е криптирана, така че там май няма да стане :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 06 Юли 2007, 0:21

Бате с радмин-а става всичко ама иска и ИП и парола някаква а аз няма от къде да я зная :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Юли 2007, 0:23

Фани и набий шамарите, като не слуша, не се занимавай с глупости :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Юли 2007, 0:26

:mhihi: :mhihi: Най-лошото на хакерите е че искат бира :have one: :drinking:
Иначе го зарежи тоа Radmin или кото е там :mhihi: IP ти иска щото
трябва да знае къде ще се връзва, а щом иска само парола значи
на ония комп сигурно трябва да има пак някъф Радмин :mhihi: да се закачи
към него и да му изпълнява командите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не съм го виждал ма ми звъчи голямо дърво :mhihi: :mhihi:

А четеш явно щото т'ва ти показва т'ва коет дава монитора другия :mhihi: :mhihi:
Тъпня няква :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 06 Юли 2007, 0:32

RAdmin се нуждае от двустранна връзка, осъществена от Сървър-Клиент.
За твоите нужди, както някой от колегите по-горе каза, ще ти бъде необходим снифър (Sniffer). Тъй като наистина, Скайп с криптира с UniCode 86PNF, Ettercap G ще ти свърши добра работа. С негова помощ можеш да четеш всичко от-до. Като например - IRC, ICQ, MSN, Skype, можеш да разгледаш кои сайтове посещава и съотвенот Username//Password за тях.
Това е, имай на предвид че всичкото това не става с две-три щраквания (както по филмите) а се изисква доста начетеност.

Успех! :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 06 Юли 2007, 0:33

bum_bum написа:Фани и набий шамарите, като не слуша, не се занимавай с глупости :mhihi:

:uups: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

zAcK написа:Иначе го зарежи тоа Radmin или кото е там :mhihi: IP ти иска щото
трябва да знае къде ще се връзва, а щом иска само парола... А четеш явно щото т'ва ти показва т'ва коет дава монитора другия

Не е точно така с паролата.Не знам и аз точно коя парола иска ама на не е задължително да има Радмин.А с него можеш да управляваш всичко и да влизаш навсчкъде из компа ама нестава тоя начин :confused:
Та някой друг с идеи :help:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Юли 2007, 0:38

Nightmare написа:
bum_bum написа:Фани и набий шамарите, като не слуша, не се занимавай с глупости :mhihi:

:uups: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

zAcK написа:Иначе го зарежи тоа Radmin или кото е там :mhihi: IP ти иска щото
трябва да знае къде ще се връзва, а щом иска само парола... А четеш явно щото т'ва ти показва т'ва коет дава монитора другия

Не е точно така с паролата.Не знам и аз точно коя парола иска ама на не е задължително да има Радмин.А с него можеш да управляваш всичко и да влизаш навсчкъде из компа ама нестава тоя начин :confused:
Та някой друг с идеи :help:

Ти ся що не ме слушаш :( Иска ти парола на Радмин-а на другия комп.
Като набиеш IP-то и паролата и ония там дава на твоя Радмин да мажеш
по ПЦ-то :twisted:
Другия вариант е да иска админска парола няква на тъпото Виндоус :mhihi: ама не вярвам

И недей ги слуша за снифърите :mhihi: Не е за тебе тая работа.
Намери някой троянец, набий го на другото ПЦ уж без да искаш
и след това си гледай той какво прави на компютъра :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Юли 2007, 0:41

Аз ще ти кажа как се прави. До скоро бях с 2 скайпа на моя комп...

Отиваш в тях качваш един кейлогър без значение кой ииииииии ужким си влизаш в твоя скайп, но просто излизаш от нейния. После учтиво я молиш да си влезне в скайпа за да провериш ужким нещо дали се препраща (абе лъжеш нещо). След това тя си пише паса и хоп, кейлогъра го е засекъл. Отваряш, четеш, триеш и си готов. Прибираш се във вас. Правиш си друг юзър(задължително му слагаш пасс) и пускаш скайпа през другия юзър. Демек десен бутон Рън ас, втория юзър, паролата и си в играта. Цъкаш се на инвизибъл и си капитан Петко Войвода. Само гледай да не объркаш скайповете, че тогава лъжите са весели... Получават се доста весели неща, особено когато нещо има за споделяне... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Имало е ситуации, в които буквално съм тичал до тоалетната за да не се напикам... :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 06 Юли 2007, 0:47

WilliamsF1Team написа:Аз ще ти кажа как се прави. До скоро бях с 2 скайпа на моя комп...

Отиваш в тях качваш един кейлогър без значение кой ииииииии ужким си влизаш в твоя скайп, но просто излизаш от нейния. После учтиво я молиш да си влезне в скайпа за да провериш ужким нещо дали се препраща (абе лъжеш нещо). След това тя си пише паса и хоп, кейлогъра го е засекъл. Отваряш, четеш, триеш и си готов. Прибираш се във вас. Правиш си друг юзър(задължително му слагаш пасс) и пускаш скайпа през другия юзър. Демек десен бутон Рън ас, втория юзър, паролата и си в играта. Цъкаш се на инвизибъл и си капитан Петко Войвода. Само гледай да не объркаш скайповете, че тогава лъжите са весели... Получават се доста весели неща, особено когато нещо има за споделяне... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Имало е ситуации, в които буквално съм тичал до тоалетната за да не се напикам... :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

Мммне значи сега ми трябва само да разбера ИП адреса и.Иначе това е добра идея ама е почти неосъществима :confused:
Трябва сега само да разбера ИП адреса и ако е с реално ИП работата ще стане.Ако не :confused: кофти...
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 06 Юли 2007, 0:51

А бе само с IP адрес ако стане работата :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 06 Юли 2007, 0:54

zAcK написа:А бе само с IP адрес ако стане работата :mhihi: :mhihi:

Не е само ИП адерс ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 06 Юли 2007, 1:08

Като цяло май работата няма да стане ама Azidaha пич благодаря ти :bowdown: ми даде също добра идея-да разбера тайния въпрос на пощата и и от там да и разбера паролата на скайпа и да си чета...това ми се струва хем много лесно хем невъзможно :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Юли 2007, 1:17

При скайпа е проблем, че не ти дава старата парола да я видиш, ами ти дава линк с който да промениш паролата. След като я промениш тя я няма пък ти я имаш и няма смисъл от цялата тази гимнастика. Ще уклепаш работата и накрая няма да разбереш нищо. Моя вариянт е в пъти по лесен. Просто 2 минути достъп до нейния комп... ;) .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 06 Юли 2007, 1:21

Мида прав си но немога и 2 достъп да си осигуря :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Май продължавам да си търся програмка от някой хакер :confused:
Някой ако знае нещо да казва :help:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата