Обичате ли да си миете колата ?
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Обичате ли да си миете колата ?
Незнам дали заглавието е точно, но току що се връщам от автомивката на OMV-то, на ъгъла на Драган Цанков и Г.Димитров и много се зарадвах защото когато отидох имаше само BMW-та !! С моето бяхме две Е34-ки и две Е36-ци, от което си извадих заключението, че собствениците на BMW-а най-много обичат да си мият колите. Става въпрос за ръчна автомивка, където си пускаш левчета и си миеш колата сам. На мен лично ми харесва да си я мия сам и да гледам как постепенно почва да лъщи от чистота, а моята е бяла и определено всяка баня и се отразява много добре
! И при вас ли е така колеги или предпочитате да я оставите и да изпушите една цигара докато чакате да ви я измият
?

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Аз предпочитам да изпия една бира докъто ми я измият понеже не мине ли гъбата все едно само дъжд я е валял 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Обичате ли да си миете колата ?
Pavlinius написа:...
На тия ОМВ-та няма една силно-смучеща прахосмукачка и една нормално пръскаща пароструйка. Предпочитам да я оставя в добри ръце, от колкото в желанието си да я направя перфектна, само загубя време и най-накрая се нервирам, че не е каквато я искам.

- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
Pavlinius написа:... току що се връщам от автомивката на OMV-то, на ъгъла на Драган Цанков и Г.Димитров ... ?
Разминали сме се, аз се отбих там вчера след работа

Никога не зареждам в OMV, но на автомивките съм редовен клиент. Между другото, препоръчайте и други автомивки на самообслужване.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Относно препорька на автомивка на самообслужване препорьчвам в Обеля на Ломско шосе зад старата Петрол. Има 4 клетки и прахосмукачката смуче яко 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
най-обичам тате да ми е мие
човека си е купил водоструйка, има си прахосмукачка и като се появя аз с мойта кочина той запретва ръкави и нема спирачки

човека си е купил водоструйка, има си прахосмукачка и като се появя аз с мойта кочина той запретва ръкави и нема спирачки

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Толкова обичам да си мия колата, че гледам да карам предимно сребристи коли...

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Nasti написа:Толкова обичам да си мия колата, че гледам да карам предимно сребристи коли...![]()
![]()
Това ми е любимия цвят

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Pavlinius написа:Незнам дали заглавието е точно, но току що се връщам от автомивката на OMV-то, на ъгъла на Драган Цанков и Г.Димитров и много се зарадвах защото когато отидох имаше само BMW-та !! С моето бяхме две Е34-ки и две Е36-ци, от което си извадих заключението, че собствениците на BMW-а най-много обичат да си мият колите. Става въпрос за ръчна автомивка, където си пускаш левчета и си миеш колата сам. На мен лично ми харесва да си я мия сам и да гледам как постепенно почва да лъщи от чистота, а моята е бяла и определено всяка баня и се отразява много добре! И при вас ли е така колеги или предпочитате да я оставите и да изпушите една цигара докато чакате да ви я измият
?
Ми много ясно че само баварци ще има. Че няма да мият опели я

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
обичам аз да си я мия и чистя, но понякога като ме мързи и нямам къде да си я измия я карам на автомивка
the project is ready....

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
на омв колкото и да си играеш няма да стане така както ще ти я минат някаде ръчно с гъбичката както си трябва таблото алабала и накрая онова на гумите и те да лъснат
ако имам двор с течаща вода да става,ама иначе само ако е била мита и нещо е валял дъжд еи така да я заплакна става и на омв
иначе това за сивите коли е вярно имах един голф сив металик рекаорда ми е от ноември до феруари не го бях мил

иначе това за сивите коли е вярно имах един голф сив металик рекаорда ми е от ноември до феруари не го бях мил

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
никой няма да ти е направи добре, както ти самия !
стига да имаш желание, да се стараеш и да ЗНАЕШ какво правиш...
хем ще стане както си искаш, хем ще се поразхадиш в жегата , хем няма да даваш на друг да е пипа
иначе аз като мия колата и един час да ми отнеме, не ми дреме , щото знам че всичко е както трябва .....
а и винаги може да се намери някой сакатлък дето да одере боята ...
стига да имаш желание, да се стараеш и да ЗНАЕШ какво правиш...
хем ще стане както си искаш, хем ще се поразхадиш в жегата , хем няма да даваш на друг да е пипа

иначе аз като мия колата и един час да ми отнеме, не ми дреме , щото знам че всичко е както трябва .....
а и винаги може да се намери някой сакатлък дето да одере боята ...
БМВ
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5