Обичате ли да си миете колата ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Обичате ли да си миете колата ?

Мнение от Pavlinius » 28 Юни 2007, 0:41

Незнам дали заглавието е точно, но току що се връщам от автомивката на OMV-то, на ъгъла на Драган Цанков и Г.Димитров и много се зарадвах защото когато отидох имаше само BMW-та !! С моето бяхме две Е34-ки и две Е36-ци, от което си извадих заключението, че собствениците на BMW-а най-много обичат да си мият колите. Става въпрос за ръчна автомивка, където си пускаш левчета и си миеш колата сам. На мен лично ми харесва да си я мия сам и да гледам как постепенно почва да лъщи от чистота, а моята е бяла и определено всяка баня и се отразява много добре :mhihi: ! И при вас ли е така колеги или предпочитате да я оставите и да изпушите една цигара докато чакате да ви я измият :) ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 28 Юни 2007, 0:46

Аз предпочитам да изпия една бира докъто ми я измият понеже не мине ли гъбата все едно само дъжд я е валял 8)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Юни 2007, 0:50

...ми прави като мен - носи си и гъба ;)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: Обичате ли да си миете колата ?

Мнение от err0r » 28 Юни 2007, 1:29

Pavlinius написа:...

На тия ОМВ-та няма една силно-смучеща прахосмукачка и една нормално пръскаща пароструйка. Предпочитам да я оставя в добри ръце, от колкото в желанието си да я направя перфектна, само загубя време и най-накрая се нервирам, че не е каквато я искам.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin

Мнение от MoToPuCT » 28 Юни 2007, 6:47

Pavlinius написа:... току що се връщам от автомивката на OMV-то, на ъгъла на Драган Цанков и Г.Димитров ... ?

Разминали сме се, аз се отбих там вчера след работа :mhihi:
Никога не зареждам в OMV, но на автомивките съм редовен клиент. Между другото, препоръчайте и други автомивки на самообслужване.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 28 Юни 2007, 8:46

сам в гаража :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Юни 2007, 8:59

Относно препорька на автомивка на самообслужване препорьчвам в Обеля на Ломско шосе зад старата Петрол. Има 4 клетки и прахосмукачката смуче яко :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 28 Юни 2007, 9:30

най-обичам тате да ми е мие :mhihi:
човека си е купил водоструйка, има си прахосмукачка и като се появя аз с мойта кочина той запретва ръкави и нема спирачки :mhihi: :mhihi:
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 28 Юни 2007, 9:30

Мне :roll:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 28 Юни 2007, 9:49

Толкова обичам да си мия колата, че гледам да карам предимно сребристи коли... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 28 Юни 2007, 11:10

Nasti написа:Толкова обичам да си мия колата, че гледам да карам предимно сребристи коли... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това ми е любимия цвят :mhihi: веднъж месечно на хигиенизация :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Юни 2007, 11:19

Pavlinius написа:Незнам дали заглавието е точно, но току що се връщам от автомивката на OMV-то, на ъгъла на Драган Цанков и Г.Димитров и много се зарадвах защото когато отидох имаше само BMW-та !! С моето бяхме две Е34-ки и две Е36-ци, от което си извадих заключението, че собствениците на BMW-а най-много обичат да си мият колите. Става въпрос за ръчна автомивка, където си пускаш левчета и си миеш колата сам. На мен лично ми харесва да си я мия сам и да гледам как постепенно почва да лъщи от чистота, а моята е бяла и определено всяка баня и се отразява много добре :mhihi: ! И при вас ли е така колеги или предпочитате да я оставите и да изпушите една цигара докато чакате да ви я измият :) ?

Ми много ясно че само баварци ще има. Че няма да мият опели я :) да вземат да ръждясат :mhihi:

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 28 Юни 2007, 12:58

обичам аз да си я мия и чистя, но понякога като ме мързи и нямам къде да си я измия я карам на автомивка
the project is ready....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Юни 2007, 13:00

на омв колкото и да си играеш няма да стане така както ще ти я минат някаде ръчно с гъбичката както си трябва таблото алабала и накрая онова на гумите и те да лъснат ;) ако имам двор с течаща вода да става,ама иначе само ако е била мита и нещо е валял дъжд еи така да я заплакна става и на омв
иначе това за сивите коли е вярно имах един голф сив металик рекаорда ми е от ноември до феруари не го бях мил :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 28 Юни 2007, 13:10

никой няма да ти е направи добре, както ти самия !
стига да имаш желание, да се стараеш и да ЗНАЕШ какво правиш...
хем ще стане както си искаш, хем ще се поразхадиш в жегата , хем няма да даваш на друг да е пипа :mhihi:

иначе аз като мия колата и един час да ми отнеме, не ми дреме , щото знам че всичко е както трябва .....
а и винаги може да се намери някой сакатлък дето да одере боята ...
БМВ

Следваща

Назад към Извън Темата