USA - страната на сбъднатите мечти
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
пу, да ме беше родила мама женичка, че да ходя у Сандански при големите кинти ...
Абе и в България можеш да направиш пари, но "не става само с ядена, трябва и акъл".Един приятел тази година завърши (УЧИЛИЩЕ!), а заплатата му е 1500+ лева.Ся верно е че не всички могат да бъдат като него, обаче тоя случай показва че и в татковината има възможности.
В щатите не бих отишъл, но пък в Европата сезонната работа не е свястна (по-хубаво да си бачкаш лятото барманче на слънчев бряг).
Абе и в България можеш да направиш пари, но "не става само с ядена, трябва и акъл".Един приятел тази година завърши (УЧИЛИЩЕ!), а заплатата му е 1500+ лева.Ся верно е че не всички могат да бъдат като него, обаче тоя случай показва че и в татковината има възможности.
В щатите не бих отишъл, но пък в Европата сезонната работа не е свястна (по-хубаво да си бачкаш лятото барманче на слънчев бряг).
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
evans написа:...
Еми те повечето май не им се работи. Познавам хора, които са работили на 2 работи и се върнаха с по 10 000 долара за 4 месеца някъде. 16 бона ако не ти стигнат за останалите 8 месеца на годината пък здраве да е..
еха... вие повечето добре сте я изтипосали америката...
ма дай и аз да напиша 2-3 реда по въпроса.. квот съм чувал де..
америка е разнолика. всеки път като я погледнеш - според възможностите си и позицията на която си- ще ти се стори различна със различни и понякога най-невероятни възможности, хубави и лоши неща.
най-хубавото на америка е че избора (до едно определено ниво във обществото) е само твой. да си просяк по улиците е личен избор. да си имаш семейство- избора е твой. да работиш нормална работа и да не те тормозиш за глупости- избора е твой. да караш разни интересни коли- избора пак е твой.. и така нататъка.. само от тебе си зависи
в америка има всичко... и като качество като цяло е по-добро от където и да е другаде по света. само трябва да знаеш къде да го намериш защото пазара е огромен- възможностите и източниците- също. това което ти се набива на пръв поглед повечето пъти не е това което ти трябва ако и да изглежда че е.. храна, недвижими собствености, бизнес възможности, коли, жени.. всичко.. но ако се потърсиш внимателно- го има
америка обаче не е едно общество.. ако и да тръбят че е така. има си касти. и входната цена е висока във всяка по-горна... повечето българи (а други чужденци които познавам) са във най-ниската каста.. интересното е че повечето от тези хора живеят по-добре във америка а не във родината си просто защото има закон които ги пази и регламент които им осигурява спокоен живот. демек- най-нишата каста- няма нищо лошо да си във нея.. живее се като бял човек.
другите касти.. са друга къща и не са тема за тука.
запомнете едно- америка е многолика. виждаш я такава каквато искаш да я видиш. дава ти се възможност да я видиш такава каквато е във мечтите ти- но никои не те кара да се реализираш и тази мечта да стане реалност...
по темата може много да се пише но... просто няма смисъл. дори това което написах може да няма смисъл..
успехи
ма дай и аз да напиша 2-3 реда по въпроса.. квот съм чувал де..
америка е разнолика. всеки път като я погледнеш - според възможностите си и позицията на която си- ще ти се стори различна със различни и понякога най-невероятни възможности, хубави и лоши неща.
най-хубавото на америка е че избора (до едно определено ниво във обществото) е само твой. да си просяк по улиците е личен избор. да си имаш семейство- избора е твой. да работиш нормална работа и да не те тормозиш за глупости- избора е твой. да караш разни интересни коли- избора пак е твой.. и така нататъка.. само от тебе си зависи
в америка има всичко... и като качество като цяло е по-добро от където и да е другаде по света. само трябва да знаеш къде да го намериш защото пазара е огромен- възможностите и източниците- също. това което ти се набива на пръв поглед повечето пъти не е това което ти трябва ако и да изглежда че е.. храна, недвижими собствености, бизнес възможности, коли, жени.. всичко.. но ако се потърсиш внимателно- го има
америка обаче не е едно общество.. ако и да тръбят че е така. има си касти. и входната цена е висока във всяка по-горна... повечето българи (а други чужденци които познавам) са във най-ниската каста.. интересното е че повечето от тези хора живеят по-добре във америка а не във родината си просто защото има закон които ги пази и регламент които им осигурява спокоен живот. демек- най-нишата каста- няма нищо лошо да си във нея.. живее се като бял човек.
другите касти.. са друга къща и не са тема за тука.
запомнете едно- америка е многолика. виждаш я такава каквато искаш да я видиш. дава ти се възможност да я видиш такава каквато е във мечтите ти- но никои не те кара да се реализираш и тази мечта да стане реалност...
по темата може много да се пише но... просто няма смисъл. дори това което написах може да няма смисъл..
успехи

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
са незнам дали е много хубаво тука,ама 95% от хората които познавам тука,някои от тях ДОСТА добре уредени искат да се връщат в БГ
Незнам дали е щото тука не е хубаво или им липсва БГ,обаче е факт.На мен също не ми харесва тука.

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
баща ми има приятел който е в канада и наскоро се прибра замалко и направо му се ревеше,тия са ебати идиотите,като си зимали куче ги питали дали искат да го кастрират и да му махнат гласовите струни,що за тъпанар ще ме пита това бе.
За кстрирането съм съгласен ама за гласовите струни си е ебати извращението
то там ако колата ти била по хубава от на шефа ти не можеш да идеш с нея ,ако си карал курсовете на камион с автоматични скорости не може да караш камоин с ръчни,баси гъзоръките
навсякъде имало забрана да се пуши-пуши се навсякъде никой не ебава
и тва ми били развитите държави ,да си го набият у гъза тва развитие
За кстрирането съм съгласен ама за гласовите струни си е ебати извращението

то там ако колата ти била по хубава от на шефа ти не можеш да идеш с нея ,ако си карал курсовете на камион с автоматични скорости не може да караш камоин с ръчни,баси гъзоръките

навсякъде имало забрана да се пуши-пуши се навсякъде никой не ебава

и тва ми били развитите държави ,да си го набият у гъза тва развитие

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Новини
-
alx написа:америка е разнолика. всеки път като я погледнеш - според възможностите си и позицията на която си- ще ти се стори различна със различни и понякога най-невероятни възможности, хубави и лоши неща.
Това важи не само за Америка. Като се замисля... това твое разсъждение важи за толкова много неща..
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
бе много лошо у тая америка,а като видят тамошните бмв сбирки повечето запяват друга песен...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: !
Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка..
то и да има сбирка николай не ходи така или иначе

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Re: !
alx написа:Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка..
то и да има сбирка николай не ходи така или иначе
Стига ми натяква и без това цял живот ще съжалявам, последния месец 2 пъти идвам до Бостън ама само да прибирам хора от летището... ако има някое мероприятие скоро звъни и идвам

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5