USA - страната на сбъднатите мечти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 25 Юни 2007, 4:24

Най-голямата балтия тука са данъците и наема.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 25 Юни 2007, 5:54

Christoff написа:Най-голямата балтия тука са данъците и наема.

Еми елате у нащта фирма и ще се уредите със служебнаквартира ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 25 Юни 2007, 12:17

пу, да ме беше родила мама женичка, че да ходя у Сандански при големите кинти ...

Абе и в България можеш да направиш пари, но "не става само с ядена, трябва и акъл".Един приятел тази година завърши (УЧИЛИЩЕ!), а заплатата му е 1500+ лева.Ся верно е че не всички могат да бъдат като него, обаче тоя случай показва че и в татковината има възможности.

В щатите не бих отишъл, но пък в Европата сезонната работа не е свястна (по-хубаво да си бачкаш лятото барманче на слънчев бряг).
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 25 Юни 2007, 14:34

Аз лично плащам на човек $1200/месец, който даже няма "вишо", ама е малък гений.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Юни 2007, 14:51

evans написа:...

Еми те повечето май не им се работи. Познавам хора, които са работили на 2 работи и се върнаха с по 10 000 долара за 4 месеца някъде. 16 бона ако не ти стигнат за останалите 8 месеца на годината пък здраве да е..
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Юни 2007, 18:03

еха... вие повечето добре сте я изтипосали америката...

ма дай и аз да напиша 2-3 реда по въпроса.. квот съм чувал де..

америка е разнолика. всеки път като я погледнеш - според възможностите си и позицията на която си- ще ти се стори различна със различни и понякога най-невероятни възможности, хубави и лоши неща.

най-хубавото на америка е че избора (до едно определено ниво във обществото) е само твой. да си просяк по улиците е личен избор. да си имаш семейство- избора е твой. да работиш нормална работа и да не те тормозиш за глупости- избора е твой. да караш разни интересни коли- избора пак е твой.. и така нататъка.. само от тебе си зависи

в америка има всичко... и като качество като цяло е по-добро от където и да е другаде по света. само трябва да знаеш къде да го намериш защото пазара е огромен- възможностите и източниците- също. това което ти се набива на пръв поглед повечето пъти не е това което ти трябва ако и да изглежда че е.. храна, недвижими собствености, бизнес възможности, коли, жени.. всичко.. но ако се потърсиш внимателно- го има

америка обаче не е едно общество.. ако и да тръбят че е така. има си касти. и входната цена е висока във всяка по-горна... повечето българи (а други чужденци които познавам) са във най-ниската каста.. интересното е че повечето от тези хора живеят по-добре във америка а не във родината си просто защото има закон които ги пази и регламент които им осигурява спокоен живот. демек- най-нишата каста- няма нищо лошо да си във нея.. живее се като бял човек.

другите касти.. са друга къща и не са тема за тука.

запомнете едно- америка е многолика. виждаш я такава каквато искаш да я видиш. дава ти се възможност да я видиш такава каквато е във мечтите ти- но никои не те кара да се реализираш и тази мечта да стане реалност...

по темата може много да се пише но... просто няма смисъл. дори това което написах може да няма смисъл..

успехи :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 26 Юни 2007, 0:36

са незнам дали е много хубаво тука,ама 95% от хората които познавам тука,някои от тях ДОСТА добре уредени искат да се връщат в БГ ;) Незнам дали е щото тука не е хубаво или им липсва БГ,обаче е факт.На мен също не ми харесва тука.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 26 Юни 2007, 19:13

баща ми има приятел който е в канада и наскоро се прибра замалко и направо му се ревеше,тия са ебати идиотите,като си зимали куче ги питали дали искат да го кастрират и да му махнат гласовите струни,що за тъпанар ще ме пита това бе.
За кстрирането съм съгласен ама за гласовите струни си е ебати извращението :evil:
то там ако колата ти била по хубава от на шефа ти не можеш да идеш с нея ,ако си карал курсовете на камион с автоматични скорости не може да караш камоин с ръчни,баси гъзоръките :mhihi:
навсякъде имало забрана да се пуши-пуши се навсякъде никой не ебава :roll:
и тва ми били развитите държави ,да си го набият у гъза тва развитие :puke:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 27 Юни 2007, 4:45

Christoff написа:Най-голямата балтия тука са данъците и наема.
и медицинското обслужване,мен ми взеха 370$за вадене на зъб,а отварянето на зъба щеше да ми струва 1000$

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Юни 2007, 4:53

alx написа:америка е разнолика. всеки път като я погледнеш - според възможностите си и позицията на която си- ще ти се стори различна със различни и понякога най-невероятни възможности, хубави и лоши неща.

Това важи не само за Америка. Като се замисля... това твое разсъждение важи за толкова много неща..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 27 Юни 2007, 19:11

бе много лошо у тая америка,а като видят тамошните бмв сбирки повечето запяват друга песен...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 27 Юни 2007, 20:17

Мене пък ме кефи какви са тъпи американците. Всеки ден като ходя на работа им се радвам от сърце: наближавам светофар, в средната лента 10 коли и всички просто отиват и се нареждат там, а дясната лента празна :mhihi: и ми се е случвало даже да се наредя 1-ва кола в дясната лента :mhihi:

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Re: !

Мнение от Nikolay1 » 27 Юни 2007, 22:35

pavlin_e30 написа:бе много лошо у тая америка,а като видят тамошните бмв сбирки повечето запяват друга песен...

Да ама живота не е БМВ сбирка.. :)
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Юни 2007, 22:39

Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка.. :)

то и да има сбирка николай не ходи така или иначе :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 27 Юни 2007, 22:55

alx написа:
Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка.. :)

то и да има сбирка николай не ходи така или иначе :mhihi:

Стига ми натяква и без това цял живот ще съжалявам, последния месец 2 пъти идвам до Бостън ама само да прибирам хора от летището... ако има някое мероприятие скоро звъни и идвам :D
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата