може ли да се поправи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
може ли да се поправи
здравейте колеги.Значи маншона който е от дебитомера към всмукателя ми е спукан на едно място може ли по принцип да се залепи с нещо или трябва ново?Спукан е между две ребра
the project is ready....

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
с М43 съм, обаче това с тиксото го пробвах и направо го засмуква навътре.Някакви други идеи.Втора ръка вървят по 90 лв., ако има някакъв чалъм, бих си ги дал за бензинец 

the project is ready....

Dido_stz написа:с М43 съм, обаче това с тиксото го пробвах и направо го засмуква навътре.Някакви други идеи.Втора ръка вървят по 90 лв., ако има някакъв чалъм, бих си ги дал за бензинец
Втората ръка върви по скъпо от нов понякога.Аз си го купих чисто нов от магазина на бул. Руски в Пловдив за 60 кинта.Поръчваш и чакаш 3, 4 дена, а за останалите 30 лв до 90-то лв. както казваш ти можеш да сипеш бензинец и да се разходиш някъде, примерно до Пловдив

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
щом ти засмуква черното тиксо, явно имаш омасляване по маркуча!
изчисти добре от мазнина, и си вземи има едно армирано тиксо, широко, дето по филмите лепат устите на заложниците
омотай СТАБИЛНО целия маркуч и има да караш така....
аз имам един дърт форд със скъсан маншон и съм го направил по същия начин - 2 години нямам ядове вече
изчисти добре от мазнина, и си вземи има едно армирано тиксо, широко, дето по филмите лепат устите на заложниците

аз имам един дърт форд със скъсан маншон и съм го направил по същия начин - 2 години нямам ядове вече

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
не гуворите ли за гуфрето от филтъра до кулекторите? а бтв това армирано тиксо е 20 лв в метро. и аз си го мислих тоя варянт за сега сам с изолир банд.. ама.. ни6то не става 

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
и аз имах лека пукнатина на това "гуфре" - залепих си го с пвц тиксо (черно , леко разтегливо) и е 6+ машинката. взимаше преди оттам въздух и просто неможах да повярвам колко голяма е разликата след като го лепнах - мотора просто заспа
естествено временно ще е така, щото ме дразни налепено такова, а и мисля че ще се усети още повече работата на двг-то ако си му сложа оригинал гуфре
успех !

успех !
Здрасти! И аз имах проблеми с гуфрето, пробвах да го залепя с широко пвц тиксо но от топлината се размеква и пак засмукваше въздух. Реших си проблема като го обвих с термо шлалка(това е един маркуч който при нагряване се свива и залепва плътно, предполагам го има в железарията), сега колата си е супер и няма проблеми но при първа възможност ще си купя ново. Ако решиш да пробваш гледай да си запазиш формана на гуфрето защото шлалката стяга доста и може да го изправи и после ще имаш проблем със слагането!
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
hiustan написа:... термо шлалка ...
Казва се термосвиваем шлаух

А иначе това ми звучи като доста добро решение на проблема, но не ми се е случвало, така че не гарантирам.
- Andronoff
- триногата
-
MoToPuCT написа:hiustan написа:... термо шлалка ...
Казва се термосвиваем шлаух![]()
А иначе това ми звучи като доста добро решение на проблема, но не ми се е случвало, така че не гарантирам.
Едва ли ще намериш толкова голяма термосвиваема тръба, а и да намериш, ще е скъпа.
По-добрия вариант от тиксото е "самовулканизираща се лента" - като изолирбанда е, но е по-дебела, използва се за изолация на 20 киловолтови кабели, затова не се притеснявай дали ще уплътни добре

Туй можеш да го намериш със сигурност в "Галди БВГ-2", магазинчето се намира някъде около електрото/химията, успех

А, в същия магазин има и термосвиваеми тръби, може да видиш дали има толкова голяма

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
нов е към 40 кинта
Провери и по други магазини

След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2