Ето една причина да прекратите IRC Срещите !
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Andronoff
- триногата
-
Добре, айде като сте толкова отворени, всеки да каже с ръка на сърцето "аз никога не съм се подигравал/а на никого/я за външния му/й вид"
Айде да ви видим
Аз вече казах, да видим и вас..
Вие тука ще се извъдите големи етици бе, то голяма работа...
Ма то човечност, ма то състрадателност, ма то всичката добродетел у вас събрана!
Айде да ви видим
Ма то човечност, ма то състрадателност, ма то всичката добродетел у вас събрана!
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- niksata92pz
- Потребител
-
напълно те подкрепямAndronoff написа:Добре, айде като сте толкова отворени, всеки да каже с ръка на сърцето "аз никога не съм се подигравал/а на никого/я за външния му/й вид"
Айде да ви видим
100% съм сигурен че всеки поне веднъж е казвал
"въй тоя/тоз колко е грозен/грозна " ма иначе в нета ако слушаш кой кво говори излиза че никой не е праил такива неща

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Andronoff написа:Добре, айде като сте толкова отворени, всеки да каже с ръка на сърцето "аз никога не съм се подигравал/а на никого/я за външния му/й вид"
Айде да ви видим
Е,то е ясно,че всеки е казвал или се е подигравал на някого,ама пък нужно ли е да се пуска цяла тема затова.Да си я задържи за него
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Бе момичето е това, което е.Няма 100 тона грим и не се е изблондорила и понеже физическите й данни не са еди какви си, дайте да я оплюем публично
страшна логика няма що
Няма значение кой как изглежда, важното е че и минималното уважение го няма, за съжаление.....

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
бряяя колко защитници има тук
тва ми напомня на оная глупост "космополитън"когато шибнах снимката на един отворко с заглавие "познаи прасето".
та мацките ме нападнаха едва ли не че съм бил изверг дето съм се гаврил с външния вид на клетия изрод.
вие женички ли сте ,а?
преди година мен ме върза един еитъкъв изрод с фалшиви снимки и затова урунгели от тоя сорт трябва да се съобразяват и да не се врът при хората ако не искат да бъдат сдъвкани по тоя начин

тва ми напомня на оная глупост "космополитън"когато шибнах снимката на един отворко с заглавие "познаи прасето".
та мацките ме нападнаха едва ли не че съм бил изверг дето съм се гаврил с външния вид на клетия изрод.
вие женички ли сте ,а?
преди година мен ме върза един еитъкъв изрод с фалшиви снимки и затова урунгели от тоя сорт трябва да се съобразяват и да не се врът при хората ако не искат да бъдат сдъвкани по тоя начин

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Хаха. Бях 10ти клас когати си поставих за урл или нещо подобно в инфото на ника- Не.Илизам.С.Чатерки... Това беше породено от серия срещи с извънземни. Добре, че не бях сам и приятелите ме подкрепяха 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Andronoff
- триногата
-
BULLI, Mamouk, благодаря много за подкрепата и силните изказвания, тъкмо се бях уплашил, че съм самичък! 

- Andronoff
- триногата
-
и като заключително изказване: моля някой да се обади на Green Peace, да върнат тоя кит във водата, понеже е застрашен вид!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Хаха, за дамата няма да коментирам
Ама никой ли не разбра идеята
Че срещите по IRC, ICQ, Skype, Sladur , Mladur и други не са това което изглеждат. Нека темата седи все пак, има и аудитория в ранна възраст, колкото и това да не е присъщо на форум за автомобили. Да видят и те да не се набутват

Ама никой ли не разбра идеята

Че срещите по IRC, ICQ, Skype, Sladur , Mladur и други не са това което изглеждат. Нека темата седи все пак, има и аудитория в ранна възраст, колкото и това да не е присъщо на форум за автомобили. Да видят и те да не се набутват

ми... изненади винаги съществуват, особено в чата, без значение кой.
"Тя пише сантиментално, умно... забавна е, едва ли не ти минават вече идеи за секс сред палми на Хаваите", а после, като лъсне действителността.. "леле мамооооо, кво се оказа, ква я мислех". Пак, че не е среща в Холандия или Германия, например.
Няма да си първия, нито последния открил изненадата, че отсреща не стои Памела Андерсън или Джулия Робъртс, след дълъг и очарователен сексуално ориентиран чат. И сред мъжете в чата има изненади, и то още по-колоритни.
Бъди сигурен, ако това ще те успокои.
Друго си е личния контакт.
Са, била не каквато си я представяме, ами нормално. Хора всякакви и мъже и жени. Щом си се замъкнал на среща, значи не е "само ядене... има и акъл!"
Пий едно кафе с нея и просто продължи чата, без да мечтаеш за секс. И следващия път - умната, ако ли не - русата.

Няма да си първия, нито последния открил изненадата, че отсреща не стои Памела Андерсън или Джулия Робъртс, след дълъг и очарователен сексуално ориентиран чат. И сред мъжете в чата има изненади, и то още по-колоритни.

Друго си е личния контакт.

Пий едно кафе с нея и просто продължи чата, без да мечтаеш за секс. И следващия път - умната, ако ли не - русата.

Последна промяна Eva* на 20 Юни 2007, 23:37, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Не казвам, че не съм коментирал някоя - въпросът е в начина, по който се прави и в тона, и в гласността, щото едно е да сте с приятели и "ей виж е тая колко е зле" - друго е цяла тема с снимка и то пълна с обиди
!

- Andronoff
- триногата
-
Eva* написа:ми... изненади винаги съществуват, особено в чата, без значение кой."Тя пише сантиментално, умно... забавна е, едва ли не ти минават вече идеи за секс сред палми на Хаваите", а после, като лъсне действителността.. "леле мамооооо, кво се оказа, ква я мислех". Пак, че не е среща в Холандия или Германия, например.
Няма да си първия, нито последния открил изненадата, че отсреща не стои Памела Андерсън или Джулия Робъртс, след дълъг и очарователен сексуално ориентиран чат. И сред мъжете в чата има изненади, и то още по-колоритни.Бъди сигурен, ако това ще те успокои.
Друго си е личния контакт.Са, била не каквато си я представяме, ами нормално. Хора всякакви и мъже и жени. Щом си се замъкнал на среща, значи не е "само ядене... има и акъл!"
Жено, обичам те

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3