Ето една причина да прекратите IRC Срещите !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Юни 2007, 22:42

Добре, айде като сте толкова отворени, всеки да каже с ръка на сърцето "аз никога не съм се подигравал/а на никого/я за външния му/й вид"

Айде да ви видим

Аз вече казах, да видим и вас..

Вие тука ще се извъдите големи етици бе, то голяма работа...

Ма то човечност, ма то състрадателност, ма то всичката добродетел у вас събрана!
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Потребител
Аватар

Мнение от niksata92pz » 20 Юни 2007, 22:49

Andronoff написа:Добре, айде като сте толкова отворени, всеки да каже с ръка на сърцето "аз никога не съм се подигравал/а на никого/я за външния му/й вид"

Айде да ви видим

Ма то човечност, ма то състрадателност, ма то всичката добродетел у вас събрана!
напълно те подкрепям
100% съм сигурен че всеки поне веднъж е казвал
"въй тоя/тоз колко е грозен/грозна " ма иначе в нета ако слушаш кой кво говори излиза че никой не е праил такива неща :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 20 Юни 2007, 22:52

Andronoff написа:Добре, айде като сте толкова отворени, всеки да каже с ръка на сърцето "аз никога не съм се подигравал/а на никого/я за външния му/й вид"

Айде да ви видим

Е,то е ясно,че всеки е казвал или се е подигравал на някого,ама пък нужно ли е да се пуска цяла тема затова.Да си я задържи за него
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 20 Юни 2007, 22:56

Така става който ходи по срещи ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Юни 2007, 22:58

Бе момичето е това, което е.Няма 100 тона грим и не се е изблондорила и понеже физическите й данни не са еди какви си, дайте да я оплюем публично :?: :!: страшна логика няма що :confused: Няма значение кой как изглежда, важното е че и минималното уважение го няма, за съжаление.....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 20 Юни 2007, 23:05

бряяя колко защитници има тук :mhihi:
тва ми напомня на оная глупост "космополитън"когато шибнах снимката на един отворко с заглавие "познаи прасето".
та мацките ме нападнаха едва ли не че съм бил изверг дето съм се гаврил с външния вид на клетия изрод.
вие женички ли сте ,а?

преди година мен ме върза един еитъкъв изрод с фалшиви снимки и затова урунгели от тоя сорт трябва да се съобразяват и да не се врът при хората ако не искат да бъдат сдъвкани по тоя начин
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 20 Юни 2007, 23:09

Хаха. Бях 10ти клас когати си поставих за урл или нещо подобно в инфото на ника- Не.Илизам.С.Чатерки... Това беше породено от серия срещи с извънземни. Добре, че не бях сам и приятелите ме подкрепяха ;)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Юни 2007, 23:15

BULLI, Mamouk, благодаря много за подкрепата и силните изказвания, тъкмо се бях уплашил, че съм самичък! :mhihi:

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Юни 2007, 23:17

и като заключително изказване: моля някой да се обади на Green Peace, да върнат тоя кит във водата, понеже е застрашен вид!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 20 Юни 2007, 23:19

И в крайна сметка, тва ли беше най-хубавата усмивка в камерата??? :mhihi:
И аз подкрепям момчетата от горе.. Всеки се е присмивал на чуждото нещастие :) Ама нали сме "у форуму" и трябва да се признават общо приетите норми....
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 20 Юни 2007, 23:28

че кво и е на женичката бря :mhihi: :mhihi: :mhihi:
цялата е цица :clap:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е30
Детайли за колата: е39

Мнение от pits » 20 Юни 2007, 23:32

Хаха, за дамата няма да коментирам :uups:
Ама никой ли не разбра идеята :)
Че срещите по IRC, ICQ, Skype, Sladur , Mladur и други не са това което изглеждат. Нека темата седи все пак, има и аудитория в ранна възраст, колкото и това да не е присъщо на форум за автомобили. Да видят и те да не се набутват :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 20 Юни 2007, 23:35

ми... изненади винаги съществуват, особено в чата, без значение кой. :mhihi: "Тя пише сантиментално, умно... забавна е, едва ли не ти минават вече идеи за секс сред палми на Хаваите", а после, като лъсне действителността.. "леле мамооооо, кво се оказа, ква я мислех". Пак, че не е среща в Холандия или Германия, например.

Няма да си първия, нито последния открил изненадата, че отсреща не стои Памела Андерсън или Джулия Робъртс, след дълъг и очарователен сексуално ориентиран чат. И сред мъжете в чата има изненади, и то още по-колоритни. :D Бъди сигурен, ако това ще те успокои.

Друго си е личния контакт. ;) Са, била не каквато си я представяме, ами нормално. Хора всякакви и мъже и жени. Щом си се замъкнал на среща, значи не е "само ядене... има и акъл!" :mhihi:

Пий едно кафе с нея и просто продължи чата, без да мечтаеш за секс. И следващия път - умната, ако ли не - русата. :mhihi:
Последна промяна Eva* на 20 Юни 2007, 23:37, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 20 Юни 2007, 23:37

Не казвам, че не съм коментирал някоя - въпросът е в начина, по който се прави и в тона, и в гласността, щото едно е да сте с приятели и "ей виж е тая колко е зле" - друго е цяла тема с снимка и то пълна с обиди :evil: ;) !

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Юни 2007, 23:38

Eva* написа:ми... изненади винаги съществуват, особено в чата, без значение кой. :mhihi: "Тя пише сантиментално, умно... забавна е, едва ли не ти минават вече идеи за секс сред палми на Хаваите", а после, като лъсне действителността.. "леле мамооооо, кво се оказа, ква я мислех". Пак, че не е среща в Холандия или Германия, например.

Няма да си първия, нито последния открил изненадата, че отсреща не стои Памела Андерсън или Джулия Робъртс, след дълъг и очарователен сексуално ориентиран чат. И сред мъжете в чата има изненади, и то още по-колоритни. :D Бъди сигурен, ако това ще те успокои.

Друго си е личния контакт. ;) Са, била не каквато си я представяме, ами нормално. Хора всякакви и мъже и жени. Щом си се замъкнал на среща, значи не е "само ядене... има и акъл!" :mhihi:

Пий едно кафе с нея и просто продължи чата, без да мечтаеш за секс. И следващия път - умната, ако ли не - русата. :mhihi:

Жено, обичам те :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата