Искате ли да организираме стачка против новия закон ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
НА БУНТ братя ... крайно време е писна ми да ни тъпчат .. само казвате кога и се сабираме бимарите пред парламента и праим камикадзета и ги избиваме сички говеда и нема да има закони 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Искате ли да организираме стачка против новия закон ?
Overburner - NX написа:Искате ли да организираме стачка против новия закон за глобите![]()
Стига вече сме търпяли като овце !
Стига вече са ни тарашили дебели полицай !
Стига вече сме се притеснявали,когато видим КАТ !
Нека да живеем един по-евтин живот!
Моля някой да разпространи из другите форуми

Я влез в час бре, или смени дилъра!!!

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Искате ли да организираме стачка против новия закон ?
Overburner - NX написа:Искате ли да организираме стачка против новия закон за глобите![]()
Стига вече сме търпяли като овце !
Стига вече са ни тарашили дебели полицай !
Стига вече сме се притеснявали,когато видим КАТ !
Нека да живеем един по-евтин живот!
Моля някой да разпространи из другите форуми
Казах го в друга тема, и сега ще го кажа...
"Ти кво искаш в града с 200 ли да ти дават да караш?"
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
аз съм ЗА високите глоби и даже отнемане на книжката както и затвор...заради пияната жена сега приятелката ми е мъртва!!!!Леки са наказанията тук,след като без страх хора излизат да шофират пияни!!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
и аз подкрепям ВИСОКИТЕ глоби, даже тия са малки сега. требе се научат да спазват законите, без значение дали ще плащат високи глоби или високи подкупи. като се бръкнеш 2-3 пъти по-дълбоко ще му мислиш занапред 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:и аз подкрепям ВИСОКИТЕ глоби, даже тия са малки сега. требе се научат да спазват законите, без значение дали ще плащат високи глоби или високи подкупи. като се бръкнеш 2-3 пъти по-дълбоко ще му мислиш занапред
Оп, оп, ето я истината...
Няма значение дали ще отидат в държавата или в някой друг, като ти излезнат от джоба за напред ще мислиш.

Друг е въпроса за злоупотребата...

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Alexi написа:глобите трябва още да се вдигнат + полежаване в затвора известно време

Представяш ли си какви рушвети ще прибират куките?

Глобите не трябва да се пипат повече. Не мога да ви разбера вас, дето казвате че още по-сурови трябва да са. Не разбирате ли, че колкото по-сурови наказания се въвеждат, толкова по-силни методи даваме в ръцете на куките за изнудване?
Ако глобата ми е 20 лева, процента на ченгето би бил примерно 5 и си затваря очите. Щото ако ми иска 15, ще му се изхиля и ще си платя глобата като бял човек. А ако глобата ми е 100? Дали катаджията ще се задоволи с 5? Не, нали? Ще иска минимум 30-40.
А колко ще ми иска, за да избегна затвор? А?
Не е въпроса в размера на глобите. Въпроса е в корупцията на тия, дето би трябвало да са неподкупни, а именно полиция и всичките им подразделения.
След като оная пернишка к**ва си е вкъщи след три трупа, за кво говориме изобщо?
Ако глобата ми е 20 лева, процента на ченгето би бил примерно 5 и си затваря очите. Щото ако ми иска 15, ще му се изхиля и ще си платя глобата като бял човек. А ако глобата ми е 100? Дали катаджията ще се задоволи с 5? Не, нали? Ще иска минимум 30-40.
Не е въпроса в размера на глобите. Въпроса е в корупцията на тия, дето би трябвало да са неподкупни, а именно полиция и всичките им подразделения.
След като оная пернишка к**ва си е вкъщи след три трупа, за кво говориме изобщо?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Фил написа:Глобите не трябва да се пипат повече. Не мога да ви разбера вас, дето казвате че още по-сурови трябва да са. Не разбирате ли, че колкото по-сурови наказания се въвеждат, толкова по-силни методи даваме в ръцете на куките за изнудване?
в грешка си колега, тук въпроса е да се спазва закона.
примерно спират те за превишена скорост - акта ти е на стойност 100 лв да речем, ти обаче гледаш да не ти пишат акт, а да минеш по лайсната с 20-30 кинта. така, един път ще изкараш 20 кинта, ама втория път ще се замислиш и ще отпуснеш педала на газта

тук не е въпроса, че ще се дават по-големи подкупи, въпроса е да се кара по закон. за това аз подкрепям напълно това "завишаване".

Крайно необмислена тема!
По-надолу има тема за новите ограничения, пишете там, ако желаете.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56785
По-надолу има тема за новите ограничения, пишете там, ако желаете.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56785

Driver's Racing Team
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2