Искате ли да организираме стачка против новия закон ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Искате ли да организираме стачка против новия закон

Да
25
69%
Не
11
31%

Общо гласове : 36
Гост
Аватар

Мнение от Гост » 19 Юни 2007, 21:55

Най -добре е още като ни усетят от малки ,че си падаме по БМВ да ни режат десния крак! Така хем ше сме си наказани вовеки,хем ше е по-трудно да дигаме високи скорости ,щото пробвах да карам с левия на едно прибиране от Германия ,че се уморих,ма не става баш.......!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Юни 2007, 23:14

НА БУНТ братя ... крайно време е писна ми да ни тъпчат .. само казвате кога и се сабираме бимарите пред парламента и праим камикадзета и ги избиваме сички говеда и нема да има закони :mhihi:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: Искате ли да организираме стачка против новия закон ?

Мнение от TheBoss » 19 Юни 2007, 23:17

Overburner - NX написа:Искате ли да организираме стачка против новия закон за глобите :?:
Стига вече сме търпяли като овце !
Стига вече са ни тарашили дебели полицай !
Стига вече сме се притеснявали,когато видим КАТ !
Нека да живеем един по-евтин живот :mhihi: !

Моля някой да разпространи из другите форуми :!:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:

Я влез в час бре, или смени дилъра!!!
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: Искате ли да организираме стачка против новия закон ?

Мнение от BMWALPINA » 20 Юни 2007, 0:19

Overburner - NX написа:Искате ли да организираме стачка против новия закон за глобите :?:
Стига вече сме търпяли като овце !
Стига вече са ни тарашили дебели полицай !
Стига вече сме се притеснявали,когато видим КАТ !
Нека да живеем един по-евтин живот :mhihi: !

Моля някой да разпространи из другите форуми :!:

Казах го в друга тема, и сега ще го кажа...
"Ти кво искаш в града с 200 ли да ти дават да караш?"

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 20 Юни 2007, 0:19

аз не бих стачкувал.
Ако си съвестен шофьор, няма глоби. Има само актове с дълги възражения и малко по-дълги жалби на постановления.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 20 Юни 2007, 9:15

аз съм ЗА високите глоби и даже отнемане на книжката както и затвор...заради пияната жена сега приятелката ми е мъртва!!!!Леки са наказанията тук,след като без страх хора излизат да шофират пияни!!
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Юни 2007, 9:38

и аз подкрепям ВИСОКИТЕ глоби, даже тия са малки сега. требе се научат да спазват законите, без значение дали ще плащат високи глоби или високи подкупи. като се бръкнеш 2-3 пъти по-дълбоко ще му мислиш занапред :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юни 2007, 9:45

Stanchev написа:и аз подкрепям ВИСОКИТЕ глоби, даже тия са малки сега. требе се научат да спазват законите, без значение дали ще плащат високи глоби или високи подкупи. като се бръкнеш 2-3 пъти по-дълбоко ще му мислиш занапред :idea:

Оп, оп, ето я истината...

Няма значение дали ще отидат в държавата или в някой друг, като ти излезнат от джоба за напред ще мислиш. ;)
Друг е въпроса за злоупотребата... :idea:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 20 Юни 2007, 11:25

Alexi написа:глобите трябва още да се вдигнат + полежаване в затвора известно време

:kuku: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Представяш ли си какви рушвети ще прибират куките? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Юни 2007, 11:43

Глобите не трябва да се пипат повече. Не мога да ви разбера вас, дето казвате че още по-сурови трябва да са. Не разбирате ли, че колкото по-сурови наказания се въвеждат, толкова по-силни методи даваме в ръцете на куките за изнудване?

Ако глобата ми е 20 лева, процента на ченгето би бил примерно 5 и си затваря очите. Щото ако ми иска 15, ще му се изхиля и ще си платя глобата като бял човек. А ако глобата ми е 100? Дали катаджията ще се задоволи с 5? Не, нали? Ще иска минимум 30-40.

А колко ще ми иска, за да избегна затвор? А?

Не е въпроса в размера на глобите. Въпроса е в корупцията на тия, дето би трябвало да са неподкупни, а именно полиция и всичките им подразделения.

След като оная пернишка к**ва си е вкъщи след три трупа, за кво говориме изобщо?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Юни 2007, 11:47

Фил написа:Глобите не трябва да се пипат повече. Не мога да ви разбера вас, дето казвате че още по-сурови трябва да са. Не разбирате ли, че колкото по-сурови наказания се въвеждат, толкова по-силни методи даваме в ръцете на куките за изнудване?

Ако глобата ми е 20 лева, процента на ченгето би бил примерно 5 и си затваря очите. Щото ако ми иска 15, ще му се изхиля и ще си платя глобата като бял човек. А ако глобата ми е 100? Дали катаджията ще се задоволи с 5? Не, нали? Ще иска минимум 30-40.

А колко ще ми иска, за да избегна затвор? А?

Не е въпроса в размера на глобите. Въпроса е в корупцията на тия, дето би трябвало да са неподкупни, а именно полиция и всичките им подразделения.

След като оная пернишка к**ва си е вкъщи след три трупа, за кво говориме изобщо?

в грешка си колега, тук въпроса е да се спазва закона.
примерно спират те за превишена скорост - акта ти е на стойност 100 лв да речем, ти обаче гледаш да не ти пишат акт, а да минеш по лайсната с 20-30 кинта. така, един път ще изкараш 20 кинта, ама втория път ще се замислиш и ще отпуснеш педала на газта ;)
тук не е въпроса, че ще се дават по-големи подкупи, въпроса е да се кара по закон. за това аз подкрепям напълно това "завишаване".
Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 20 Юни 2007, 12:21

Крайно необмислена тема!
По-надолу има тема за новите ограничения, пишете там, ако желаете.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56785
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата